Ingineri fosti, viitori....(13)
Raspunsuri - Pagina 7
katik spune:
hop si eu la ora rezonabila!![]()
ieri nu mi-a mers netu', azi n-am avut eu timp de net si iaca asa.
azi am fost la chef de copilutzi, a fost tare dragut, sa-l fi vazut pe robi intre gramada de copii mari, el de-a busilea pe acolo, nu avea treaba cu nimeni, doar cu baloanele![]()
claudia,multumim pt. tortulezt, a fost yammiii!
imi pare rau ca trebuie sa te lupti cu muscatorul si cu mama de muscator.bine ai facut ca le-ai spus tot ce ai avut pe suflet, f. bine!pacat ca sufera copilul.
noi azi am sarbatorit un picut de tot, ca azi s-au implinit 13 ani de cind ne-am casatorit.am ciocnit o bere iar dupa, bogdan tocmai s-a dus la gara ca pleaca la bucuresti, vine marti dimineata. prin urmare, miine sunt de serviciu full time, cu dusul/adusul de la gradi. cel mai nasol e dimineata. vine nepoata-mea sa stea cu robi pina merg eu la gradi, ca nu pot sa-l iau cu mine pe robi, el doarme inca la ora aia, plus ca e si frig.
ioana, candida asta este o ciperca saprofita, adica traieste bine mersi in corp, in "cantitate" mica dar in anumite conditii (ex. dupa antibiotic sau in caz de imunitate scazuta) se poate inmulti peste masura si atunci intervin problemele. pupam pe vla sa treaca!
otilia, bine ati ajuns cu bine acasa! distractie placuta, ca vreme buna am vazut ca o sa mai fie!va dorim sa reusiti sa faceti tot ceea ce v-ati propus!
gabik, venim la cafea, cum nu, o cisterna daca se poate!![]()
va las acum, ma duc sa mai citesc cite ceva apoi ma duc la nani, ca imediat mi se da prima pauza!![]()
somn usor la lume!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
iepumic spune:
Neata, fetelor!
Oti, bine-ai venit! Poate ne vedem prin parc
intr-o dupa-amiaza...... ce parere ai despre traficul din Bucuresti, nu-i asa ca e mai rau decat anul trecut???
claudia, cum te mai simti?
katik ce fain ca ati fost la party.
Eu am reusit pana la urma sa-mi iau o fustita, un sacou si o geanta in weekend, este bine....sunt incantata de achizitiile mele....la tuns nu am ajuns si cu lucrul.........nu mai zic ca mi-e rusine. Problema mea este majora si chiar nu stiu cum sa fac sa o rezolv: sunt in pragul depresiei. Imi dau foarte bine de seama de asta si trag de mine sa imi gasesc preocupari care sa ma scoata din starea asta dar .....sunt mereu nemultumita (eu, care mereu gasesc motiv de multumire in orice), sunt foarte plictisita (eu, care puteam sa stau in casa cu zilele fara sa ma plictisesc) si ma simt epuizata fizic si psihic....chiar nu stiu ce sa mai fac!!! Si nici nu pot sa discut treaba asta cu nimeni......sotul a observat ca e ceva in neregula cu mine dar nu poate intelege .... nu stiu daca el a trecut vreodata prin asa ceva
si nici nu vreau sa il incarc cu stresul meu.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
katik spune:
neatza!
anca, eu totusi cred ca ar trebui sa vorbesti cu cineva despre asta, si cu cine altcineva daca nu cu iepumare. nu e vorba ca-l incarci cu stresul tau. eu cred ca ajuta mult sa poti vorbi cu cineva. poate impreuna gasiti o solutie, doua minti pot face mai mult decit una!!!!
esti mereu pe fuga, proiecte peste proiecte, odihna putina si de proasta calitate
. trebuie cumva sa intrerupi stresul si peste zi, nu stiu cum, sa te uiti pe geam, sa visezi, sa iesi pur si simplu din birou. iar acasa fa ceva ce-ti place mult, lasa celelalte lucruri de facut in casa.
scuze ca am venit io cu sfaturi, poate n-am zis bine dar eu asa am simtit acuma. eu asta as face chiar acum. la mine e altfel de stres![]()
pup inginerele si copilutzii din dotare, sa aveti o saptamina buna si usoara!!!!
Poze noi
iepumic spune:
katik, 

multumesc de sfaturi. o sa incerc sa pun in practica ce se poate......ca stii cum e...."drumul spre Iad e pavat cu bune intentii"...![]()
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
hcclara spune:
Salut fetele, pe unde umblati?
Kati, multi ani fericiti inainte!!!
Mie mi-a trecut inimioara, acum vad ca are Marc febra, nu stiu cat ca nu i-am masurat-o, dar arde, i-am dat nurofen...amandoi au muci, asa m-am saturat de raceli.Lui Marc ii dau Sanostol, si vitamina C le dau amandurora, acum vad insa ca toti copii sunt raciti si la gradi si prin vecini.
La noi a plouat acum seara, dar e un aer nasol afara.Mai trebuie pe Luca sa-l dusuiesc si la culcarica apoi.
O seara placuta tuturor!
Claudia
katik spune:
claudia, multumim!!! la fel si voua va dorim!
eu pe ai mei i-am parcat, robi doarme de 30 minute, krisztina se tot foieste, nu vrea sa se culce desi e rupta de oboseala. azi am mers pe jos dupa ea, cu carutul iar apoi ne-am dus in parc, s-a zbenguit vreo ora dupa care tot pe jos acasa. am facut citiva km buni. nici mir n-a zis ca trebuie sa mergem pe jos, numa' la parc sa ajungem![]()
or fi facut vreo viroza puiutii! pacat ca nu aveti oscilo pe la voi ca sigur ar ajuta
. la noi inca sunt ok, krisztina mai are un pic muci dar nu e pericol
.
bine ca ti-a trecut inimioara. n-o fi fost de fapt ceva nevralgie intercostala?
multa sanatate la pitici!
somn usor la lume, io mai stau si mai citesc pe aici, am acces la calculator, asa ca profit din plin (sotul e la bucuresti, vine dimineata
)
Poze noi
katik spune:
anca, tinem pumnii sa-ti revii repede ca nu-i de joaca! altfel scoatem la interval bataitza la funduletz!!!![]()
![]()
![]()
Poze noi
iepumic spune:
Neata, fetelor!
claudia, nici nu stiam ca mai exista Sanostol! Din ala imi dadea si mie mama cand eram mica.
katik n-ar strica o bataita! ![]()
Ieri am avut o zi......in primul rand am aflat ca mi-au murit 2 colegi de servici.......o doamna despre care stiam ca avea cancer si un baiat de vreo 32-33 de ani care se operase de hernie de disc si la ceva timp dupa operatie a facut stop cardiac.....m-au cam socat vestile astea.
Apoi am aflat ca nasii mei s-au hotarat sa infieze un copil si se apuca de acte....ceea ce e o veste buna dar stiu ca va fi greu si nu stiu cum sa ii ajut mai bine.......apoi am aflat ca nasii unui coleg de servici au infiat deja 2 copii
....iar o veste buna......dupa care in loc sa plec acasa la 5.30 si sa imi vad de proiectele mele si de altele........am stat la servici pana la 7.15 intr-o sedinta din care puteam linistita sa plec la 6 dar nu am putut din cauza persoanelor prezente
....si culmea culmilor a fost cand am ajuns acasa si am dat de 3 ori inconjurul blocului cautand loc de parcare ......jumatate de ora m-am invartit si m-am chinuit sa gasesc loc.....si cand am gasit.....dupa ce ca era mic...un destept de la etaj tipa la mine ca e loc platit (de cand, nu stiu, ca acum cateva saptamani nu era!),asta dupa ce s-a uitat la mine cum ma chinui sa parchez!!!!!!!!!! Si cand era masina aranjata frumos......incuiata si eu ma indreptam spre bloc atunci s-a trezit si el sa spuna!!!!!!!! Am crezut ca innebunesc......am luat-o de acolo si am mai dat un tur de bloc dupa care, nereusind nimic, am lasat-o in mijlocul strazii in paralel cu masina sotului (asta e o noua moda la noi la bloc: dublarea masinilor parcate....daca mai sunt si din familie, cu atat mai bine! ca poti sa pleci inaintea celuilalt).....am ajuns acasa un pachet de nervi, nu mai zic de oboseala!!!!!!!!!!
Uf.....mi-am varsat nervii pe voi de dimineata
scuze!!! Va pup si va doresc o zi cat mai buna, e foarte fain afara, poate azi scot si eu putin nasucul la aer.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
Otiliav spune:
Anca, sper ca esti mai bine si mai optimista. Am observat ca traficul este groaznic iar cu parcarea te inteleg perfect pentru ca atunci cand au construit cartiere intregi nu au luat in calcul posibilitatea sa fie doua masini in familie.
Imi pare rau de colegii tai si pe mine ma dor astfel de vesti dar nu avem ce face viatza merge inainte.
Ma bucur ca nasii s-au hotarat sa adopte, este greu (dar nu 7 ani ca in Canada sau alte tari) dar fericirea de a fi parinte nu se poate compara.
Noi vom veni pe seara in Tei, Ana va face un vaccin, dar niciodata nu stiu cand plecam de la policlinica sau daca va bazai dupa vaccin.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
katik spune:
otilia, ce vaccin face ana? pupam intepatura sa treaca repede durerea! si sa nu faca febra!
anca, nasol moment!capul sus, ca n-ai incotro!
gabik, hai ca tu sti: cum se impaca ceaiul verde cu alaptatul? eu am baut unul acum la prinz ca mi-a fost pofta, sper ca io fi trecind efectul, indiferent de care ar fi, pina seara cind mai e ora de papa tzitzi.
Poze noi