Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
pussi spune:
foarte frumoase lucrusoarele!!!
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
anacami spune:
fetelor, Sebastian a crescut asa repede- ca din apa- ca nu ii mai veneau de la luna la luna!!! in primul an jumatate intotdeauana trebuia sa ii iau pt. o etapa mai mare decat in cea in care era (adica la 3 luni ii veneau bine cele de 6- nici vorba de cele coresp. pt. 3 luni, si tot asa...)
Am zis sa nu ma avant prea mult la cele de 0-3 luni, dar nu am rezistat, tot timpul am zis ca mai iau una-doua si gata, trec la cele peste 3 luni...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
RAMONELLA spune:
Nu vreau sa dau timpul inapoi.
Adevarul e ca la cezariana parca e mai groaznic...Si dupa aceea nu-ti poti tine bebeul in brate...Mai bine normala...Ei fetelor,doar no fii asa de rau...Nu????
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani
Victo spune:
fetelor, 3 zile de paracetamol (2 pe zi)nu e asa grav pt bebe, nu?
ca oricum cu tusea asta nu puteam sta...
deci..in sarcina asta am facut o tura de augmentin si o tura de paracetamol..
32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT
alfa_anca spune:
Fetele din Bucuresti, mai spuneti-mi si mie pe unde ar tb sa umblu dupa cele necesare lu bebe??? IN afara de Unirii, Cocor si Mag Victoria, si va spuneam ca am mai descoperit Premaman pe dorobanti la intersectia cu Stefan cel mare. Ai mai zis tu Cami tot pe Stefan cel Mare la intersectie cu Aleea Circului. Dar alte magazine mai aprovizionate? Debenhams unde gasesc?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Anca 33+ Elena
poze
alfa_anca spune:
Cami ffff frumoase hainutzele pt bebelina si ai luat o gramada :)
Anca 33+ Elena
poze
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Pai saptamana trecuta,adica la 31 de saptamani avea 1500.E in grafic,nu-i problema,dar cand vad ce mari sunt ai vostrii...ma cam ingrijorez...Poate de acuma isi da drumul...Sanatoasa sa fie...
Idem ... la 31 de sapt. are 1,5 kg. Stai linistita ... cica in astea ultime doua lui o sa ia mult in greutate. O sa creasca precum Fat-Frumos in doua luni cat altii in 9 ... . Eu nu imi fac probleme, atata vreme cat e in grafic si e sanatoasa ... Si eu nu sunt slaba ... deci nu cred ca depinde nici de constitutia mamei.
cristiana - am citit pe undeva ca depinde greutatea si de sex ... adica sunt diferente intre baietei si fetite ...
bb - aaaa uite la varianta aia de 20% nu ma gandisem ... . Lasa ca o sa fie bine ... iti spun eu care moooooor de fricaaaaaa ... . Nu te mai uita si tu la filme hororr cu nasteri si alte alea ...
Petronela
bb Silvia
RGE spune:
Doamne deci astazi m-ati pierdut clar..acum am reusit sa ajung..mi-am luat analizele, am beneficiat si de un tuseu ca sa stau linistita pana la 37 de saptamani, am fost la gimnastica si la masaj..ma bag la baica si la haleala ca sunt rupta....
..referitor la analize...mi-au iesit foarte bune toate..exceptand proteinele..adica tre sa pap mai multa carnita..Doamne si eu nu pot trai fara carne
..va promisesem ca va scriu analizele....:
hematologie(completa), coagulare sange, biochimie sange completa, serologie, urocultura, imunologie hiv sifilis, secretie col bacteriologic, secretie col micrologic, ..cred ca am facut cam tot ce se putea face la sange
..referitor la faptul ca mi-ati spus ca am curaj ca-l iau pe tati cu mine...atat am reusit sa apuc sa citesc din urma....NU E VORBA DE CURAJ...ci de faptul ca vreau sa vada prin ce trece o femeie si astfel sa am parte si de mai multa iubire si respect din partea lui...asta daca se poate mai mult......plus ca-mi face bine prezenta lui dar nu trebuie sa stie el asta..va pup pe toate !!!
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
adinag spune:
M-am uitat la hainutele puse de voi, Anca si Cami, foarte frumoase! La mine stau in niste pungi
Ma voi uita si pe pozele de pe mailul comun, dar ma bate gandul sa mai ies pana in oras, poate vad ceva frumos :-)) Nu stiu inca cu care bani voi plati frumosul ala, dar ce conteaza?
Eu nici nu vreau (doar la sfarsit, la 38s) sa mi se spuna greutatea lui bb, ca oricum numai stres produce. Imi ajung problemele si stresul legate de greutatea mea
Mi.e asa un somn, ca as fi in stare sa adorm in picioare stand. Deci in oras cu mine, ca nu vreau sa pierd ocazia! (Jasmina nu-i acasa, de aia ocazie buna)
Sper sa mai gasesc pe cineva mai inspre seara pe forum, ca voi de obicei va retrageti complet cand vine weekendul...
Adina 25+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)