MAMICI DE ITALIA (4)
Raspunsuri - Pagina 11
pet.cost2005 spune:
Arata mai a chinez, japonez, asa ... cu ochi a mandorla, da' e roman .
Stiu ca nu e sanatos sa mananci tip fast-food in sarcina ... da' nu am abuzat. Oricum, tot am mancat ... si e taaaareeee buuuun !!!!!
Mie imi place mult si mancarea chinezeasca ... na, ca acu' mi-ai dat idei. Incepand de la involtini primavera, riso alla cantonese ... si pana la carne di maiale/pollo alla piastra ... mmm ...
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
asta mananc eu la chinez:involtini,ravioli,orez cantonese,polo cu ardei si ceapa,sii o binemeritata inghetata prajita si deabea astept sa gust si eu din grappa lor
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
pet.cost2005 spune:
Am gustat eu grappa di rose ... mmm nu mi se pare cine stie ce ... poate pt. ca nu sunt atrasa de tarie in general ...
Petronela
bb Silvia
Roxali spune:
Mamii n-am primit nici un mesaj de la Cris.
E un dolofanel si un scumpellllll baiatul.Al meu pana la 4 ani era cam slabanog, dupa o cura la terme ia aparut o pofta de mancare.
Oana bine ai venit!
Petro santeti o pereche reusita
Ali34si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
ali - va tot urmaresc odiseea ... ca deh, dupa voi urmam noi .. si am citit ultima poveste (imi scapa acum numele) ... maaaammmaaaa ... o sa reusesc sa fiu tare in acele momente???
Petronela
bb Silvia
Lunile de sarcina au trecut greu si astept cu nerabdare contractiile serioase...un pic sado-maso...ai mai ca n-ai sa ne faci de rusine
Ali34si Enrico 7ani
poze
katiapam spune:
Micio-Oana-bine ai venit printre noi!
acum di nou cu intrebarile.de unde esti din tara? unde locuiesti in Italia? de cit timp esti aici? ai nascut in italia? ce experienta ai avut la nastere?
si acum ma opresc ca iar imi fac fetele observatie sa lucrez ca investigator de pun mereu intrebari
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07
Ginger00 spune:
Mamii- da' scump e Alex...felicitari
Oana - bine ai venit printre noi
Petro- da unde au vazut fetele poze cu tine?
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
micio spune:
Multumesc mult de primire.
Hranesc si culc "duracellu" si revin la povestit, asta dupa ora 9.
Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )
katiapam spune:
Petcost-ai scos pozele vero? ma bucur ca te-am vazutsa mai postezi si alte poze,o sa pun si eu dar din pacate cu mine nu prea am acum Giulia e protagonista
Mamii-ce creste puiutul tau a vista d'occhio dragul de el ce obrajori mai are,cum sa nu-ti vina sa-l maninci si sa-l pupacesti intr-una,te cred ca nu rezisti....eu abia astept sa mai creasca Giulia sa o pot dragosti si sa ma joc cu ea,acum inca e micuta
notte
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07
micio spune:
Katiapam, sunt in It din aprilie 2005, locuiesc intr-un orasel la 40km de Pesaro, in Ro am stat in Buzau pana la 19 ani, apoi vre-o 9 ani in Buc si de 2 ani jumatate pe aici. Am nascut aici, iar nasterea a fost o experienta interesanta, pot spune ca am nascut usor fata de ce am citit pe la alte fete, trevaliu lung dar cu dureri suportabile, cel mai greu a fost cam o ora si 45 de minute inainte de nastere, dar a meritat efortul, e minunat cand iti vezi puiul dupa 9 luni de asteptare.
Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )