Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
mihutza11 spune:
Buna dimineatza dragelor,
Roxana super poze si burtica si piciul sa va traiasca... apropo de poze, am vazut intr-una un KFC si m-a lovit o pofta de Stripes...offf si noi nu avem asa ceva aici..... e un Mac, dar e in SV...offfff!!!
trebuie sa va spun ca si mie imi place mujdeiul, insa de cand cu sarcina am vazut ca nu imi prieste deloc. Ieri am mancat un pic si am avut un fel de colici, daca pot sa spun asa... sau cum te doare din cauza apendicitei.. m-am "tratat" cu un ceai si am stat in pat si azi sunt ca noua.. si cu pofte de junk-food!
Roxy bine ai venit in clubul randunicilor! sarcina usoara si bebe sanatos si voios!
o zi buna randunici!
Mihaela
12+
edit: se vede ca sunt in pofte, am colorat aproape tot mesajul initial..
delphin spune:
'Neata la burticoase!
Revin si eu...citit din urma... si merci pt. aprecierile povestii...Ehe! Strateg e hoby-ul meu! acum al doilea bb a fost conceput de ziua sotului ca sa ce nasca in martie si sa poata purta cate ceva din hainele lui Seb, caci nu am dat nimic, am pastrat tot.
Roxana vazut poze....superbe si trebuie sa recunosc ca m-ai ademenit cu pensiunea Mama Cozonacilor. Pe la inceputul lui noiembrie, sau poate char sfarsitul lui octombrie aterizam si noi acolo. Merci ! Vroiam insa sa te intreb daca se plateste pt. cel mic loc intreg in camera. Noi vrem sa luam pachet de 5 nopti si as vrea sa stiu daca cel mic plateste pachet intreg sau 50%. Am zis ca luam 3 mese pe zi si daca plecam cerem ceva mancare la pachet, noi nu suntem dificili, daca ne da cozonac si placinte ne- a linistit pana seara
In rest..nimic nou...cresc in tzatze si ma enerveaza rau de tot...acum trebuie sa-mi caut sutiene .
Haine eu mi-am luat cate ceva pana acum insa astept sa fac si eu burta caci inca intru in hainele mele obisnuite fara probleme.
Va dorec o zi placuta...si o saptamana de asemeni! Celor care merg la dr. bafta si intalnire placuta cu bb-ii.
la
PS. bun venit noilor randunici, sedere placuta si cat mai putine greturi!
pozici
bb2
Roxana Claudia spune:
Delphin - e un loc tare frumos si mai mult ca sigur vei fi multumita daca mergi acolo...noi mergem de vreo 3 ani si tot nu schimbam locul Pentru copii nu se plateste nimic. Pretul e pe camera. Doar daca vrei sa mai platesti inca un tacam pentru el. Camera dubla asa e...vreo 75-80 lei. Si ti-am zis ca de sapt viitoare merg pe pachete. Iarna stiu ca fac chestii si mai frumoase: plimbari cu sania, traditii de Craciun..
Mihutza- nici mie nu-mi pica deloc bine mujedeiul dar sunt asa de ahtiata ca ma risc..
Ioana - m-ai facut sa rad...dar sa vezi mai tarziu cand burtica e mai mare ca guguloiul va fi si mai si. E cam ca Modelino Eu, cand ma deranja Cata (pt ca statea pe ficat si ma durea de muream) il mai asezam
Adela si Sovi - multam de aprecieri. Chiar suntem fericiti.bun
Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
Olgutzika spune:
Ioana, spre rusinea mea ( pentru ca magazinul de care spui e foarte aproape de sediul nostru ), nu am ajuns inca acolo. Tot incerc sa trag de hainele pe care le am, asta pentru ca inca mai incap in unele camasi, dar ma tem ca in cel mult doua saptamani, va trebui sa fac o investitie in niste pantaloni. Nasol este ca sunt obligata la tinuta business la serviciu, si nu stiu unde o sa gasesc eu sacouri de gravida...Nu mai vorbesc de incaltari, care sa fie si comode...
Asa ca Naty, daca ajungi prin Cocor sau prin alte parti, arunca un ochi si dupa niscaiva costume de mers la birou...Cu rochia de mireasa ai reusit sa faci ceva? Cum a fost la conferinta, cum a iesit prezentarea? Am vazut la televizor deschiderea "emotionanta" a Dlui Ministru Nicolaescu ...Serviciu usor sa ai!
Sovi, sa stii ca sunt mult mai bine. Eu ma remontez relativ repede, si cu atat mai mult cu cat sunt si sustinuta de asa de vesele si prietenoase randunici . Serios vorbind acum, nu are sens sa ma omor cu grijile, trebuie sa am capul limpede si sa caut solutii. Astazi vorbesc cu infectionistul, sa ii spun rezultatul analizelor refacute si sa vad daca imi spune sa fac vreun tratament...Azi cum stai cu greata?
Simo, un dragalas Luca! Tare dulce cum se incuraja el! Stie ca va avea fratior si nu surioara?
