Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
Olgutzika spune:
Ela, in fiecare organizatie trebuie sa exista un registru de corespondenta ( sau registratura se mai numeste in unele locuri= ex. primarii ). Din acel registru ai tu nevoie de un numar de inregistrare, ca dovada ca hartuia ta este primita in data de x, sub numarul y ( iti pune o stampiluta care contine datele firmei si are niste rubricute unde se completeaza numar si data- vezi ca o faci in dublu exemplar si le inregistrezi pe ambele, iar unul ramane la ei ) . Nu stiu in spitale cum este, unde il gasesti, poti intreba juristul...Eu am inregistrat instiintarea la secretariat, de unde a plecat la Resursele noastre umane. Sa stii ca deja esti pescar in toata regula, ai si juvelnicul plin cu povesti! Asteptam continuarea!!!
Raluca, ne dai de lucru vaz ...
Olga 15+ cu Ioana
sovietica spune:
Zozelin, vad ca si tu esti in culmile gloriei! Mercic de galerie. Unde ai pescuit? si eu sunt mare pescar, provenind din Delta. Imi plac pestii, racii, ciulinii (un fel de castane de apa cu 5 tzepi) la nebunie. Da 52 de pesti?? tre sa fi fost la o pepiniera, ca altfel nu imi explic! Oricum, felicitari! Si sper ca ai si mancat din ei. Aolooo ce ciorba buna iese din aia mici!..
sovi 8+
Olgutzika spune:
Sovi, inteleg ca ai inceput sa iei tratamentul homeopat si asa ai scapat de migrena? Cu cornuletele cum stai? Vad ca eu de vreo saptamana poftesc la dulciuri..Si sper sa nu fie nevoie de nici un tratament, va tin insa la curent. Multam mult pentru gandurile bune!
Saptamana asta aflam vreo culoare de carucior?
Olga 15+ cu Ioana
clauclau spune:
Neata randunici,
Simo, multumesc tare de grija, am vazut ca ai intrebat de mine. Suntem bine, am inceput gradinita si am fost cam ocupati in weekend cu pregatirile pentru gradi, am avut de facut cumparaturi caci bineinteles ne-au ramas toate mici dupa vara, ne-am lungit cu 2 cm si am mai pus si ceva carnita pe pulpane. Apoi curatenie, mancare, iesit cu bicicleta in parc, jucat in casa cu robotei, masinute, etc.
Si un eveniment emotionant pentru mine, Razvanel imi pupa burtica si o mangaia si chiar atunci a miscat bine bebe sub manuta lul . A fost super, bebe din burtica l=a simtit pe fratiorul lui si l-a salutat! Razva era asa de incantat si fetelor, sa va mai spun ...este posesiv cu burta mea. A vrut si mama mea sa puna mana sa vada daca mai misca bebe si Razva nu a lasat-o, mi-a acoperit burta si statea de paza la ea . Vai, vai!!!!
Roxana, ma bucur ca te-ai distrat la munte. Eu ti-am zis sa mananci la Cheile Gradistei ! Ma bucur ca ti-a placut! Si la SIghisoara e foarte frumos!
Randunici, spuneti-mi va rog daca aveti vreun remediu pentru durerile de cap. Si pe mine ma sacaie ingrozitor si m-a durut si noaptea trecuta. As vrea sa stiu daca putem lua ceva , dar sa ne si treaca!
Va pupic pe toate fara exceptie si mi-a fost dor de voi!
CLAU 15+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
bitza037 spune:
Gata am citit.
Hai sa va spun: mie mi-a fost asa de rau saptamana trecuta, incata nu prea m-am ridicat din pat.Intr-o zi am avut o stare ciudata, ma durea carnea de pe mine ca si cum as fi racit, dar nu aveam nici un pic de temperatura.Mi-a facut sora mea masaj, si parca sa zic ca a doua zi m-a mai durut putin si mi-a trecut.Ce-o fi fost???Nu stiu!!!!!
Aaaaa, sa nu va mai spun cu mirosurile(am vazut ca nu sunt singura sensibila)sunt putine mirosurile care imi plac.Mai nou nu-mi place misrosul din casa de peretii proaspat zugraviti.Cand intru in casa ma tin cu mana de nas si cand dau de miros imi vien sa vomit.Am dat si cu tamaie si cu aromoterapie...degeaba,nu stiu ce sa mai fac????
In rest cu mancarurile stau cam prost, mananc mai mult lactate, beau ceai, limonade.Am mancat o supica de pui cu taietei de casa facuta de mama.Dar nu pot manca de multe ori din acealasi fel de mancare.
toate randunicile si burticutele voastre.
IRINA
+9
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
bitza037 spune:
Scuze, am uitat sa-mi schimb numarul saptamanilor.Azi am implinit 10.
IRINA
+10
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
sovietica spune:
Olgutz, nu cred ca migrena a trecut de la homeo, ca asta tinea si inainte exact 3 zile, cam odata pe luna. Dar m-a pus pe picioare, ca ma daramasem rau. si cu greata e mult mai bine. Si ce e mai important, nu ma mai trezesc noaptea din varii motive si nici cosmare nu mai am . Cornuletele- azi le voi da viatza :)
Clau, m-am induiosat rau de faza cu Razvanel si burtica. Dureri de cap, sorry, la mine stiam sa ii vin de hac numai inainte de . Puscam o clisma cu cafea si eram ca noua.
Bitza, tu erai randunelu cu casa noua, nu? Cum e, te-ai acomodat? (in afara ca nu suporti mirosul peretilor)? Ceva manele in zona? Ca sa scoti mirosul de lavabil, te duci la aragaz, pui o oala cu ceva proteina (carne sau/si fasolici) in apa si o lasi pe foc pana a 2-a zi. Iese sigur mirosul ala insuportabil din pereti
Sa stii ca si eu m-am fandosit si nu mai pot manca ce gatesc mai mult de 2 ori. La multi ani de 10 saptamani!
sovi 8+
ririan spune:
Bine v-am regasit fetelor!Sa stiti ca v-am citit in fiecare zi dar nu am scris am asteptat sa mearga piticutele mele la gradi si la scoala ,astazi si micuta a mers la grupa mica,asa ca acum raman doar eu si bebe din burtica acasa si sper sa am mai mult spor la scris!FELICITARI,pentru carucioarele roz si albastre,abia astept si eu sa vad ce culoare o sa am ,dar deocamdata mai am de trecut hopul cu TT,dupa aceea ,daca bebe e bine si sanatos o sa indraznesc sa cer la doamne doamne un carucior albasrtru!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!13+
cory3maz spune:
CE DOOOOOOOOR MI-A FOST DE VOI!
Nu v-am uitat, dar am fost coplesita de trebi, de pregatitul Larisei pentru un nou an la gradinita, la alta grupa si cu alte educatoare, si cu hoarde de musafiri neanuntati (fara nici o ocazie speciala, pur si simplu i-a lovit dorul de noi). Si azi dimineata la serviciu, pana la 12.30 am avut un program foarte strans.
Acum m-a lovit o foame canibalica si tre' sa o rezolv!
Si din respect pentru voi toate, am sa citesc paginile scrise in absenta, ca sa revin cu comentarii si multumiri punctuale!
Pe curand, dragalaselor!
in 10+ si mamik de Larisik (de 5 ani si jumatate)
cory3maz