N-AM CURAJ SA CONDUC (8)
Raspunsuri - Pagina 11
chislauriana spune:
Am permis de 13 ani.N-am condus pana in prezent, cand mi-am dat seama ca asa nu se mai poate si am luat niste ore de conducere pe masina autorizata de scoala cu instructor.Vreau sa va spun ca in perioada cursurilor m-am descurcat destul de bine, insa il aveam pe instructor langa mine(siguranta).Cu toate astea nici chiar asa NU AM CURAJUL SA CONDUC SINGURA.MI-E FRICA SA NU LOVESC PE CINEVA SAU SA INCURC TRAFICUL.Ce pot sa mai fac?
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by chislauriana
Am permis de 13 ani.N-am condus pana in prezent, cand mi-am dat seama ca asa nu se mai poate si am luat niste ore de conducere pe masina autorizata de scoala cu instructor.Vreau sa va spun ca in perioada cursurilor m-am descurcat destul de bine, insa il aveam pe instructor langa mine(siguranta).Cu toate astea nici chiar asa NU AM CURAJUL SA CONDUC SINGURA.MI-E FRICA SA NU LOVESC PE CINEVA SAU SA INCURC TRAFICUL.Ce pot sa mai fac?
chis
Ia o prietena cu tine in masina!
Ana68 spune:
'Neata fetelor,
Si eu ma gandesc ca cu motorul scos din viteza consumul de carburant este minim,nesemnificativ...de multe ori si eu las masina sa curga scoasa din viteza,mai ales cand sunt pe terminat benzina...in drum spre alimentare
Chis...cum iti scria Lorentza,ia cu tine o prietena sau pe cineva in care ai tu incredere si care vrea sa se urce cu tine in masina(nu am vrut sa fiu rea...) si sa sti ca practica isi va spune cuvantul,exersand inveti.Bafta!
May fetelor,eu am o dilema ,nu stiu daca vreuna din voi pateste asa ceva,insa mie mi se intampla destul de des in ultima vreme...care e treaba?pai ori de cate ori fac un drum mai lung ,dupa ce ma culc,mi se deruleaza in minte,ca intr-un film ,prin fata ochilor mintii,tot traseul din acea zi,cu tot ce s-a intamplat si de cate ori vizualizez anumite evenimente intamplate pe sosea,fie ca eu am gresit sau am ferit pe altii sa nu se intample Doamne fereste,mi se strange inima si un fior de gheata ma trece pe sira spinarii si ma gandesc :"Vai!Daca nu as fi facut asa...s-ar fi putut intampla asa"...si ma trece gheata aia...
Pe parcursul traseului nu am timp sa ma gandesc la ceea ce deja am facut,actionez instant,daca se poate spune asa si iau decizia optima...nu e loc de a fi nehotarat in trafic,cel putin asa cred eu si stiti si voi foarte bine cum se circula pe soselele din tara...
Cam asta vroiam sa zic...
Ieri ,cred ca mi-au circulat tone de adrenalina prin corp...cand am ajuns acasa eram rosie in obraji si-mi vajaiau urechile...
Na,va pup,drum bun si o saptamana excelenta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Lorenza spune:
Eu zic ca-i de bine.Inseamna ca esti responsabila la volan.Nu stiu daca li se mai intampla si altora,dar oricum fiecare este o individualitate si isi exprima in felul lui stresul.Subconstientul tau probabil a gasit supapa asta.
DOR spune:
Draga Ana,
Nu esti sngura care patesti asta...si eu eram ieri rosie in obraji, am simtit adrenalina mai ales la depasiri. La dus am mers f bine , dar la intoarcere eram obosita, stresata, soarele imi batea in ochi...am simtit ca am condus incordata...in final ca o cizma.
Ana68 spune:
Lorentza,multumesc mult...o fi cum spui tu,nush ce sa zic....mi-ar place sa spun ca e subpapa aia a refularii....dau pe la supraplin...hehehehee...
Dor,nah!ca nu-s singura in situatie,imi esti colega de "suferinta",asa ca intelegi ce am vrut sa spun...Vreau sa cred ca este cum s-a exprimat Lorentza,insa nu stiu cum sa spun...ca de multe ori am gandit si am imaginat niste scenarii ce ulterior,in mai mare sau mai mica masura s-au cam adevarit.Tocmai d-aia zic ca ma apuca panica si ma foiesc pe toate partile si incerc sa ma gandesc la altceva,uneori imi imaginez vise erotice...zau ca nu-i de ras...si tot cum as face si la orice m-as gandi ma bantuie filmul traseului de peste zi si analizez si tot analizez ce,cum ,unde am facut si s-a intamplat si ma apuca fiorul ala de ice berg pe sira spinarii...
Ma gandeam ca a mai patit careva ca mine si daca a gasit leacul la treaba asta...da' va rog,nu ma trimiteti la psiholog...
Va pup!
Lorenza spune:
Este si o tehnica in psihologie.Pui subconstientul sa lucreze pentru tine,iti inchipui ce vrei sa ti se intample,cu lux de amanunte,vizualizezi imagini cu ceea ce ti-ai propus si surpriza,se si indeplineste!
Incearca sa virezi si sa schimbi scenariul dupa cum ai vrea tu sa se intample.
Ana68 spune:
'Neata fetelor...
Lorentza,e o idee buna ce ai scris...am incercat-o la greu...insa ma "domina" subconstientul si nush cum ar trebui sa fac ca sa fentez premonitia...ceapa ei de treaba!
Va doresc tuturor o zi excelenta!
iliuta spune:
quote:
Originally posted by chislauriana
chis
Da-mi mana ca asa-s si eu ca tine....Chiar nu stiu ce o sa facem.Eu sunt pe puncul de a-mi gasi un serviciu la cativa km de aici de unde locuiesc.....Nu stiu ce-o sa ma fac......
Ana, normal ca e subconstientul..Pup persoana responsabila
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela