Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by dany2007
alfa_anca super hainutele,sacul de dormit e bestial,pe bleu nu aveau? si setul bebetto imi place la nebunie,cred ca merge si la baietel culoarea asta,nu?
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Dany, sacul de dormit sincera sa fiu nu stu dc aveau pe bleu, dar vanzatoarea ma intrebase inainte dc vreau pt fetita sau pt baietel, deci este posibil sa fi avut si pe bleu. Dar costumul de la bebetto aveau sigur si pe bleu, tocmai ca nu aveau decat bleu sau acest verde, eu de aceea am luat pe verde. E super intr-adevar, dar mie imi place f mult si calitatea.
acestea 2 le-am luat din Cocor de la Etajul 2.
Anca 33+ Elena
poze
dany2007 spune:
Mercic mult! Ma duc si eu prin Cocor...vreau si ceva hainute mai groase pt mine.Nu ma mai cuprinde nimic
Dana 26+ Luca-Rares
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by dany2007quote:
Originally posted by Lala_D
Nici eu nu fac vaccinul antitetanos
O zi excelenta !
Lala.
Lala -dar de ce tb facut acest vaccin? ai idee?
Ca sa nu faci vreo infectie de la diferite ustensile in mediul spitalicesc
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
Vasari spune:
RGE, de fapt nu conteaza cu cine a nascut, in mod sigur nu ma intereseaza ca recomandare si doctora mea stiu ca are mare grija de fetele care nasc cu ea. Nu are rost sa intrebi. Adevarul e ca la cate cazuri am auzit in ultimul timp, nu ma mai mira nimic.
33+
dany2007 spune:
Mercic Lala! Eu faca analize la Fundeni si ultima data doctorita de acolo mi-a dat 3 vaccinuri anti-d si 2 antitetanos sa la dau medicului meu.( Primise o donatie consistenta).Si chiar nu stiam pt ce tb facut acest vaccin.
Dana 26+ Luca-Rares
Roxxy80 spune:
Lala, vinde-mi si mie secretul si spune-mi unde mai exact in Bucur Obor, ca eu stau la 3 statii distanta de magazin.
quote:
Originally posted by Lala_Dquote:
Originally posted by Roxxy80
Buna dimineata! Vrem si noi o cafea. De fapt noua ne place doar mirosul de cafea, gustul nu prea il suportam.
Dany26, multumesc ca ma tii la curent cu fasul acela. Iti spun sincer ca si eu vreau unul albastru sau verde. In afara de costumasul pe care l-am cumparat cu tine (acela bej), toate lucrurile lui Matei sunt f colorate.
RGE, nici eu nu vreau sa fac vaccinul. De fapt, dr meu ginecolog nu mi-a spus nimic in acest sens.
Roxxy 28+Rares Matei
Am gasit salopetica groasa de fas cu polartec pe dinauntru pentru scos bebelusul afara iarna in magazinul Obor
Unde mai pui ca am luat-o doar cu 50 Ron
Este bleu si frumusica foc.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Roxxy 28+Rares Matei
pussi spune:
ellis sau cine stie tata cand poate intra in concediu de paternitate.. crestere a copilului sau cum s-o numi el???
bb stiu ca tu ai luat atestatul pt. cursul ... de ii da la tati 10 zile la nastere! Am inteles.. se ia de la medicul de familie .. asta e ok! cele 10 zile sunt lucratoare sau calendaristice? se cumuleaza cu cele 3 date prin lege?
vasari mersi, n-am prea ales ... ideea e ca ne place! si mie si lui tati ... o camera(mobilier complet) o primim cadou si a doua o luam noi! la pereti am vrut initial pe portocaliu cu alb( 2 pereti portocalii .. pe care vine mobilierul si 2 pe alb! tavanul alb! Am vazut .. sper sa mai pot sa merg eu.. corpuri de iluminat ff frumoase tot pe portocaliu..
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Lala_D spune:
Roxxy eu ma pierd de fiecare data in magazinul ala .
Am intrat pe langa MC Donalds, am tinut drept pana pe la Silvana si pe urma m-am invartit pe acolo ...erau mai multe standuri pt bebei.
Am vazut ca aveau la toate salopetele, de diverse tipuri.
Mie asta mi-a sarit in ochi ca era chiar pe tejghea, o arata unei alte doamne .
Zau ca nu stiu sa iti spun exact pe unde erau standurile , sorry
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Lala_D spune:
pussi tatal poate intra in CIC fara nicio problema dar tot dupa minim 42 de zile de la data nasterii bebelusului.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Roxxy80 spune:
Stai linistita, Lala. ca si eu ma pierd prin Bucur Obor. O sa merg si eu saptamana viitoare pe acolo. Trebuie sa iau salariul ca sa am ce sa cheltui. In afara de un fas de scos afara nu as mai vrea sa-i cumpar hainute. Am cumparat o gramada. Nici nu cred ca o sa le poarte pe toate.
Roxana, nu-mi vine sa cred ce i se intampla prietenei tale. Oare cat de inconstienti pot fi doctorii astia? Sunt singura ca Dzeu vegheaza asupra fetitei si ca totul va fi bine.
Roxxy 28+Rares Matei