Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
simonette spune:
Roxy, bine ai venit la odiseea noastra! 40 de saptamani frumoase iti doresc si la sfarsit, un bb sanatos si frumos foc!
Ariel, noi am mai intrebat de fetele disparute...ma bucur ca in sfarsit ai reaparut, ca esti bine si burtica la fel, ca ati reusit sa inlocuiti catifeaua...si tot asa! Speram si noi ca de acum incolo sa nu ne mai parasesti
Noi astazi am dus puiutzul la ZOO si a fost taaaree incantat Pe aici vad ca sufla vantu`...va dixtrati ha???
Simo,mami de Luca si 16+ cu
PozeLuca
BB2
roxy29 spune:
Va multumesc de urari si de primirea calduroasa!
N-am intrat mai devreme pt ca am zacut in pat..
Voi va simtiti rau?Pe mine ma deranjeaza cel mai rau mirosurile...
Ariel,la ce medic homeopat mergi?Ca daca te-a facut bune asa de repede merita un pic de reclama,nu?Poate gasesc un remediu pt starile mele de rau..
Va pup!
rox
simonette spune:
Roxy, imi pare rau ca experimentezi greturile, singura consolare poate fi ca trec repede si in curand te vei bucura nestingherita de sarcina! Eu iti urez sa treaca repede,repede
Simo,mami de Luca si 16+ cu
PozeLuca
BB2
roxy29 spune:
Multumesc de incurajari,Simonette,stiu ca ai experienta!
Dar cred ca mai am totusi vreo luna pana cand sa-mi treaca...asa am auzit ,ca pe la 12-13 sapt..nici macar mirosul de sampon nu-l suport,acum de exemplu am greturi pt ca tocmai m-am spalat pe par!....Rad ca sa nu plang,si va povestesc si eu ca nu mai am cu cine sa ma sfatuiesc!Cred ca sunt "in limite normale" totusi...?!
O seara buna tuturor!
rox
elara spune:
Buna seara, dragelor.
Roxy, bun venit! Si eu aveam sensibilitate la mirosuri si cateva saptamani nu m-am mai parfumat si am folosit doar deodorant pt subtioara si atat. Abia de saptamana asta mi-am mai revenit. Din pacate nu stiu alt remediu decat sa eviti mirosurile tari.
Ariel,ma bucur ca ai revenit. M-am lamurit acum ce inseamna chinchilla. Ma bucur ca ati reusit sa-l inlocuiti si ca ati facut tot ce ati putut sa o protejati de suferinta pe Alexutza, la o varsta atat de frageda.
Astazi m-am trezit foarte bine dispusa, cu o stare buna si cu o energie de am zis ca mut muntii: fac curat si mancarica!
Insa am facut o mancarica de mazare, apoi am facut dus si mi-am spalat parul, dupa care m-am dus la coafor si m-am tuns ca aveam programare. Cand m-am intors eram deja obosita asa ca m-am culcat cateva ore impreuna cu sotul ca el a lucrat azi noapte si lucreaza si in seara asta. Cand m-am trezit am facut si eu piept de pui cu iaurt (pregatit inainte sa fug la coafor) dar am fost cam dezamagita ca am cam exagerat cu ierburile...
Apoi am incercat sa fac si eu lapte de pasare si nu mi-a iesit... Spuma la albusuri nu se lega, pana la urma am dres-o cu un albus nou dar pe urma desi am racit laptele si am adaugat galbenusurile usor si arata bine compozitia ..nu am stiut cat sa o tin pe foc (adik cam cat de inchegata sa fie) si desi am amestecat continuu, pana la urma s-a branzit. Asta e! Alta data.
De dat cu aspiratorul... a ramas doar intentia...La fel si cu schimbat lenjeria de pat... La fel si spalat pe jos sau spalat baia (ghiuveta, wc si cada). Se pare ca indiferent cat de bine ma simt si cata energie as avea la un moment dat ..... bateriile se termina cam repede. Oare mai pup eu pe perioada sarcinii forma de dinainte cand puteam sa si curat casa si sa fac si mancarica intr-o singura zi?
V-am spus ca mi-a iesit RH negativ? Abia astept sa vad ce ii iese sotului, desi am citit ca majoritatea oamenilor au RH pozitiv. Oricum ar fi, sper sa fie bine pana la la urma.
