Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA crede-ma ca eu sunt si mai rau...ei saracii sunt disperati..la Giulesti.
PET.COST..stai linistita iubita eu ti-am spus parerea mea sincera ce i-as spune daca m-ar lua cu tot felul de chestii

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Hello, burtici, ne-am intors de la cumparaturi.
Rox, Petro, cred ca participarea sotilor depinde de la caz la caz. E si optiunea lor, si a noastra, bineinteles. Eu una, desi i-am spus sotzului ca trebuie sa stea cu mine in timpul travaliului (asta clar pentru psihicul meu), nu mi-as dori sa fie acolo si la nasterea efectiva. Sunt convinsa ca ar fi "traumatizat" (poate e impropriu spus) din cauza suferintei mele. El inainte de sarcina dormea dus, puteam face chef in casa, acum, in schimb, stie daca ma foiesc, daca merg la baie, etc. Oricum, schimbarile astea le stiti si voi de la sotii vostri, si voi ii cunoasteti cel mai bine, deci, dupa parerea mea, e o chestie de optiuni.

Laura 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cami, Anca, foarte dragute hainutele. sa le poarte bblusii cu placere!!
Adina, spor la cumparaturi si tie!!
Pussi, am tot vrut sa-ti spun ca mi se pare foarte draguta mobila pe care ai ales-o. Ce culori ai ales pentru pereti? Sau vrei sa pui tapet sau desene?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

RGE, ai idee cu cine a nascut prietena ta? ma gandesc ca dr ar fi trebuit sa aibe mai multa grija de ei, chiar sa le prelungeasca perioada pe care ar trebui sa stea internati...

33+

Mergi la inceput

VASARI..sincer nu stiu....o sa incerc sa aflu dar nu promit..momentan e prea mare suferinta lor..ma intelegi ca sa stau sa-i intreb de dr..eu ma multumesc cand ii sun ca imi raspund si-mi spun ca sunt totusi ok...cu timpul o sa incerc sa aflu..ok?

AMR maxim 6 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Buna dimineata! Vrem si noi o cafea. De fapt noua ne place doar mirosul de cafea, gustul nu prea il suportam.
Dany26, multumesc ca ma tii la curent cu fasul acela. Iti spun sincer ca si eu vreau unul albastru sau verde. In afara de costumasul pe care l-am cumparat cu tine (acela bej), toate lucrurile lui Matei sunt f colorate.
RGE, nici eu nu vreau sa fac vaccinul. De fapt, dr meu ginecolog nu mi-a spus nimic in acest sens.

Roxxy 28+Rares Matei

Am gasit salopetica groasa de fas cu polartec pe dinauntru pentru scos bebelusul afara iarna in magazinul Obor
Unde mai pui ca am luat-o doar cu 50 Ron
Este bleu si frumusica foc.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

LALA.D multumim frumos..cred ca dau si eu o tura maine
LAURA ..absolut de acord..cum spunea si PET depinde de la caz la caz...fiecare stie cel mai bine ce si cum are de facut...
...si mie mi-a spus medicul ginec..ca nu este nevoie de asa ceva ..ma refer la vacc. antitetanos.

AMR maxim 6 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nici eu nu fac vaccinul antitetanos

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

alfa_anca super hainutele,sacul de dormit e bestial,pe bleu nu aveau? si setul bebetto imi place la nebunie,cred ca merge si la baietel culoarea asta,nu?

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Nici eu nu fac vaccinul antitetanos

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Lala -dar de ce tb facut acest vaccin? ai idee?

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput