Ingineri fosti, viitori....(13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata! pica bine cafelutza!!!!
ieri noapte am avut o singura pauza, azi-noapte doua, dimineata la 5 n-a vrut sa se culce la loc, s-a ridicat in picioare in patut si facea ture de jur imprejur, l-am lasat sa miaune, pina la urma a adormit dar eu n-am mai adormit.asa ca acum, actiunea cafeau
nico, noi n-am avut treaba cu regurgitatul, chiar deloc, cu nici unul din copii.am inteles ca trece pe masura ce cresc.
anca, in momentul in care esti pus in situatia ca trebuie sa te descurci, n-ai incotro, o vei face, eu asa zic. ma gindeam si eu inainte de robi ca n-o sa fac fata, dar uite ca merge, mai greut in unele zile dar merge, numai ca la mine e infinit mai usor decit la nico, odata ca ai mei sunt mai marisori, si apoi eu nu lucrez.
gabi, felicitari micului student la litere! bravo andrei harnicutz!
si eu fac km cu carutul, si acum ca trebuie sa merg sa rezolv tot felul de lucruri si n-am cu cine lasa cupilu'.dar pot sa zic ca de multe ori chiar imi face bine, ma mai uit prin jur, mai vad ce se intimpla prin cartie, intr-un cuvint mai scot nasul afara din casa.
aurora, tinem pumnii sa terminati cit mai repede!
otilia, ti-a mai trecut? la ai mei copii le-a trecut f. frumos, nu mai au muci deloc, deloc, kriszti nu mai tuseste. traiasca oscilococcinum, ca asta ne-a salvat!
claudia, pregateste-te de povestit! mai ai munti?si eu am si n-am fost in concediu
va pup pe toate, sa aveti o zi buna!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

mor de friiiig!!!!
Si noi am inceput oscillo, doar asa preventiv, speram sa ne tina.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

si mie mi-e frig, tare!acum sunt doar 8 grade, azi-noapte au fost 5
cum se ia oscilo preventiv? ai mai scris tu dar eu am uitat. o sa le dau si eu.

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salut fetele, n-am timp de nk,ieri am fost plecata toata ziua, deci n-am calcat deloc ca Luca nu m-a lasat aseara cand vroiam, azi dimineata am facut repede de mancare si am plecat sa vizitez pe cineva la spital, acum il ajut pe christian sa construiasca patul ce l-am cumparat ca l-am primit acum 2 zile, si vrem sa terminam ca sambata ii tinem atunci ziua lui Marccu cativa copii de la gradi si sa nu am numai cartoane pe aici.
Inca nu ii las pe amnoi in aceeasi camera, si la inceput as vrea totusi sa doarma marc in patul de jos, fiindca mi-e frica ca se mai trezeste nopatea si asa adormit, mai cade...iar Luca sa mai doarma un timp in patut la noi in camera. Muntele de rufe creste ca am spalat si azi, insa acum dupa-masa ,ma apuc ca nu mai avem ce imbraca. Apoi maine iar cumparaturi, curat, of...de saptamana viitoare sper ca a, mai mult timp si atunci am sa semnez condica mai des. Nici macar pozele din concediu nu le-am descarcat inca in comp...
la noi e soare, insa rece.
pupici,

Claudia

Mergi la inceput

am uitat sa ma intreb ceva...inainte de a pleca in concediu imi amintesc ca discutati despre osciloccocinum, (nu stiu daca am scris bine), ziceti-mi si mie, ce e asta? un multivitamin sirop sau ce? ceva pe baza de plante? oare gasesc si eu aici? ca am mai citit eu pe forum de el, dar n-am intrebat niciodata ce e.

Claudia

Mergi la inceput

claudia, spor la treaba ca vad ca nu-ti vezi capul dintre atitea!

Poze noi

Mergi la inceput

claudia, este un remediu homeopat facut de laboratoarele Boiron. sunt niste tubulete cu multe bilute inauntru care se pun sub limba si se lasa sa se topeasca. cred ca ar trebui sa gasesti si tu acolo.

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

buna ziua ingineri am intrat sa va salut ca nu am mai dat de mult pe aici

Ana mamica fericita de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nush daca este oscillo in Germania, ca matusa mea e farmacista acolo, si ea n-a avut pe stoc niciodata produse Boiron. Au un site, eventual uita-te acolo: www.boiron.com.
Eu le dau oscillo cate o jumatate de tub pe saptamana, asta preventiv.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Fetele, mersi ca m-ati dezmeticit si pe mine ce e asta, pai Gabi, s-ar putea sa fie nu la farmacie, ci in cabinete homeopatice, asa ceva. eu am luat globule din astea minuscule (ca nici nu stiu cum sa le zic mai bine) pt oprirea lactatiei, cred ca asa arata si oscilo asta. am aici niste vecini ce se ocupa cu asa ceva, am sa-i intreb odata daca-i vad daca exista si aici.
am calcat jumate din munte, acum insa mi-a ramas ce e mai nasol, camasi si tricouri de-ale barbatului, 14 la numar, si ce n-am chef!!!da e si maine o zi!

pupici si nopate buna!

Claudia

Mergi la inceput