Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by RGE
..referitor la faptul ca mi-ati spus ca am curaj ca-l iau pe tati cu mine...atat am reusit sa apuc sa citesc din urma....NU E VORBA DE CURAJ...ci de faptul ca vreau sa vada prin ce trece o femeie si astfel sa am parte si de mai multa iubire si respect din partea lui...asta daca se poate mai mult......plus ca-mi face bine prezenta lui dar nu trebuie sa stie el asta..va pup pe toate !!!
Dar o experienta de acest gen poate produce si efectul contrariu ... nu vorbesc in cazul vostru, ci in general. Adica am auzit pareri de-ale sotilor care au participat la nasteri si au fost ... "scarbiti" ca sa zic asa pt. ca nu gasesc un termen mai delicat ... de ceea ce au vazut. Pt. ca, dupa mine, nu e o priveliste tocmai placuta sa ma vada cum ma chnui si ma screm de mama focului . Faptul ca te ajuta pe tine moral, da, poate fi o explicatie ... asta in cazul in care nu e mai fricos decat tine (cum e cazul meu, de ex.). Asta e parerea mea !!! Si de aceea nu vreau sa participe exact in mom. naterii ... si nici el nu s-a oferit, deci suntem pe aceeasi lungime de unda . Dupa aia, da, il vreau langa mine non-stop.
Petronela
bb Silvia
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005quote:
Originally posted by RAMONELLA
Pai saptamana trecuta,adica la 31 de saptamani avea 1500.E in grafic,nu-i problema,dar cand vad ce mari sunt ai vostrii...ma cam ingrijorez...Poate de acuma isi da drumul...Sanatoasa sa fie...
Idem ... la 31 de sapt. are 1,5 kg. Stai linistita ... cica in astea ultime doua lui o sa ia mult in greutate. O sa creasca precum Fat-Frumos in doua luni cat altii in 9 ... . Eu nu imi fac probleme, atata vreme cat e in grafic si e sanatoasa ... Si eu nu sunt slaba ... deci nu cred ca depinde nici de constitutia mamei.
cristiana - am citit pe undeva ca depinde greutatea si de sex ... adica sunt diferente intre baietei si fetite ...
bb - aaaa uite la varianta aia de 20% nu ma gandisem ... . Lasa ca o sa fie bine ... iti spun eu care moooooor de fricaaaaaa ... . Nu te mai uita si tu la filme hororr cu nasteri si alte alea ...
Petronela
bb Silvia
Ce bine ca greutatea depinde si de sex.Deci, m-am lamurit, nu am un bb gras, am un bb baiat, ca doar baietii cantaresc mai mult din cauza oaselor mai grele, nu? Sper sa nu fie doar o iluzie.Offf.. Mi-e si mie asa de frica de nastere, iar daca bb e si gras.....
Petro, la tine cred ca e super 1,5 kg la 31 saptamani. E exact cat trebuie. Ca la carte.
Maine plec in Italia pt 2 saptamani. Mi-e asa de groaza de drum.Mai bine nu ma mai gandesc.
Adina, profita de ocazie, ca data viitoare iti goleste fiica-ta buzunarele daca tre sa o iei si pe ea, ca doar fetitele sunt mai cochete si le trebuie mai multe haine. Ce bine ca am baiat.
Crisstiana 26+
crisstiana spune:
Eu ma bag la somn, ca aici sta sa ploua. Intru mai pe seara daca mai apuc, daca nu, va pup de pe acum pe burticute. Mai intru peste 2 saptamani.
Crisstiana 26+
pet.cost2005 spune:
cris - da, asa mi s-a spus si mie ... ca e in grafic. Si ce e mai important, ca e sanatoasa, totul ok. Drum bun atunci si sa aveti grija de voi !!!!
Petronela
bb Silvia
pussi spune:
victo augmentinul sigur e admis in sarcina... eu luam niste pastile mai mari decat Elevitul.. 2/ zi... asta inainte de ET vreo saptamana ca sa nu fac hiperstimulare... cred ca erau de 400 gr., la noi nu stiu cum arata! si paracetamolul clar e adimis! Stai linistita si papa gogosii!
adina stai linistita .. si ale noastre stau in pungi... mobilierul vine pe 15.10... pana atunci acolo vor sta!
Ce aveti cu kg. copilasilor ??... sti ce e mistoca voi vreti ac voi sa aveti kg putine sa fie grasunei ... Eu nu ma mai stresez ... peste 2.5 kg. e bine
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by pussi
Eu nu ma mai stresez ... peste 2.5 kg. e bine
Perfect de acord cu tine !!!!!!
Petronela
bb Silvia
RGE spune:
PET COST...decizia ii apartine in totalitate lui tati..eu i-am spus ca trebuie sa se astepte la ceva foarte nasol dar nu am reusit sa-i schimb decizia..este un om foarte dur si puternic....sunt singura persoana din viata lui care il cunoaste si altfel..si care l-a schimbat ...cat despre "scarbit"...daca vreodata sotul meu mi-ar spune ca l-a scarbit nasterea si s-ar uita la mine cu alti ochi...i-as spune ca pe el ma'sa l-a facut la fel...nu mai continui aici ca i-as spune mai multe
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
PET COST..PUSSI ...si eu tot cu 2.500 sunt multumita...sanatos sa fie...pe prietena mea au dat-o afara astazi dinb spital cu fetita cu tot...ca nu mai au locuri...si se duc acum zilnic la perfuzii si alte chestii..sunt oripilata!!
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by RGE
daca vreodata sotul meu mi-ar spune ca l-a scarbit nasterea si s-ar uita la mine cu alti ochi...i-as spune ca pe el ma'sa l-a facut la fel...nu mai continui aici ca i-as spune mai multe
....
Ti-am spus, am vorbit la modul general, din ce am auzit ca vorbesc barbatii dupa o astfel de experienta ...
Petronela
bb Silvia
alfa_anca spune:
Doamne, Roxana, cum sa le dea afara din spital cu un bebe care are nevoie zilnic de tratament si ingrijiri pana ajunge la greutatea normala??? In ce spital erau, ca nu mai stiu. Oricum sunt socata......
Anca 33+ Elena
poze