Filme care v-au impresionat
Raspunsuri - Pagina 3
monixy spune:
si eu ca musca-n lapte :eu prefer genul comic-romantic-sf : m-as uita oricand la "maverick" , "ziua cartitei" si "as good as it gets".
ceva serios care imi vine acum in minte :"gattaca" si "flori pt algernon"(asta l-am vazut pe vremea cand eram pustoaica si totusi imi amintesc de el-nu-i ceva maret , doar inregistrarea atitudinilor ,de la bataie de joc si dispret fata de un om cu capacitati mentale reduse ,la uimire , invidie si si supunere fata de acelasi om cu capacitatile transformate in superioare printr-un experiment , readus in final , la aceeasi stare de inferioritate , din toate pdv-urile , si durerea pierderii paradisului oferit ).
mie nu-mi prieste sa ma uit la drame , asta e ,asa ca nu am multe de zis la subiect .
alice2004 spune:
Piticutz, "Vraciul" nu are titlu pentru limba engleza - este "Znachor" (in original) si este facut in 1982. Cauta pe imdb daca vrei detalii !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
piticutz spune:
O, multumesc foarte mult
am gasit cum ii zice in engleza, acolo, pe imdb.com: "The Quack".
Nonna76 spune:
Balanta -a lui Lucian Pintilie
Podurile din Madison Country
Forrest Gump
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
dicirstea spune:
Alice, multumesc! Poate stii cum e cand un pitic pe creier nu te lasa nici sa dormi .
Inca un film care m-a marcat " Regele Pescar", de fapt mai multe : "Benny si June" si "Edward Mani de Foarfeca"- zilele astea la tv!!. Si acum observ ca sunt numai povesti de dragoste.
Dar subscriu la " Maverick", "Ziua Cartitei" ( tot de dragoste pana la urma), "Michael" cu Andie McDowell, "4 nunti si o inmormantare"...numai dragoste..
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
roerich spune:
Nu - mi plac filmele ! Prefer sa citesc carti ! Totusi filme care pot fi vazute : " Numele Trandafirului " dupa romanul lui Umberto Eco si " Nobila Casa " dupa romanul lui James Clavell
adra_bell spune:
Si caii se impusca, nu-i asa/
Sofie's choice
Pianistul
Splendoare in iarba
Casablanca
Ar mai fi, dar nu-mi vin in minte acum...
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Roxana Claudia spune:
De curand am vazut "Atonement". E super filmul!!
Roxana 39 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
ioanaiub spune:
m-a impresionat tare mult Pianistul ... acum cand o sa am timp o sa ma uit la Into The Wild, un film de Sean Penn ... am vazut prezentare la Oprah ...
http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view