Ingineri fosti, viitori....(13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!
haideti la cafelutza fierbinte, ca la noi e tare frig, 3 grade au fost la ora 8, la prinz se fac 20-21.
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
claudia, io am vreo doi munti da' nici cum nu ma indur sa ma apuc, asa ca tot ocolesc hainele care trebuie calcate. poate gasesti ceva bilutze si pe acolo, poate sub alta denumire ceva. noua tare bine ne-au facut. am cumparat ieri si stodal, asta e un sirop de tuse tot homeopat, sa avem acasa la nevoie, ca deh, vine iarna acusika. tocmai ne-a anuntat administratorul ca din 25 septembrie incep probele pt. incalzirea centrala.acum e f rece noaptea in casa, nu ma mir ca au facut piticii muci.
ana, bine ai revenit la povesti. da-i din minutze si povesteste-ne despre voi un pic(asa, ca sa recuperezi).
anca, tot santieresti?
ma duc la treaba cit mai doarme robi, ca dupa aia nici o sansa, azi noapte m-a ucis, de trei ori s-a trezit. cred ca deseara la masa o sa-i dau un gratar, poate se satura si nu ma trezeste (desi nu cred ca neaparat de foame se trezeste).
sa aveti o zi buna!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna!
Da e destul de racorica si la noi.
Noi suntem....nici nu mai zic. Dupa ce cu chiu cu vai am trecut de saptamana trecuta cu febre si maraile (noi ziceam ca de la vaccin dar de fapt era caninul 2) acum suntem opariti la fund. Are intre bucute pielea rosie si daca pui mana e cam zgrumturoasa. Nici nu mai stiu cu ce sa-l dau. Am incercat tot. Duminica vine pediatra sa-l vaza. Cica e posibil sa fie de la iaurt Tnuva ca e singurul lucru nou pe care l-a mancat Vla. Azi a cazut urat de tot in parc. A dat cu dintii in pamant, il doare si dintele de sus. Nu stiu cum sa-l mai ocrotesc.
Ma gandesc saptamana viitoare dupa ce o trece curu' ce-o mai face...ca nu mai duc.
Cu apartamentul is suparata ca se cacaie aia...ne-a venit si inspectia, ca ne-au reclamat scumpii vecini si ce credeti ne-au dat amenda pentru simplul fapt ca intre bucatarie si living exista o usa dubla cu tamplarie si noi am scos usa si am facut un parapete din rigips pentru mini bar. F ciudat ca nu am modificat nimic de rezistenta. Chiar te pacalesc!!!!
Dupa-amiaza o iau pe mama si Vla si bunica si mergem prin Romana. De cand nu am mai colindat magazinele. Vla merge de manuta, in magazine sta cu mama si eu clatesc un ochi. Maine Cristi ma duce la Mall-ul mare (asta ca am pus niste bani deoparte si asa imi place sa-i sparg.
Va pup!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

oooooo! lume noua p-acia!!!
ioana, mie pediatra mi-a dat o crema de fund f. simpla si ieftina, am folosita la amindoi copiii, si acum o folosim, e cu lanolina, vaselina si borax. proportii nu stiu acum sa-ti spun, reteta e la robi in camera si doarme acuma, dar miine pot sa ma uit si sa-ti spun, poate ti-o face la farmacie.
pupam plimbaretul sa treaca bubele. noi doar acum incepem sa mergem de minutze, suntem mai lenesi.
nasol cu amenda. dar ati semnat procesul verbal? puteti face contestatie daca aveti dreptate.
spor la spart banutii miine!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