Roxana, de cand te-am auzit ca pleci, poftesc la cozonaci calzi...Tare frumos acolo, ma bucur mult ca te-ai relaxat.
Ieri am fost la masa la socri, de la care am primit cadou tot ce ne cumparasem noi de la Ikea . Si interdictia de a ne plati caruciorul pentru bebe, pe care am de gand sa il iau de la Baby Expo din decembrie.
Cam atat pentru moment, revin insa!
Pup tot stolul!
Olga 15+ cu Ioana
zozela spune:
Buna dimineta-va soptesc
In fiecare zi-tot mai mult va iubesc!
Adela ma bucur ca ai receptionat mesajul() si ma bucur si mai tare ca te simti mai bine!!Pupici!
Olgutza mergem sa-i scoatem okii "Marelui"?!!Sa stapaniti sanatosi accesoriile cumparate!..Ahh.stai ca uitasem..Cum inregistrezi instiintarea?!(sunt si blonda si gravida)Iti dau ei ceva?!
Cory felicitari pentru valuri!Sa vezi cum e cand te-or lovi tsunami-urile!!
Simo si eu am aceeasi problema cu tzatzetele si am observat sa mi se cojesc sfarcurile!O fi de rau?Ne-or pica?!
Naty poti sa-ti creezi un album aici.Mai intai te inregistrezi ca user nou si apoi dai upload si urmezi pasii pe care ti-i indica.E usor-iti trebuie putin timp-doar!
Roxana sunteti o familie frumoasa!Felicitari!M-am topit cand am vazut fotografia in care te saruta puiutul!
Hai Sovi mai rezista putin!O sa scapi in curand!
Ioana ce simpatic a fost bebele tau!Pai normal ca s-a culcat si el tot pe stanga-daca incubatorul s-a rasturnat asa..el ce sa faca?!
Acum sa va zic si de mineM-am facut pescar!Am mers ieri la pescuit cu Dan,parintii mei,bunicul meu si niste prieteni si nu m-am lasat pana n-am dat si io cu batu-n balta!Si cum l-am scufundat-cum mi-a disparut pluta!Credeti-ma ca am scos peste dupa peste!Saracul Dan nu facea altceva decat sa-mi scoata mie pestele din ac si sa-mi bage rama la locBunicul meu lesinase de ras si zicea ca BB o sa fie mare pescar!Nimic de zis..dar cand am vazut de ce sunt in stare mi-am luat juvelnicul meu-sa vad cat strang!La numaratoarea finala au iesit 52 de pestisori un pic mari decat palma mea! Sunt pescaaar!!
Am putintica treaba si nu pot termina povestea-pt.ca partea cea mai tare abia acum urmeaza.Revin!
Ela.. in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
RalucasS spune:
Buna dimineata dragele mele randunici,
Ieri v-am citit dar nu am scris nimic, din cauza unei dureri ingrozitoare de cap, pe care azi din fericire nu o mai am.
Azi trebuie sa ma uit si eu dupa niste haine pt gravi, dar in mod special o pereche de pantaloni, pt ca nu ma mai incape la talie nici o fusta si nici o bluza in afara de pantalonii de trening, eu fiind foarte slaba inainte, eram ceva de genul cu "burta lipita de spate", acum am capatat o talie impresionabila, de care sunt tare mandra. Oricum am gasit niste site-uri straine cu haine pt gravi, si vi le las sa va delectati si voi cu ele,sunt pline numai de frumuseti
http://www.mimimaternity.com
http://www.motherhood.com
14+
poze
RalucasS spune:
si inca un site care este de la noi, au haine dragute
http://www.colorgamma.ro
14+
poze
CristinaGoji spune:
Neatza si de la noi!
Roxana - superbe pozele, si voi sunteti tare frumosi! Ce burtica faina ai!!! Catalin e un scump! Sper sa ajungem si noi in curand acolo, sau daca nu in curand, atunci macar de Craciun. Banuisec ca trebuie facute rezervarile din timp pentru Craciun. O sa sun sa aflu.
Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
bitza037 spune:
Buna dimineata si de la mine!!!!!
Am lipsit aproape o saptamana, ca mi-a fost rau si mi-am luat medical.Cred ca am apucat sa va scriu asta inainte sa plec......nici nu ma stiu????
Ma duc sa citesc si eu capitoul de la inceput si pe urma revin sa vorbesc cu voi.Si sa va spun ce stari nasoale am avut.
IRINA
+9
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
sovietica spune:
Azi muuult mai bine Olgutz, mercic de intrebare. Nu neaparat de la greata ma tavaleam eu ieri si alaltaieri, ma palise o migrena crunta de 3 zile, si am avut o juma de zi in care m-a chinuit o stare de semilesin. Azi sunt ca noua. Homeopatia face minuni uneori, daca te gineste homeopatul. Sper ca infectionistul cu care te vezi azi sa fie intr-una din zilele lui de luciditate maxima si sa iti zica numai spre binele tau si a lu bb.
sovi 8+