Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
alfa_anca spune:
"Neatza" burtici!
Nu am mai reusit ieri sa intru sa va dau de veste ce am facut, pt ca dupa eco am fost la cumparaturi si m-am intors lesinata de durere de spate......asa ca acuma tre sa recuperez ce ati scris de ieri.
Mai intai sa va dau vestile cele bune si apoi recuperez. Deci, la Dr Pop ieri bebelina mea a fost f bine, are chiar mai mult decat ne zisese dr meu cu o zi inainte si anume 2.255gr si ar fi mai mare cu vreo 3 zile. Toate sunt bune, exceptand ca de obicei IR-urile putin marite si chiar si un mic noch protodiastolic, dar pe care chiar ca nu le bag in seama avand in vedere ca bebelina chiar a crescut f bine in ultima vreme. Despre Dr Pop, chiar mi s-a parut mai taciturn decat Iosup si ce m-a enervat f tare a fost faptul ca desi eu aveam programare la 15.00 exact la ora asta a iesit pacienta dinaintea mea din cabinet si eu eram acolo, dr si-a luat pauza de masa pana la 15.25 cu tot cu cafea si etc..........ma rog asta e, dar dupa parerea mea ar fi tb sa isi bage pauza asta in program si sa cheme pacienta la 15.30.......
Dupa eco am fost la colindat magazinele Unirii si Cocor si am facut si cateva achizitii. Pijamale si camasa de noapte de alaptat din Cocor , de-aia cu barza pe piept :). Si pt bebelina am luat asa :
- 4 scutece finet 90x90
- o paturica subtire de bumbac din aia dubla
- un port bebe care poate fi folosit f bine si ca sac e dormit dar si ca paturica. Are capse si are o fatza de bumbac si e grosut.
- un body de la Aziz (mie mi se par f bune calitativ produsele lor)
- un set de hainutze de la bebeto care are 8 piese : caciulita, manusi, salopeta cu capse pana pe picior si maneci lungi(cu botosei la talpi), pantalonasi cu botosei la talpi, bluzita cu capse, bluzita care se inchide cu snurulet la spate, un body si o bavetica.
Sunt f incantata de achizitii si intentionez sa mai merg, am vazut un magazin Premaman pe Dorobanti si azi in atac.
Revin dupa ce citesc.
Anca 32+ Elena
poze
gianina spune:
Dany26, ti-am vazut si eu pozele..esti foarte frumoasa...ai trimis la concurs ?
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
alfa_anca spune:
Aoleu, uitasem sa schimb semnatura, azi am implinit 33 de saptamani.
Anca 33+ Elena
poze
gianina spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
"Neatza" burtici!
Nu am mai reusit ieri sa intru sa va dau de veste ce am facut, pt ca dupa eco am fost la cumparaturi si m-am intors lesinata de durere de spate......asa ca acuma tre sa recuperez ce ati scris de ieri.
Mai intai sa va dau vestile cele bune si apoi recuperez. Deci, la Dr Pop ieri bebelina mea a fost f bine, are chiar mai mult decat ne zisese dr meu cu o zi inainte si anume 2.255gr si ar fi mai mare cu vreo 3 zile. Toate sunt bune, exceptand ca de obicei IR-urile putin marite si chiar si un mic noch protodiastolic, dar pe care chiar ca nu le bag in seama avand in vedere ca bebelina chiar a crescut f bine in ultima vreme. Despre Dr Pop, chiar mi s-a parut mai taciturn decat Iosup si ce m-a enervat f tare a fost faptul ca desi eu aveam programare la 15.00 exact la ora asta a iesit pacienta dinaintea mea din cabinet si eu eram acolo, dr si-a luat pauza de masa pana la 15.25 cu tot cu cafea si etc..........ma rog asta e, dar dupa parerea mea ar fi tb sa isi bage pauza asta in program si sa cheme pacienta la 15.30.......
Dupa eco am fost la colindat magazinele Unirii si Cocor si am facut si cateva achizitii. Pijamale si camasa de noapte de alaptat din Cocor , de-aia cu barza pe piept :). Si pt bebelina am luat asa :
- 4 scutece finet 90x90
- o paturica subtire de bumbac din aia dubla
- un port bebe care poate fi folosit f bine si ca sac e dormit dar si ca paturica. Are capse si are o fatza de bumbac si e grosut.
- un body de la Aziz (mie mi se par f bune calitativ produsele lor)
- un set de hainutze de la bebeto care are 8 piese : caciulita, manusi, salopeta cu capse pana pe picior si maneci lungi(cu botosei la talpi), pantalonasi cu botosei la talpi, bluzita cu capse, bluzita care se inchide cu snurulet la spate, un body si o bavetica.
Sunt f incantata de achizitii si intentionez sa mai merg, am vazut un magazin Premaman pe Dorobanti si azi in atac.
Revin dupa ce citesc.
Anca 32+ Elena
poze
Anca, felicitari pentru fetita sanatoasa si grasunica..imi poti spune te rog cat a costat echo la dr. Pop...MUltumesc !
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
anacami spune:
Anca, felicitari, ma bucur ca sunteti bine!!! si mie mi s-a intamplat la fel (am fost la dr. Pop in iulie). Dr. Pop a fost f. bolnav-ceva probleme cu inima- a disparut "din peisaj" vreun an jumatate-doi ("umbla vorba" la un moment dat chiar ca ar fi murit). Probabil ca atunci cand simte nevoie, isi ia pauza...Am fost la Sebastian de doua ori la dansul, aveau programari peste programari, o data eram programata la 7 seara si am iesit din cabinet pe la 10 seara; a treia programare mi-a fost anulata- tocmai se imbolnavise rau de tot- cu operatii si spitalizari prin strainatate.. Multi il considera "taticul ecografistilor" , chiar si dr. meu ginecolog a repetat o remarca cand a vazut eco de la el (nu m-a trimis dansul): "un ecografist de exceptie"!!
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
dany2007 spune:
alfa_anca- felicitari pt bebelina si sa ajungeti sanatoase la termen.
Sa ne arati poze cu pijamalutele.
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
anacami spune:
iar de taciturn este recunoscut ...Dr. Iosup a lucrat mult timp cu dansul, de aceea de multe ori urmaresc aceeasi parametri cu predilectie (vezi IR-urile )
Chiar asa, acum cat a costat (ca pe mine cea de trim. 2 m-a costat 3.7 mil, far inregistrare..)
Sa purtati si sa folositi lucrurile cu placere!!!
Victo spune:
fetelor, care veniti sa ma ajutati la pregatit gogosi cu brnaza???
repede repede..ca vine nenea cu entrala si tre sa fim gata:):)
32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by Victo
fetelor, care veniti sa ma ajutati la pregatit gogosi cu brnaza???
repede repede..ca vine nenea cu entrala si tre sa fim gata:):)
32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT
Noi venim cand sunt gata
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
anacami spune:
Dany, !
Victo, nici eu nu te pot ajuta cu reteta! o vei gasi insa cu siguranta pe culinar.ro sau pe forummul nostru la sect. "Bucatarie..."
eu ieri am mancat papanasi cu gem...
lista necesar bb