Pt cele din Bucuresti, hainutze de gravidutza am auzit ca se gasesc la Cocor la et 2. Pana acum eu mi-am cumparat doar o pereche de pantaloni mai largutzi in talie, unde se leaga pe siret. Sunt de bumbac si i-am luat din Sir, insa trebuie sa-mi caut ceva mai gros ca astia sunt cam de vara. Pe unde e magazinul asta Pic?
Elara
12+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Ma duc la somnic. Va pup
Elara
12+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Am absentat ieri, asa ca vin repede la raport. Am refacut toxo, evident din nou IgM fooooooarte negativ si acelasi IgG pozitiv, >300 ( deci nici vorba de vreo reaparitie a bolii... ). Luni sun infectionistul sa vedem daca mai trebuie sa fac ceva. Am fost la Medlife sa iau rezultatele de la TT, insa erau gata numai rezultatele analizelor de sange ( asta mi se spusese ca va fi gata intr-o saptamana ), nu si intepretarea, care mai dureaza inca o saptamana...Rezultatele testelor sunt in parametri, conform saptamanii de sarcina respective, dar stau cuminte cu presupunerile pana cand vad negru pe alb rezultatul.
Si ne-am luat de la Ikea fotolii si covor si masica de cafea
Olga 15+ cu Ioana
Olgutzika spune:
Hai ca am dat send aiurea...
Bine ai venit, Roxy! Sarcina usoara, bebe sanatos si sedere placuta in stol.
Ariel, bine ai revenit!
Elara, din cate stiu, hypermarket PIC in Bucuresti nu este, stiu numai de Pitesti si Craiova...Am vazut insa la Carrefour Ploiesti o jumatate de stand numai cu haine de gravida ( chiar si numele colectiei era legat de asta ), insa mi s-au parut enorm de mari, cu toate ca nici eu nu-s vreo silfida!! Pentru dupa 6-7 luni incolo ( blugi de gravi, vreo 5 soiuri de bluze, camasi.. ). Asa ca, Naty, incearca la Cocor! Imi aduc aminte ca am citit undeva pe forum despre magazine de gravi in Bucuresti, si am zis ca notez cand ajung acasa. Am uitat si acum nu mai stiu de unde sa iau subiectul ( oare la mamici de ianuarie-februarie ?!??!).
Elara, nu esti singura careia i se termina bateriile repede. Eu m-am bucurat mult ca am scapat de greata si de slabiciunea aia cretina care ma indemna numai sa zac, si am crezut ca am capatat aripi...Nu pot sa nu iau pauza dupa ce sterg praful. Exclus sa fiu in stare sa bag aspiratorul in toata casa ( dupa fiecare camera, pauza ), etc. Dar m-am resemnat ca pentru moment, asta mi-e ritmul..
Joi am trimis si eu la Resurse Umane instiintarea scrisa si adeverinta medicala cum ca-s insarcinata. Va sfatuiesc pe toate ca atunci cand va fi cazul, sa instiintati in scris, cu adeverinta medicala atasata, si sa inregistrati instiintarea. Este scris in lege, fara ea ne putem pierde drepturile ( 16 ore pe luna pentru analize, stagiu de cotizare pentru CIC, etc ). Eu am norocul sa am oameni de super bun-simt la serviciu, si lucrez intr-o multinationala unde totul este safe, dar mai bine stau linistita ca am facut totul cum trebuie, nu?
Simo, cum i-a placut lui Luca la Zoo? I-a fost teama de ceva?
Azi vine Roxana cu poze de la Cozonaci . Clau, Kya, Sovi?
Olga 15+ cu Ioana
CristinaGoji spune:
Neatza Randunici!
Roxy - bine ai venit!
Ariel - pacat ca trebuie sa lucrezi alaturi de niste acrituri...Incearca sa nu le bagi in seama si sa nu te enervezi des pee ele, ca nu-ti face bine. Eu la prima sarcina lucram cu un coleg foarte mitocan si mi-a facut multe zile amare, si drept urmare am , avut o sarcina deprimanta. Acum sun acasa cu Vladut si, desi ar trebui sa-mi fac mai multe griji, sunt totusi foarte fericita si deloc stresata.
Acum am o intrebare la cele care au primul copil foarte mic (pana la 2 ani), voi cum le ziceti si ce le ziceti de bb din burtica? Eu nu i-am zis nimic inca, pentru ca nici n-ar intelege ce-i zic, dar pana nasc, mai creste si Vladut un pic si ma gandeasc oare cum i-as putea explica.
Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
numeioana spune:
Olgutza, unde n Carrefour Ploiesti? Inauntru sau la magazinele de la intrare? As da si eu o fuga...
Ioana
16+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.