MAMICI DE ITALIA (4)
Raspunsuri - Pagina 12
slimatei spune:
buna dimineata!
oana bine ai venit printre noi!
sa avem o duminica placuta!
eu m-am trezit cu noaptea-n cap caci mi-e fomik....
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
pet.cost2005 spune:
Neata !!!!
Vreme mohorata pe la noi ... parca sta sa ploua ...
Fetelor, multumim de complimente !!! Suntenti niste dragute .
katia - da, o sa incerc sa mai pun poze ... da' nu imi place sa le las pe-aici ... o sa va trimit la fiecare pe PM adresa ca sa le vedeti ... cand am sa le pun ...
ginger - ti-am trimis PM .
Petronela
bb Silvia
Roxali spune:
Neata!
Bine ai venit Micio!
Daca n-ar fi lucrat ieri sotzul as fi plecat la mare...o plimbarica pe plaja m-ar fi destins...cred ca am sa ma multumesc cu o , iar pe junior am sa-l duc la intr-un parc amenajat cu gommoni.
Ali34si Enrico 7ani
poze
katiapam spune:
Neata fetele!
Petcost-sintem cam la fel noi doua,nici mie nu-mi place sa las in giro pozele de aceea v-am trimis mp sa le vedeti numai voi
si cu urmatoarele poze am sa fac la fel
Micio-ma bucur ca esti acum printre noi,pe parcurs o sa ne povestim mai multe,eu sint din 2001 si am nascut acum aproape 3 luni o fetita se numeste Giulia ,experienta mea de neomamma m-a facut sa uit de toate durerile si a meritat tot efortul si oricum am nascut cu epidurala si am suferit 2,5 h si putin in sala parto,de nastere nu ma pling ca am auzit atitea fete care au suferit mult,eu am ajuns la 41+5 parto indotto(o sa-ti trimit un mp cu passwordul sa vezi pozele)nu mai stiu la ce pagina sint dar daca vrei sa le vezi imi spui si iti pun linkul aici
Roxali-pe la noi la Roma e cam innoratniente mare
Slimatei-ai pregatit cafeaua si briosele,vin si in dimineata asta
O zi buna la toate
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07
slimatei spune:
da' de unde azi astept sa mi se dea... caci eu am ramas in pana.....
stefy & tot foto
dana7mi spune:
Buna dimineata! Mama, ce ati mai scris ... si vorbiti si de mancare.
Micio, bine ai venit!
Petro, daca tot iti place gratarul (si pt. cei din zona Milanului si nu numai ... daca sunteti prin zona, da-ti de stire), va invit la un gratar. Noi mergem destul de des (aproape saptamanal) si uneori ramanem si peste noapte cu cortul la pescuit, si facem si gratar. Zona este parco di trenno.
Salutari la toate fetele si bebelusi.
dana7mi spune:
Ciao Stefania!
Noi ne luptam cu intarcatul definitiv... asta noapte nu i-am mai dat san (a plans aproape 15 min,pe urma a adormit singur), astazi dimineata am luat pastiluta ... gata cu tzatza ... m-am simtit un pic vinovata ... dar Basta. Sa vedem cum decurg urmatoare zile ....
slimatei spune:
saracutu'....dar toti am trecut prin astea....mai devreme sau mai tarziu tb sa se intample....cat are de piept? scz poate ai spus dar nu am fost pe faza..
stefy & tot foto
Roxali spune:
Katiapam pe la noi e fain...un soareeeeee...si la o plimbarica pe colinle Toscanei era misto , dar iaca ca se duce la meci husbantul si cu condusul stau cam prost la drum lung din cauza
Dana cat are baiatul tau??In loc de tzitzi ii dai suzeta??
Ali34si Enrico 7ani
poze