Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
bitza037 spune:
Da,eu eram cea cu casa noua.Manele nu sunt, erau dincolo la apartamentul celalalt
Sovietica, ce m-ai facut sa rad, cu proteinele pe foc pana a doua zi!!!!Sa stii ca nu-i rea ideea.....
Glumesc!!!!!
Dragele mele randunele, eu va las pana maine, ca plec de la servici, sa aveti o zi frumoasa si plina de ciripituri.
Va ador pe toate. Si de abia astept sa bage maine net-ul acasica la mine, sa mai ciripesc si eu cu voi.
IRINA
+10
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
mihutza11 spune:
Bravo Cory ai semnatura ... si sunt convinsa ca esti o super-mamica cu atatea treburi pe cap...
Bitza te invidiez (in sensul bun, of course) pt casuta voastra...off... asa de tare imi doresc si eu cuibusorul nostru si mai ales acum ca vine o randunica/un randunel..
pe mine vad ca ma mai iau ceva crampe... nu dureaza mult si nici prea des, dar ma intreb de unde? sa fie de la bebe sau de la mine?
Mihaela
12+
Nicoleta spune:
Salut, mamici,
eu nu reusesc sa tin pasul cu voi, sunteti harnicute tare.
Sambata (9 saptamani fix) am mers la medic, bebe are 22 mm, e ok, trebuie sa iau in continuare Duphaston pentru nusce zona care nu trebuia sa apara la ecograf... iar Urinal pentru posibila infecte urinara, dar asa m-a palit o lene in ultima vreme, pe voi nu?
Nicoleta
elara spune:
Aoleeeuuuu, feteloooor.
Pana citesc si ajung si eu la aceeasi pagina cu voi cred ac se face seara... si nu mai apuc sa scriu nimic... fiindca eu sut la servici...
Asa ca ma arunc si eu desi nu am ajuns cu cititul decat la pagina 10, pe care acum am deschis-o.
Am citit la lista de la mamicile de mai-iunie 2008, in prima pagina, ca ar trebui sa evitam pastravul si somonul. Ce stiti de asta?
Ma duc si eu la Mama Cozonacilor. Am sunat de dimineata si am rezervat pt 5 nopti la pachetul ala de 35 lei/zi/pers cu 5 nopti si cazare si masa. Sunt asa incantata si fericita ca jubilez.
So? E periculos sa mananc pastrav?
Elara
12+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
midasnu spune:
Buna randunici, azi ma simt deprimata, obosita...a fost foarte mult de munca si nu s-a terminat ziua, la serviciu.
Vineri mi s-a rupt o maseluta in cereale, musli!!! doctora mea nu era la cabinet, sun astazi cand plec de la munci sa vedem daca are timp de mine sau macar programare sa-mi faca.
Ieri mi-am cumparat si eu o pereche de pantaloni de graviduta, din raiat gri, foarte comozi! la serviciu inca nu ii pot lua pentru ca si-ar da imediat seama ca sunt insarcinata si mai trag de pantalonii care imi erau largi inainte, desi aveam si eu "burta lipita de spate".
Mi-am mai luat si material din raiat sa-mi confectionez o pereche sa am de schimb.
Nu am reusit sa mananc nici 2 ficatei din ce mi-am gatit, pur si simplu nu-mi plac.
Va pupic fetele si multa sanatate.
Fug ca ma striga seful
Elena 9+
Anne_aug78 spune:
Buna ziua,
dragele mele am ajuns si noi in 11 Saptamani.
Am vazut un prim filmulet cu bebita acum 2 saptamanai, asa m am induiosat cand am vazut ca avem manute si piciorute...
Am asa niste emotii, luni pe 24 mergem pentru o noua ecografie.
Am visat tare urat ieri noapte, voua vi s eintampla?1
Am visat ca am pierdut sarcina si m am trezit plangand:-(
Sa nu uit va sunt datoare cu data nasterii mele:
04.08.1978
Referitor la ecografii,
eu am facut 3 pana acum, una la 4 saptamani, una la 6 si una la 9acum la 12 saptamani mai facu una.
Pe voi vamai oare burtica asa din cand in cand, spre ex cand va ridicati din pat?! sau cand va intoarceti de pe o parte pe cealalta?!
sovietica spune:
Elara, chiar vrioam si eu sa fac o mica cercetare pe net despre ce peste e ok. Am gasit undeva si ca pastrav nu e voie, mie imi place cum suna articolul asta http://www.seafoodschool.org/StraightTalk-Pregnancy-02.pdf . Reiese ca nu prea exista peste cu risc zero, dar totusi recomanda de 2 ori pe saptamana pesti ca: toate formele de somon (inclusiv conserva), pastrav curcubeu, pastrav de pastravarie, sardine/sardele, hering deoarece riscul e minim si contin mult omega 3. si in alta parte am mai citit ca se recomanda si codul. Si ca ar mai fi ok si calcan si crustacee, dar nu preau au omega3. Si mai zice ca si daca mancam odata -de 2 ori in toata sarcina peste considerat mai riscant, tot nu ar fi problema.
Daca voi ati mai gasit si alte articole in domeniu, aduceti la documentare, poate tragem linia si dam concluzia.
sovi 8+
underqueen spune:
gata scoala pe azi! de fapt azi a fost doar festivitatea de deschidere a anului scolar.
BREAKING NEWS: cred ca a miscat bebe!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 15+
sovietica spune:
Elena, sper sa iti poata aranja maseaua si fara radiografie. Si ficatul daca nu iti place, nu il baga pe gat ca mai rau faci. Manca ce iti vine tie.
Ririan, cum e cu casa goala? a bazait micuta cand ai lasat-o la gradi?
Cory, atat iti trebuia, sa ne uiti!. Ii place Larisei educatoarea noua?
sovi 8+