Ingineri fosti, viitori....(13)
Raspunsuri - Pagina 6
iepumic spune:
Neata, dragi inginere!
Ioana, poate ne intalnim pe la Mall
. O sa fie bine cu Vla, o sa vezi!
katik, esti libera sa iti faci de cap???![]()
Oti, tinem pumnii sa fie drumul bun si fara emotii!
Gabi, poate sa se mai schimbe Andrei, si eu eram la fel ca el.....abia in facultate am inceput sa ma schimb....si stiu si de ce: pt. ca eram aproape numai intre baieti! Iar cel mai mult m-am schimbat de cand am inceput serviciul.
EU....in loc sa ma duc la bowling cu baietii stau acasa in speranta ca voi reusi sa ma apuc sa lucrez ceva la proiecte....sunt in urma rau de tot cu ele dar problema cea mai grava este ca nu am nici un chef sa ma apuc!!!!!!!!!!!! Am o stare de le-as lasa pe toate balta.
Va doresc un weekend placut!!! Azi poate ajung si la tuns si la cumparaturi ![]()
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
katik spune:
anca, pai du-te la tuns, du-te la cumparaturi, fa-ti de cap un pik iar apoi te intorci la proiecte!!! nu-i ok asa?![]()
![]()
![]()
![]()
da, inca un pic imi fac de cap. colegul de pescuit al sotului trebuie sa fie acasa cel tirziu la 17 ca are program de scos copilu' la distractie, asa ca si al meu va fi acasa pina atunci
si s-a dus calculatorul

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Ioana81 spune:
Buna fetelor!
Noi ne-am pricopsit cu o ciuperca. Se pare ca e candida, e de la antibiotic. Dam cu nizoral crema. Speram sa treaca. Cica e posibil sa fie si prin intestin. Eu nu mai inteleg nimic. Nu stiu cum ne-am pricopsit si cu asta. E infiorator. Am fost si la apartament acum, incepe sa se faca frumos. E mai complicat ca Cristi il stie pe inspector si se va rezolva
. Momentan ma doare un cap de mor, si Vla trebuie sa se trezeasca.
Claudia sa-ti traiasca sefu'!!!!!!!!!!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
hcclara spune:
Fetele, mersi de urari, poftiti la o felie de tort, din pacate insa doar virtual!!!ziua lui a fost pe 12, dar atunci eram in concediu, azi am sarbatorit insa cu 4 copii de la gradi si un vecin de aici, a fost fain, copiilor le-a placut, dar tare galagiosi au fost, Luca frant de oboseala a adormit acu vreo jumate de ora, eu am terminat acum de randuit pe aici.
Oti, drum bun si vacanta frumoasa in ro!
Kati voua distractie placuta maine!
gabri_andrei, si eu cred ca si Kati ca e totul nou acum pentru Andrei si isi va da drumul el cu timpul.
Azi am descarcat pozele in comp, dar in celalalt, intr-o zi cand am putina vreme va pun niste poze din Mallorca.
Acum il termin pe Marc si la culcarica cu el ca e tare obosit. In patul nou a dormit 2 ore azi nopate, putin dupa ora doispe a venit iar la noi...
pupici si o duminica frumoasa (la noi e un timp tare frumos)
Claudia
Gabi_K spune:
La multi ani cu intarziere pt Marc!
Sidaca tot avem tortulet, haideti si la o cafelutza sau ceai!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
hcclara spune:
Gabi, mersi si de urari si de cafeluta, tocmai o savurez ca tare am nevoie!
duminica placuta!
Claudia
Otiliav spune:
Am ajuns, aseara am iesit si in parc repede,
parcul Morarilor, de abia am luat fata acasa.
Ei acum dorm, eu imi fac norma pe DC
si scriu la o tastatura la care cateva litere nu se mai vad, norocul meu ca manutele stiu tastele
.
Anca, am vazut parcul Tei, arata foarte, foarte bine de afara, mi-a placut gardul nou si cred ca si locurile de joaca sunt reamenajate. Sigur o sa venim pe acolo, cine mai vrea sa vina cu noi? Iti doresc putere de munca, te inteleg perfect ca nu mai ai chef dar e multe ori trebuie sa mergem inainte, uneori am tras sa termin ceva doar pentru ca asa am zis ca altfel imi venea sa dau banii inapoi
.
Gabri, eu incep sa am problema inversa, Ana este deja tupeista la limita mesimteniei. Vede ceva si ii place, ma anunta ca vrea si Ana, eventual pune mana. Aseara s-a urcat in parc pe o tricicleta care stia clar ca nu este a ei. Iar de la prietenul ei s-a intors cu un laptop si o servita de la oua Kinder. I-am spus sa ia doar o jucarie si mi-a intins senina mie laptopul si ea cu servieta, deci a gasit rezolvare
.
Cred ca la voi se poate imbunatati situatia daca vorbesti cu educatoarea sa-l puna sa raspunda mai des, eventual sa iasa si la tabla cand va mai creste.
A, ne place foarte mult ca este cald, aseara a iesit in parc in pantaloni scuri si tricou si i-am dat plovarasul pana la urma peste tricou. Dar ma mir ca nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna de ce nu am imbracat copilul. Ne rugam sa nu vina ploaia ca suntem satule si vrem sa purtam hainele de vara
.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
hcclara spune:
Oti, cat stati in ro? bine ca ati ajuns bine, bucurati-va de vacanta si un timp frumos va doresc fiindca aveti nevoie...cat despre Ana, e o dulcica, las`ca asa-s copii, si al meu Marc s-a facut cam nesimtit,i-a cumparat prietena mea hainute de ziua lui si el i-a zis ca de ce nu i-a luat si ceva sa se joace...am crezut ca intru in pamant.
Claudia
hcclara spune:
vad ca sunt singura activa pe aici...of, sunt cam necajita, de azi dimineata ma cam doare inima...m-am aplecat la Marc in camera sa ridic o jucarie de jos si cred ca m-a prins un zgarci de inima...stiu ca suna copios cum explic, dar nu-mi gasesc cuvintele...am crezut ca ma lasa durerea mai repede dar nu e nici o ameliorare. am mai patit cred si altadata, nu ft des, dar mi-am revenit mai repede, acum insa e seara si tot asa sunt. am luat magneziu, ibuprofen, aspirina dar degeaba.
Si pe deasupra ma certai acuma seara in fata blocului cu mama lui Alex muscatorul...azi l-a pocnit üe Luca cu piatra in cap si atunci m-am dus la el si i-am zis nu cumva sa se mai atinga de copii mei. atunci a ridicat mana sa dea cu piatra in mine, si i-am luat piatra din mana.Ca apoi sa vina rusoaica la mine sa imi zica ce i-am facut la mana la fiiu-su. Si atunci n-ai treaba ca i-am spus tot ce am avut de zis si ca ea e vonovata de educatia copilului ca niciodata nu-l pedepseste si e un copil fara granite. La care imi zice ft calma, ca Luca (care are 1 an jumate) l-a tras de gluga si de aia i-a dat Alex in cap cu piatra. Femeia asta nu e normala, are probleme cu ea insasi si de asta credem ca reactioneaza asa. Cu toate vecinele s-a certat, iar eu pana acum am indurat-o. of, of.
va las acum, sper ca de maine sa incepem o saptamana mai buna.
noapte buna,
Claudia