Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 13
anacami spune:
Buna!
am ajuns si eu acasa; ma simt mai bine!
v-am zis ca am o sefa frumoasa,desteapta,si f. de treaba???
oricum, sapt. viitoare am concediu de odihna (activa-ca tb. sa familiarizez copilul no. 1 cu gradi -rad eu rad,dar sa vedem ce ramane din rasul meu sapt. viitoare ); mai merg inca o sapt. la serviciu si dupa aceea-gata, intru in prenatal. Daca nu ma umflam asa rau, m-as fi putut duce pana inainte de nastere...
Anca, bine ai facut ca nu te-ai dus! e o nebunie cu traficul, astazi am venit mai devreme si a fost groaznic (de obicei se aglomera mai tare dupa 16:30);daca mai pui ca Stefan cel Mare este in santier, ai tabloul complet...astepti pe DOrobanti pana iti vine rau...
Eu parca am innebunit , aproape la 2 zile mai cumpar cate ceva-atat pt. bb1, cat si pt. bb2
ce am cumparat zilele trecute de la Fox si Mothercare pt. bblusa:
http://good-times.webshots.com/photo/2400867850089083008uOWsdc
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
bb_yasmi spune:
cami, dar pt ce varsta sunt hainutele????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
anacami spune:
BB, 0-3 luni, cateva 3-6 luni (sunt facute dintr-un anumit unghi , de asta par mai mari..); daca s-ar naste la peste 4 kg, nu as le-as putea folosi prea mult....
primele bluzite- cu maneca scurta sunt pt 6 luni (singurele de 6)- le-am luat ieri de la Mothercare la reducere- adica pt. la primavara...altfel nu le luam de pe acum...
Anca,f. fumoase; imi place f. mult patutul cu marginile siliconate...Hainute Aziz si Nannette am vazut si la Belli reclama - reclama mascata pe Stefan cel Mare (colt cu Aleea Circului)
lista necesar bb
bb_yasmi spune:
aha Cami, pricepush, intr-adevar arata mari cum sunt pozate!!! sa le poarte bebelina ta sanatoasa!! a anca la fel!!!
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
crisstiana spune:
Buna burtici frumoase!
Am vazut ca vorbeati de greutatea lui bb. Bb meu avea la 26 sapt si 2 zile 1000 grame, mi se pare cam mult, iar eu nu vreau ca bb sa fie gras, sa ajunga de 4 sau 4,5 kg la nastere. Are timp sa se ingrase dupa ce il scot afara. Daca e prea gras o sa-mi fie mie greu.
Vroiam sa va intreb daca e vreo diferenta de greutate in ceea ce priveste sexul. Adica daca e baiat, poate sa aiba oasele mai grele si de aceea poate cantari mai mul? Sau sexul nu are nici o relevanta? Eu nu vreau bb slab, dar nici grasan nu vreau. Daca sta pana la sfarsit in burtica 3,3-3,5 kg mi se pare ideal.
Alfa_Anca, felicitari pentru bebelina sanatoasa!
Crisstiana 26+
anacami spune:
BB, uite 2 poze din alta perspectiva/alt unghi :
http://good-times.webshots.com/photo/2172806850089083008xaCIXX
lista necesar bb
RAMONELLA spune:
M-am uitat la nasteri...A inceput pur si simplu sa ma doara burta si bebelina se misca de mama focului.Ce alte variante mai sunt in afara de nastere normala si cezariana????
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel32+ Beatrice Alessia
AMR 8 saptamani
bb_yasmi spune:
Ramo: NICI UNA!!!!!
cami, tot asa mari mi se par ca arata!!! dar am vazut eticheta....
fetelor voi v-ati ingrozit de ce ati vazut la nasterea normala (vaginala pt pussi ) dar daca va uitati la cezariene cred ca va ingroziti si mai tare....
noi v-am pupat!
iesim la plimbare cu tati!!
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
Roxxy80 spune:
Am revenit si noi de la plimbare. Am inceput sa ma misc ca o gasca beata. Merg din ce in ce mai incet. Am mancat merdenele, strudel, inghetata+2 farfurii de ciorba la mami acasa. Ce buna a fost!!!
Am pus pe email-ul comun 2 poze cu burtica mea de baietel. Asta ca sa vedeti ca nu exagerez cand va spun ca sunt o mini-balenuta
Roxxy 28+Rares Matei