Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

....iar despre nasterea cu anestezie sau fara , vreau sa va spun ca si eu sunt un pic cam nehotarata..
La prima nastere-ma plimbam cu vreo 2 luni inainte cu cateterul peridural in geanta sa nu cumva sa ma apuce durerile si sa nu-l am la mine-am avut un mare noroc!Eram deja la spital pt un control,m-au oprit acolo , iar la 5 min dupa ce mi s-a rupt apa,am ajuns la dilatatie 5, si pana a venit anestezistul sa ma intepe, n-a mai fost nevoie ca deja in 5 min nasteam.Si acum sunt in dubiu daca sa-l folosesc de data asta(ca l-am pastrat)sau sa ma risc si sa nasc normal asa cum am facut-o prima data, chiar daca nu a fost tocmai ce voiam. Dar mai am destul timp de gandire pana atunci.
Va pupic pe toata si ma duc sa o scot pe pitica mea afara in parc la copii cat mai e frumos .

Nicol,de Alexia,in asteptare de bb2 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Hellou burtici!

Am revenit din excursie acum 2 ore si m-am grabit sa pun cateva poze. Sper sa va duca cu gandul la o mica excursie cu familia si poate, cine-stie, reusiti sa va rupeti din cotidian si sa plecati cateva zile din oras...

http://community.webshots.com/album/560721895dVzSKz

Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Roxana, ti-am zarit burtica pe sub hainutze...mmm...tare frumusica! Ma bucur ca v-ati intors din excursie si ca v-ati relaxat! Eu am cerut un nr. de tel si ceva preturi de acolo de la pensiune dar nu mi-ai mai raspuns

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Simo - scuze, dar efectiv n-a fost timp sa citesc din urma tot ce s-a scris. Noi am dat acum 80 lei/ noapte si am luat doar micul dejun si cina (pt ca la pranz mancam pe unde eram plecati) si asta costa inca 35 lei/zi/pers. Dar uite ca discutam cu patronul si ne-a zis ca din 20 sept (parca) au pachete de 350 lei/pers cazare si mancare 5 nopti. Ceea ce mi se pare ok. Conditiile sunt bune si cozonacii si toate produsele (pe care ei le livreaza in toata provincia Branului) sunt hmmmmm bestiali! Zona e f linistita, nu e la sosea..super.
Nu mai stiu cine mi-a recomandar sa merg la iau masa la Cheile Gradistei: SARU'MANA! Am mancat un pastrav cu mamaliguta, mujei si cartofi prajiti de mi-a mers la suflet. Locatia este super, restaurantule la fel si mai e acolo si un centru de joaca pt copii ffff frumos.

Noi in octombrie mergem la Sighisoara la un han bestial. Abia astept!

Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Va pup! Felicitari energeticelor care au facut curat in casa! Eu am zacut ca un caine, si acum mi-e rau, da oleaca mai bine. Si-a facut mila de mine homeopatu si mi-a raspuns la mailul cu simptomele si mi-a zis ce remediu sa iau. E ciudat, ca de regula la halul asta de rau nu imi vine sa mananc nimic, da e ceva(ce-o fi oareeeee) care tot cere. Motanul a fost tare simpatic, cred ca a simtit ca e ceva cu mine, ca nu mai stia cum sa isi arate afectiunea si cum sa se mai lipeasca de mine. Am cumparat de 3 zile ingrediente sa imi fac cornulete fragede umplute cu rahat (cu unt, nu untura) si inca nu am apucat sa le fac. Imi vin tot felul de pofte de papa bun pe care ni le facea mama in copilarie.
Roxy, bine ai venit la odisee ! Sa dea DD sa ajungem in trim 2 cu bine, si atunci sa ii vedem pe ceilalti cum or tine pasul cu noi!
Maria (Underqueen), cum e, maine incepi scoala? sau mai bine tac?
Ariel,sa ne spui si noua daca s-a prins copila ca e alt cinciloi :p. La acrituri sa le lasi pe masa in fiecare dimineata un cub de zahar, poate se prind :)) Si daca se mareste nesimtirea, nu uita si de co medical. Te asteptam cu detalii de la dr.
Elara, am mustacit cand ziceai de esecurile tale in bucatarie, mi-am amintit ca sotul unei prietene ce a nascut curand ni s-a plans frecvent ca nu ii mai iesea nevestii mancarea buna. Da ce minune de baiet au acum!
Olgutika, deci te-ai mai linistit cu toxo? Oricum pari cu moralul super ok si ma bucur pt tine! Si noi vrem sa facem cumparaturi de la ikea, da mai intai avem de trecut printr-o maaaare renovare. In trim 2 sper, ca acu nu sport gandul.
Cory, poate iti faci si tu niste ceai de macese, sa nu iei raceala de la Larisa. Si pune-ti odata semnatura cu saptamanile
Roxanaaa ce frumos va sta! Cred ca ce a mai dormit Catalin dupa aerul ala!
Muah!

sovi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna dragutelor!

Spun si eu prezent in condica ca mi-e cam frica de Ela ca scoate

Parca sint mai bine,m-au mai lasat greturile si somnolenta sper sa fie mai bine de acum incolo...Doamne ajuta!Ieri am fost si eu harnica,ma bucur ca am putut sa spal geamurile,am fost si la cumparaturi iar seara iar rau...

natynicsint sigura ca vei rezolva cu hainele si siny sigura ca vei fi o miresica super,iportant e sa nu te stresezi prea tare caci nu-i face bine la bebe...

Roxana foarte reusit puitul vostru,sa va traiasca si sa va bucurati de el....Nu mai zi de pastrav ca deja salivez...

VA pe toate
ADELA 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sa vedeti ce mi s-a intamplat azi: am dormit vreo ora jumatate pe partea stanga. Cand m-am sculat burtica mea era plata in partea dreapta si in stanga aveam un guguloi...de m-am si speriat!! Cred ca bebe s-a refugiat pe stanga sau a alunecat acolo. Ce ciudata forma avea burta mea!!

Olgutza, multumesc mult pt info! O sa ma duc sa vad ce gasec. Stiu ca mai e un magazin pt gravide la Nord. Ai fost pe-acolo? Ai vazut ceva fain pe oriunde altundeva? Mi-e mai simplu sa vin in Ploiesti decat sa ma duc in Bucuresti...

Ioana
16+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Roxana, multumesc mult ptr. informatii! Daca se poate, as vrea un nr. de tel pe PM. Ca sa am unde suna ptr rezervare!

Ioana
, tare faza cu guguloiu pe stanga! Ce sa faca bb, s-a culcat si el tot pe stanga...

Si astea fiind zise, va si va pe toate, urandu-va in acelasi timp, noapte buna! Pe maine

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, am intrat sa va spun noapte buna.
Roxana, f frumoase poze, minunat puiutz!
Va urez la toate sa avem o saptamana minunata, fara greturi, fara oboseli (decat mimata la sefi cand dam de greu), fara cosmaruri sau migrene, cu papica buna, rasfat, analize si ecografii cu rezultate perfecte (ma incadrez aici si eu sapt asta...) si multe pagini de conversatie pe forum!

naty 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Amin, Naty! multumim asemenea! O sa pun o vorba la DD sa nu iti mai creasca burtica pana la nunta, sa intri perfect in rochia pregatita.
Ma tot gandesc la Aditi... Oare ce mai face?
Si Miri, daca mai ajungi sa citesti pe forum, vezi ca ti-am trimis un PM in care iti povesteam ceva despre aloe.
Somn dulce, ingerii sa va sarute

sovi 8+

Mergi la inceput