Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Fetele, eco la Pop a fost 3.42 mil fara inregistrare.
Cami, mai citisem eu si pe aici ca e mai tacut decat decat Iosup, asa ca ma asteptam, dar macar mi se pare mai profesionist decat Iosup, nu stiu de ce.... Oricum s-a uitat cu atentie la tot, chiar si fatza a incercat sa i-o prinda si cred ca a facut vreo 15-20 de incercari, dar pana la urma nu am nici o poza ca nici una nu iesea bine. V-am spus de ieri ca bebelina mea are o pozitie imposibila in burtica.
A...ceea ce m-a surprins a fost faptul ca a zis ca nu se mai poate aprecia colul, desi dr meu mi-a masurat colul miercuri si era de 4cm si ceva.

Anca 33+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Cami da, caruciorul este cel cu ceas si termometru de la Graco. Nu tineam neaparat sa aibe astea, dar Quatro Tour nu il aveau...asa ca ma voi chinui cu asta , iar in legatura cu cezariana, da si mie mi se pare ca prea sar repede la noi sa iti recomande asta, iar eu sunt de parere ca e muuuuuuuult mai simplu sa te recuperezi dupa o nastere naturala, dc esti rezistenta la dureri in timpul nasterii. Eu una ma stiu ca rezist destul de usor la dureri, mai ales ca sunt trecuta prin multe. Asa ca vom vedea. Dar eu am un singur fix legat de cezariana, dc e sa nu am lapte suficient sigur voi avea tendinta sa dau vina pe cezariana, desi e posibil sa am pb-e si dc as naste natural.

Roxana eu fac control la o luna, si de abia dupa sapt 36 te cheama din nou la 38 de sapt si apoi....

Acuma nu mai am timp sa recuperez , tre sa merg sa curat niste mere sa faca mama-soacra o placinta cu mere ( eu sunt doar asistent in bucatarie, f rara bucatar sef) ca apoi tre sa mai merg la cumparaturi....

Va pup si va urez o zi minunata.

Anca 33+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

alfa anca felicitari pt. toate, sunteti mari si grasute! Sa va purtati sanatoase si voioase haintele Ne pui si pozici cu noile achizitii?
victo tati nostru e la Cluj azi, sa-l trimitem la voi... poate ne pui la pachet niste gogosi!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca, la fel si tie, o zi placuta si spor la cumparaturi! sa ne spui si noua daca o sa cumperi lucruri pt. bb!!!

Poate pt. ca este si mai in varsta denota o experienta mai mare ; oricum este considerat "profesorul" dr. Iosup
Iar de col, tot ce este posibil- mie dr. meu mi-a explicat ca la o eco la o varsta mai mare (in apropierea nasterii) nu se mai poate vedea tot...depinde de cat de mare este bebe si de cat spatiu de intors mai are...

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Va pupam si noi, incerc sa plec mai devreme astazi...m-am umflat iar rau de tot, plus ca am o stare de nestare si impresia ca voi exploda din moment in moment...

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Astazi am stat si am citit www.e-transport.ro/_CONTRACT_COLECTIV_DE_MUNCA_UNIC_LA_NIVEL_NATIONAL_PE_ANII_2007_2010-news39-i4656-l1.html" target="_blank">contractul colectiv de munca la nivel national. Am notat urmatoarele articole care ne-ar putea interesa: 17, 51, 61, 62, 66, 76. Stiu ca peste astea intra si contractele semnate de fiecare, dar am inteles ca asta e un minim prevazut de lege. Daca mai are cineva completari la ce am gasit eu, poate ajungem la o forma finala.

Stiu ca am mai discutat intr-un capitol anterior, dar parca doar de salariul suplimentar si de compensari.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Alfa anca....uau ce frumos ca ai o bb-lina asa grasuna!!!!!!FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!SI daca ai timp poate ne trimiti si ceva poze cu hainutzele cumparate....

29+ ANDREI

AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

I-os suparata....Bebelina mea e o slabanoaga ca si mine...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

quote:
Originally posted by Vasari

fetelor, pentru spital ce fel de adeverinta ne trebuie? de salariat? sau ceva anume... si cu cat timp inainte putem sa o luam de la birou si sa fie valabila totusi?

multumesc mult!

33+

Pentru spital nu ai nevoie de nici o adevereinta. Trebuie sa ai la tine cartea de identitate (buletinul), carnetul de gravida si bagajelul corespunzator.
Acum 5 ani si eu imi puneam aceeasi problema, eu lucrand in Ministerul Apararii, asigurarile de sanatate nu le plateam la CNSAS si imi era frica ca va trebui sa platesc spitalizarea. A fost de ajuns doar cartea de identitate.

Geany 31+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

quote:
Originally posted by anacami

Va pupam si noi, incerc sa plec mai devreme astazi...m-am umflat iar rau de tot, plus ca am o stare de nestare si impresia ca voi exploda din moment in moment...

lista necesar bb

Cami, luni il duci pe Sebi la gradinita? va doresc acomodare usoara! plec si eu dupa avizul Simonei.

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput