Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
Olgutzika spune:
Ioana, inauntru! Vezi ca au schimbat standurile, la haine, ultimul stand era de femei, iar primul de barbati. Acum e invers! Primul este de femei, iar hainele de gravi sunt in spate, pe standul din dreapta!
Succes, sa gasesti ceva dragut si pe masura!
Olga 15+ cu Ioana
cory3maz spune:
Dragi si gurese Randunici!
Am lipsit de vineri dimineata si pana acum pentru ca am fost extrem de aglomerata...Larisa mea a racit bocna...asa ca alearga pana la medic, in celalat colt de oras, cauta tratamentul complet (m-am invatat minte sa caut exact medicamentul prescris de doctor si in concentratia recomandata...si sa nu accept sa fie substituite cu alte medicamente...daca respect asta in trei zile copilul isi revine complet...pediatrul ei e grozav)...au urmat cumparaturile pentru un nou sezon de gradinita (ca s-a lungit binisor si hainutele i-au devenit scurte), plus treburile de sambata de pe capul femeii...
mi-am luat salope de gravida...costumatie in care burtika se vede clar si fara dubiu...am bagat de seama ca mi-a crescut vizibil burtika...si noaptea trecuta, in timp ce stateam perfect relaxata in pat, am simtit clar "valuri" in burtika...stiu, ca e bebe!
Am citit ce ati scris pana acum...dar nu am timp acum sa raspund punctual...dar o voi face in dupa-amiaza asta...
acum fug sa pregatesc micul dejun si dupa asta, fug pana la piata de flori sa aleg niste bochete fromoase pentru doamnele educatoare...
PUPICI LA RANDUNICI!
Nu am mai avut timp sa colorez mesajul!
cory3maz
simonette spune:
Buna dimineatza randunici vesele!!!
Imi incep si eu ziua cu neshte randuri pe forum ca apoi vreau sa stau in pat!
Olgutzica I-a placut mult lui Luca la ZOO si nu i-a fost teama de nimic, caci suntem neinfricat Ma intreaba de bau-bau si ii spun:"nu e mami bau-bau", iar el imi zice explicativ cu manutzele:"nu etisa!" adica,,,nu exista!!!A auzit el pe undeva de bau-bau si ma chinui sa-i scot din cap
Cristina, Luca are 1an si 7 luni si deja intelege aproape tot ce-i spui! Eu de la bun inceput, de cand am ramas cu burtica, i-am explicat (avea 1an si 4 luni), ca acolo e bb fratior sau surioara si ca bb e mai-mai...El stie acum ca in burtica este bb si de cate ori ma vede cu burtica goala vine si el sa ma pupe pe burtica! O sa inteleaga, tu doar sa-i spui frumos, caci astia mici sunt taaareee inteligenti! Succes
Fetelor...pe mine ma mananca de-mi vine sa le rrrup!
Simo,mami de Luca si 16+ cu
PozeLuca
BB2
simonette spune:
am tras o fuga de mi-am schimbat si eu semnatura
Cory, doresc sanatate grabnica printzesei tale si tie spor la toate cele! Cel mai rau e cand ai copilul bolnavior!Nu vrei sa ne arati si noua cate saptamani ai?
Clau, roxana.....fetelor!!!Unde sunteti fetelor????
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
ariel_7000 spune:
buna fetele! tocmai am facut ochi si sunt extrem de bine dispusa. cred ca joaca de aseara cu puiutul de catifea a contribuit la starea mea.azi se intoarce alexutza mea de la tzara si abia astept sa-i vad reactia...
dr homeopat care se ocupa de mine se numeste cadar dan si poate fi contactat pe www.homeopatie.ro sau la tel. 0744535679. dr mea gineco a fost cam neincrezatoare referitor la tratamentul pt hipotiroidie, dar cand a vazut cu ochii ei rezultatele la analize, care au fost perfecte, a zis ca ma lasa pe mana acestui homeopat, ca are incredere in el si ca nu ma mai trimite la "endocrimolog".
eu una, sunt foarte incantata si decisa sa adopt cale asta in aproape orice situatie de acum inainte, inclusiv cu alexutza, care are o dr pediatra obsedata de antibiotice.
cam atat pt azi, ma duc sa ma plimb si sa pap inghetata, ca mi-e tareeee pofta. mai vb pe sapt viitoare. cred ca marti sau miercuri merg la dr. revin cu detalii:)
alexutza 4 ani si 10+
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
roxy29 spune:
Ziua buna tuturor!
Am reusit si eu sa intru pe forum,am facut curatenie pana acum,ca multe altele dintre voi!
Mutumesc de informatiile despre homeopatie.de altfel,am si auzit de dr.Cadar,dar cunosteam doar despre specializarea de ORL,nu stiam ca se ocupa cu homeopatia.Acum studiez site-ul!
In alta ordine de idei,a facut cineva DRY TEST?Mi l-a recomandat dr.ginecolog,dar am mari dubii daca sa-l fac sau nu.Inclin catre nu.Ce stiti despre testul asta?
rox
nicol_conte spune:
Salutare la toate randunicile!
Ma da mult ati mai ciripit de cand nu am mai intrat si eu pe forum!De o ora stau si citesc din urma, si recunosc ca nu am reusit sa citesc chiar tot! Si sunt un pic suparata pt ca mi-as dori sa intru si eu in fiecare zi aici cu voi , dar tocmai am aflat ca la birou ne-a taiat netu,(a venit o managera care hotaraste ea ce si cum acolo)iar la mama acasa(ca aici mi-a ramas calculatorul)vin o data pe zi in fuga sa o iau pe Alexia,si nu prea am timp sa intru.Dar azi, fiind duminica,mi-am facut putin timp si pt mine la calculator.
Nicol,de Alexia,in asteptare de bb2 7+
natynic spune:
Fetelor, m-am intors si eu din peregrinari. Va multumesc, o sa incerc la Cocor ca e jale cu hainele, v-am spus. Cory, deci si la tine se vede! (bine, la tine e al doilea copil, e firesc sa creasca burtik mai repede, la mine e insa primul...). Valuri n-am simtit. Multa sanatate Larisei!
Ariel, bine ai revenit. Cu tensiunea sper ca esti la fel de bine ca si cu restul.
Va las acum sa zac in pat, am o migrena teribila si ceva greata, cand ziceam ca am scapat...
naty 10+
natynic spune:
Am uitat: cine ma invata si pe mine cum sa atasez poze, ca vreau sa va arat si eu burtica, plus ca vine nunta curand si mi-ati cerut poze...
naty 10+
nicol_conte spune:
Simonette felicitari pt caruciorul albastru, tare mult mi-as dori si eu un baietel, mai ales taticul, dar mai sunt destule saptamani pana vom afla si noi culoarea caruciorului.....dar asteptam...
Nicol,de Alexia,in asteptare de bb2 8+