Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

pussi noi am schimbat de mult ruleta

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

intre timp am vrut sa ... m-am dezbracat, bagat in cada si .. apa calda din parti........

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by pussi

intre timp am vrut sa ... m-am dezbracat, bagat in cada si .. apa calda din parti........

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Of ... si eu am patit-o mai rau aveam spuma pe mine si s-a oprit apa

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

fetelor, pentru spital ce fel de adeverinta ne trebuie? de salariat? sau ceva anume... si cu cat timp inainte putem sa o luam de la birou si sa fie valabila totusi?

multumesc mult!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vasari, ai nevoie de o adeverinta de salariat (nume si prenume, functie, data angajarii) in care sa apara contul in care se plateste catre CAS (Casa de Asigurari de Sanatate). O adeverinta are valabilitate de o luna (sper ca nu ma insel).

quote:
Originally posted by Vasari

fetelor, pentru spital ce fel de adeverinta ne trebuie? de salariat? sau ceva anume... si cu cat timp inainte putem sa o luam de la birou si sa fie valabila totusi?

multumesc mult!

33+

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Vasari

dany26, felicitari pentru silueta si burtica!
pussi, felicitari, nu o sa schimbi ruleta decat odata, cred...!

33+

Vasari mersi mult!

Ei stiti voi cum e cu kg astea...ca noi stiindu-ne clar cum aratam inainte de gravideala e normal ca tot numai noi sa observam pe unde ni s-au pus kg...Eu aveam 53 kg la 1,72 si acum am 63-64 deci....
Dar bb sa fie sanatos si grasun, as vrea sa aiba la nastere macar 3.300-3,500 desi...nu cred ca am norocul asta...

29+ ANDREI

AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Dany, arati excelent; tot fotomodel/manechin ai ramas.Apropo, nu poti sa continui, cred ca sunt multe reviste si case de moda care au nevoie si de manechine cu burtica...de fapt prea multe case de moda adevarate care sa faca si colectii pt. burtici nu sunt, ca altfel ar arata mai bine si am gasi mai usor hainute de simpatice- nu numai saci

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

mamicute dragi!

mai dam si noi un semn de viata..suntem bine..crestem ..astazi am implinit 30 de saptamani ..deci incepe si la noi numaratoarea inversa
va felicit bentru bebelusii sanatosi si grasuti..mergem si noi la echo peste 3 saptamani la dr. Pop sa vedem cat a crescut bebelina.

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacami

Dany, arati excelent; tot fotomodel/manechin ai ramas.Apropo, nu poti sa continui, cred ca sunt multe reviste si case de moda care au nevoie si de manechine cu burtica...de fapt prea multe case de moda adevarate care sa faca si colectii pt. burtici nu sunt, ca altfel ar arata mai bine si am gasi mai usor hainute de simpatice- nu numai saci

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mersi anacami ...dar la noi nu prea cred ca se cauta asa mult gravidutze pt poze...cum ziceai si tu avem putine firme de haine de gravide...care sa isi permita sa mai faca si catalog de prezentare...Plus ca eu de 4 ani nu mai lucrez in domeniu....Dar pe mine tare cred ca ma va tenta sa merg cu bb meu (Doamne ajuta sa fie sanatos mai intai de toate)la preselectii de genul asta pt reviste reclame

29+ ANDREI

Mergi la inceput

Gianina felicitari...si tot inainte pana la 40!

29+ ANDREI

Mergi la inceput