buna seara la toata lumea!
eu culc copilu asta rau acuma, asa ca pana el se culca stau si eu pe aici ca azi n-am deschis calculatorul, iar apoi plec la un film. am terminat azi inainte de pranz cu calcatul, vai cat is de fericita! in 2 ore am calcat tot, da ce nu-mi place sa calc. cosul e plin, trebuie sa spal, dar atunci nu mai am atatea. maine ii facem lui marc party, vin 4 copii de la gradi si inca unul de aici,prieten de famile, dar pana la urma ne-am hotarat ca le cumparam cate un meniu de la mc donalds, tort am cumparat ca n-am mai avut timp si de ala, si inghetata. le-am pregatit si cate o punguta cu ceva dulce pe cand pleaca acasa. sper sa se simta bine la noi si sa fie cuminti.
azi marc va dormi in patul lui la etaj, sunt curioasa cum doarme, i las o lumina de noapte in priza ca, in cazul ca se trezeste sa isi dea seama ca e la etaj, noroc ca nu e ft sus patul.pe Luca il mai tinem un timp la noi in camera, nu ma pot desparti inca de el.
Ioana, noua ne face ft bine bephantenul, cand are luca fundul rosu il dau oadata si ii trece.si luca se loveste intr-una, pe fata tot timpul are cate ceva, ba julitura, ba cucui. ba mai nou se scrie cu pix, azi pe pleoapa de sus a ochiului si-a tras o linie, nu stiu unde a gasit un pix si a incercat sa-si faca ochii.
Nico, voi ce faceti? parca ai zis de botez, dar nu mai retin exact cand ai zis ca e, maine sau saptaman viitoare? pitica ce face? alex a inceput gradi?
Eu sunt inca tare obosita, de cand am venit din concediu dorm ft putin, ne tine nu stiu cine seara si ne uitam la tvin loc sa ne vedem de culcare. Iar acum ne ducem iar sa vedem un film ca au adormit piticii.
pupici la toate,

Claudia

Mergi la inceput

b]claudia[/b], sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare si sanatos!!!!

cu culcatul nostru seara, tot ca la voi, acum in loc sa ma culc stau calare pe net. sotul este la pescuit la dunare, asa ca am liber la calculator si profit din plin.
si noi mergem duminica la un party, la un coleg de gradi, vecinul de patut a lui krisztina, la mall, la locul de joaca. sper ca va fi fain, se intelege bine cu baietelul, mai bine decit cu vecinii.

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Noi plecam in curand, sper sa ne vedem cu bine la Bucuresti !

Am emotii ca iar luam avionul !

Marc, sa fii sanatos si cuminte!

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

otilia, drum bun sa aveti, sa ne "vedem" cu bine in romania!

Poze noi

Mergi la inceput

buna dimineata!
poftiti la cafea fierbinte:
sa aveti o zi buna si un we placut, revin!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

LA MULTI ANI,Marc!!!Sa fii sanatos,norocos si sa aduci numai bucurii parintilor.Claudia,sa aveti o petrecere reusita si sa ne dai amanunte.
Otilia,drum bun va doresc!
Katik,si eu sint cu cafeluta in fata calculatorului.Distractie frumoasa la party!
Ioana,lui Vladimir sa-i treaca funduletul.Bine ca a scapat de febra,iar cazaturile la virsta asta greu de evitat.Mie mi-a cazut din fotoliu la 10 luni si eram linga el,de altele nu mai zic si ce era mai nasol ca dadea numai cu capul,vai cite griji mi-am facut si eu.
Nu stiu ce sa ma fac cu Andrei,ca e f.timid si nu ridica mina nici daca stie,doar daca e intrebat.Si ma doare treaba asta ca o sa aiba mult de pierdut si la scoala si in viata.Sper sa-si inviga cu timpul timiditatea,desi tot timpul a fost asa,dar acum,la scoala,se vede cel mai mult.
Va doresc un weekend placut.

Mergi la inceput

gabi, eu cred ca o sa-i treaca cu timpul. acum e doar la inceput, colegi noi, invatatoare noua, schimbat program, toate cele. eventual poti sa vorbesti cu invatatoarea sa-l stimuleze, sa-l intrebe cit mai mult si atunci cind el o sa se auda vorbind, o sa prinda gustul. nu stiu, zic si eu...

Poze noi

Mergi la inceput