Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
mami_papatot spune:
Servus mamicutelor!
Va urmaresc de ceva timp, nu f consecvent si asta din cauza inamicului meu numarul 1 - TIMPUL.
Cum pana ieri, nu am spus nimanui nimic despre bebele meu nu am intrat nici cu voi pe site, dar am mai citit si aflat cate ceva despre voi.
Eu? Mamica fericita cu prima burtica mica ( 10 saptamani si o zi) care abia asteapta , ca voi toate, sa afle cat mai multe despre bebele ei!
Va pupic pe toate si sper sa avem parte de cea mai frumoasa si mai veselita corespondenta din lume. Iar cand va veni in sfarsit barza, sa ne aduca numai "vesti bune".
Pupici tuturor!
midasnu spune:
da si eu sper sa poata fara radiografie, oricum nu este pericol, am inteles ca se pune un sortulet din cauciuc peste burtica, numai ca se pare ca o sa stau peste program, cum se intampla de la 3.09 incoace......
va pupic
Elena 9+
clauclau spune:
Fetelor, pentru dureri de cap si stari gripale mi-au dat de la farmacie oscilococcilum si paragrippe, ambele homeopate. Scrie si pe prospectele lor ca se pot lua in sarcina. Am mai luat ceai de fructe cu lamaie sa vad cum ma descurc cu ele caci eu simt ca ma ia o raceala zdravana de la curatenia de ieri. Am deschis toate geamurile din casa si am stat in curent, de altfel era foarte placut...dar uite ca nu mi-a prins bine deloc, nu am o stare prea buna! Tare as vrea sa stau in pat , nu la birou. Asta e!
CLAU 16+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
mami_papatot spune:
Eeeeeeeeeeeeeee ce bine! vad ca mi-a aparut mesajul imediat! Mercic!
Am o rugaminte mica mica, si anume sa ma treceti si pe mine in listuta voastra cu randunici de aprilie!
Inca nu m-am dumirit eu ce si cum cu scrisul pe aici, dar nu va dura prea mult!
Pupici again!Acuj fug sa fac ceva ordinica prin casuta si ceva de papica pentru ca trebuie s-mi soseasca taticul preferat!
mihutza11 spune:
eu am mancat ieri ficat de vita la gratar si cu mujdei (yummy).. sper sa nu fie problema.. de cand sunt nu am mai mancat ficat, o data am mancat pateu, dar nu stiam ca nu e voie... si de atunci gata!
cu pestele nu ma omor, dar nu refuz... si in plus o salata de ton cu boabe de porumb yummy... am vazut ca in documentul ala scris de macrou ca nu prea e bun, dar o data nu se pune, nu?
ma gandesc la mancare ca mai am un pic si gata pe ziua de azi... si am o foameee...
underqueen ce veste minunata! abia astept si eu sa dau vestea! dar mai am de asteptat!
Mihaela
12+
natynic spune:
Elena (Midasnu), e adevarata cu sortul de protectie dar eu una tot nu m-as risca...Vezi si tu ce ti se zice
Fetelor, intoarsa azi la serviciu am profitat de un privilegiu pt care sunt f fericita: eu fac ecografii cardiace si m-am incuiat intr-un moment de liniste in cabinet si mi-am pus pe butica sonda cogarfului si l-am vazut pe bebe! A dat un pic din picioruse, a intins apoi o manuta si inimioara ii batea (de fapt asta ma obseda cel mai tare, sa vad ca-i bate inima, stiu, sunt nebuna, dar asa-s doctorii...). I-am facut poza (nu se intelege mare lucru, sonda respectiva e pentru cord, nu pentru feti) dar o pastrez cu drag. Mi-as face eco in fiecare zi dar nu trbuie sa exagerez, mai am atata timp!...
Acum fug din nou la spital, m-a sunta barbatul ca si-a spart capul la servici si trebuie cusut, asta-mi lipsea, ca deja eram franta si cu greata dar ce sa fac...
Va pup si sper sa revin.
naty 10+
elara spune:
Sovietica, multumim pentru articol.
L-am printat si o sa il citesc acasa.
Cam ciudata chestia cu pastravul. Nu e indicat dar e bun pastravul de pastravarie. Si atunci ce e asa deosebit la el fata de lat pastrav?
Eu am mancat salau proaspat, gatit la tava, in cuptor, cu cartofi felii si ulei de masline cu sare si cu rozmarin. Era file, fara oase si fara piele. Yammmyyyy ce bun a fost! Si nu am patit nimic.
Si am mancat si crevetzi. Azi ma elucidez daca aceste alimente fac parte din grupa de risc sau nu si cat mi se mai permite sa mai mananc pana la sf sarcinii.
Elara
12+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Ce fain de tine , Naty.
Eu iar imi amintesc ca am facut eco la 10 sapt si nu am vazut deloc maunte sau picioruse ci doar un ghem mic... Ce porcarie de eco! Si vb aia am fost la Sanador si am dat si 160 ron.
Cine zicea ca i se cojesc sfarcurile? Parca, tu, Simo?
Si mie mi se pare ca mi se intampla la fel.
In schimb insa sanii se incapatzaneaza sa nu ma doara deloc.
Si nici de crescut nu cresc.
Elara
12+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
underqueen spune:
eu maine la 2.30 am programare la eco. abia astept sa vad ca e bine bebe, mai ales ca mi s-a parut ca a miscat...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+