Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

I-os suparata....Bebelina mea e o slabanoaga ca si mine...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani

Ai facut eco? cat are bebelina?

Eu toata viata mea am fost o slabanoaga,in liceu am suferit enorm din cauza asta (nu treceam de 43 de kg orice faceam),mancam non -stop si nimic.Iarna imi luam pe dedesupt 2-3 perechi de pantaloni tricotati sa am si eu picioare .Am inceput sa pun pe mine dupa ce m-am casatorit si vad ca nu ma opresc...pun in continuare .Acum mi-ar place sa fiu din nou slaba ...dar..

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by anacami

multumesc fetelor, toti bebelushii sunt scumpi-scumpi! de abia astept sa nastem toate, sa ma uit la poze (imi plac mult pozele cu bebei).

Apropo pt. fetele cu bebe2: am inteles ca la a doua nastere totul se desfasoara mai rapid, insa contractiile de dupa- de retragere a uterului sunt mult mai violente si mai dureroase decat prima data (totul intr-un timp mai restrans); asta se refera, binenteles, atat la cele cu nastere naturala cat si la cele cu cezariana...

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

da Cami, asa este, din pcacate... Adica nasterea mai rapida nu m-ar deranja, dar asta nu este intotdeauna. Insa sigure sunt contractiile mega-dureroase de dupa!

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Lala, la prima nastere nici eu nu am avut probleme cu contractiile de dupa. Le simteam, mai ales in timpul alaptatului, dar nu pot spune ca ma dureau...

Cami, Sebi sa stii ca e un mare scumpel! De parca n-ai sti-o :-))

Roxana, si la noi va participa taticul la nastere. Intr-o zi eram suparata pe el, ca ma enervase cu ceva, si i-am zis ca eu pot foarte bine sa nasc si fara el. Sa vezi atunci ce disperare am dezlantuit inel! Si sa nu cumva sa-i fac asa ceva, cum sa fie tocmai el un tatic care sa nu fie de fata! (aici cam toti sunt...) Am crezut ca-l apuca plansul!

Alfa_Anca, felicitari pentru bebelina! Bine ca ea e sanatoasa, ce conteaza daca dr. e taciturn?

Ramonella, n-ai de ce sa fii suparata. In primul rand, astea sunt numai aproximari, la nastere de multe ori sunt surprize! Si eu as prefera sa fiu o slabanoaga, cum zici tu, ca am abia 25s si deja aproape greutatea pe care am avut la nasterea Jasminei, adic ala 41s, deci nu stiu ce ma mai asteapta... Azi am fost la magazin si nici pantalonii pentru gravidute, in marime mai mare decat normala, nu-mi intrau pe picioare, imi venea sa plang!

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

pe National Geographic este o emisiune despre sarcina si gemeni, daca verifica cineva in timp util forumul :).

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

buna burtici

alfa anca, grasunica bebelina,felicitari

ramonella, sanatoasa sa sie,ca se ingrasa ea.

33+ Anya si Matei

AMR 7 SAPTAMANI

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

asa deci..din astea imi sunteti..numa la mancat va inghesuiti!!!:):)
mai fetelor da creste burta asta intr-una...tot imi propun sa ma cantaresc dimineata, inainte de masa..dar tot uit..
PUFULE, pai da..poate ne intalnim pe la maternitate..;)da sa stii ca eu mai am de gand sa stau, nu ma grabesc deloc, chit ca probabil luna viit. ma voi misca precum o baba reumatica..:):)

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Multumesc fetele!!!

Ramonella nu te speria, dc si tu esti slaba atunci nu ai cum sa faci un bebe urias....eu sunt mai mare (ca volum ).

Nu am mai plecat pana la urma la cumparaturi, am fost pana la Elvila sa ridic un corp mobil pt birou si apoi cand sa plec spre Dorobanti mi-am dat seama ca azi e vineri si e nebunie in trafic aici la mine in Baneasa la intoarcere si am intors masina in drum.....Mai e timp.

Voi incerca sa fac cateva poze cu lucrusoarele.

Anca 33+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello fetele!!

noi am fost iarasi la cumparaturi.... si gata!!! sper sa ma abtin de acuma ca am cumparat mai mult decat trebuia...
geany, SIGUR vom avea nevoie de adeverinta de la locul de munca precum ca se plateste CAS pt noi!!!

iar in legatura cu nasterea si eu m-am cam hotarat 80% vreau nastere NORMALA!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alfa anca, felicitari pt beblina grasunica!! diferenta de greutate de la o zi la alta de care ziceai tu, e probabil marja de eroare, intr-o parte poate ti-a calculat-o si in alta nu.

nu v-am pove ce am patit ieri noapte: m-am intins noaptea in pat, si am simtit ca mi-a intrat ceva sub coasta si dau repede mana in jos inaoi, maaammaaa saracuta asa sa tras inapoi.,...toata ziua m-a durut apoi coasta.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 8 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi
iar in legatura cu nasterea si eu m-am cam hotarat 80% vreau nastere NORMALA!!!!

... si restul de 20% cum vei naste ????

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput