FIV 133
Raspunsuri - Pagina 17
kla78 spune:
FELICIAinca n-am fost,numai la 16:30 am programarea,mai stau un pic si plec ca e la 300km dus-intors clinica,cand ma intorc va dau vesti,sper ca bune!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
cristal1995 spune:
Fetelor (Felicia shi Mirela), ET-ul il am miercuri....Daca vor trai... Am o stare psihica foarte proasta (shi nu cred ca e de la Estrofem), plang din orice, sunt groaznic de obosita (taman am terminat orarul shcolii, pentru 70 de oameni) shi ma cam intzeapa ovarele shi sanul drept. Cred ca ma pocneshte shi o raceala, asha ca sa fie paharul plin shi ma rog sa-mi traiasca bebeii shi sa mai creasca afurisitul asta de endometru
Deshi am 2 FIV-uri la activ nu imi amintesc in a cata zi de CM se incepe stimularea. Felicia: ca tot m-ai intrebat de Raluca, pentru ea intreb chestia asta, ca azi i-au venit rushii shi are programare la echo miercuri...ca sa inceapa stimulare, nu shtiu cand.
Eu miercuri sper sa stau cat mai mult in spital, vreau sa stau cat mai tarziu, asha ca veshti va voi da joi.
Multa bafta shi multzi pupici.
Aly
Aldolina spune:
Rami, imi pare rau ca nu ti-a gasit nici un ovocit. sa nu te dai batuta, mai incerci lunile urmatoare si o sa fie bine.
Aly, iti tin pumnii miercuri la ET. Nu mai plange ca iti faci singura rau! Trebuie sa crezi in sansa ta! Uite de la mine
Felicia, spor la crescut outzele, sa fie din categoria XXL calitate super
Pup pe toate!
madalina28 spune:
Rami sigur data viitoare va fi cu noroc
Cristal iti tin pumnii miercuri sa-ti reziste puiutii si sa se lipeasca de mami lor.Unde si cu cine vei face ET-ul?Miercuri voi fi si eu la Giulesti la prof.Marinescu.
toate fetele fara exceptii si va tin pumnii celor care sunteti in focuri.
Madalina 19+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
cristal1995 spune:
Aldolina: sarut-mana. Imi dai tot timpul o stare de optimism...
Madalina: la Giuly, la dr Dracea. Voi fi acolo de la 8 deshi ET-ul mi-l face in jur de 12, dar asha se fac internarile.
Pupici.
Aly
felicia_ spune:
Aly, nu mai fi suparata! Uite si de la mine o ! Deja ati facut orarul? Harnici sunteti!
Raluca face protocolul lung, ca mine, nu? Am inteles ca stimularea incepe dupa cele 14 zile de inhibare (nu mai conteaza in a cata zi a Cm esti) cu conditia ca sangerarea sa se fi oprit. Eu, de ex, sunt z8 (azi voi face prima injectie de menogon), pt ca mi-a venit Cm la 27 de zile.
poze
Moniland spune:
Mirela, estradiolul < 50pgr.
Diana, eu dureri de CM am avut doar atunci cand s-a prins. Au inceput din ziua 2-3 de la ET. Eu zic ca incearca sa se prinda. Idee e sa si reuseasca. Tin pumnii.
Rami, nu stiu cat te-a costat, dar fara sa bagi hormoni in tine eu zic ca mai merita incercat.
Aly, cand vei avea puiutii in burtica vei fi in al 9-lea cer. Inca un pic si va fi bine.
Dariela spune:
Ioanacarmen - Felicitari pentru . Asteptam poze si multumesc pentru PM.
KoraPop - fata harnicuta!
Rami - Sigur data viitoare va fi bine.
Fetelor in cazul in care fac doar ET, cand trebuie sa incep administrarea de utrogestan? E la fel ca la punctie cu 72 ore inainte? Si pana cand avem voie?
Eu mai am 8 embrionasii si ma intreb care este procedura. Cum ii decongeleaza?
dariela
rami 73 spune:
Fetelor, va multumesc frumos, sunteti minunate, ca de obicei.
Mirela, si eu stiu ca inainte de stimulare estradiolul trebuie sa fie < 50 pg/ml.
Moniland, de costat nu costa nimic oficial aceasta procedura (daca nu gaseste ovocit), doar ca probabil nu voi putea continua asa la nesfarsit, trebuie vazut in functie de rezultatul la inhibina b ce am de facut in continuare. Adica daca mai are rost sa fac stimulari sau ma chinui degeaba.
Oricat ar fi de dureros, uneori trebuie sa stii cand sa pui punct. Credeti-ma ca de 6 ani am incercat tot ce se putea omeneste incerca (19 inseminari - acum realizez ca le-am facut degeaba- 1 laparo, 2 HSG, 1 histero plus gramezi de analize si investigatii...) Si mi-am si zapacit barbatul cu controale si spitale, sper sa nu-l fi traumatizat, ca pentru ei sunt mai neplacute incercarile astea. Norocul meu e ca am totusi un psihic echilibrat, altfel as fi clacat demult.
Fetelor, sa nu cumva sa fiti descurajate de experienta mea, la voi situatia poate fi cu totul alta (ma refer la cele cu raspuns mai prost la stimulare). Se pare ca la mine situatia e mai...atipica. Nu le poti avea pe toate in viata, asta e.
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
psj spune:
Apropo de decongelat, ca eu ma stresez mereu cand mai aud de cate o pana de curent prin Bucuresti, sa nu pateasca ceva "copilasii" mei.
Am vazut putin dintr-un documentar despre un baietel care se nascuse dupa uraganul Katrina cand sectia unde erau embrionii congelati la spitalul din New Orleans ramasese fara curent si deja temperatura ajunsese pe la 35 de grade in interior, si umezeala, inundatii. N-am inteles cate zile au stat asa, pana la urma i-au mutat undeva unde era aer conditionat pentru ca locatia unde stateau in mod normal era complet inundata. Nu mai erau in frigiderele lor speciale, stateau pur si simplu doar cu aerul conditionat. Si cu toate astea a supravietuit si dupa s-a si prins la mamica lui in burtica.
Daca DD vrea se intampla atatea minuni.