Filme care v-au impresionat
Raspunsuri - Pagina 4
andrath spune:
"Lions for Lambs" - din pacate e dureros de real, chiar si pentru Romania.
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
emilia_m spune:
Intr-o vreme filmul meu preferat era Stardust.
Apoi am descoperit Twilight (Amurg) si acum de abia astept continuarea: New Moon, Eclipse, Breaking Dawn (http://www.stepheniemeyer.com/).
Cartile (inclusiv ce s-a scris pana acum din Midnight Sun) le-am citit si mi-a placut nespus de mult.
Emilia M
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
J G spune:
The Deer Hunter, mai stie cineva?
Once upon a time in America
7even
LA confidential
Foarte bine realizate mai ales pt epoca: Terminator 2, The Matrix, acum recent o surpriza placuta cu ultimul Batman - the dark knight.
J si Carla (05.02.2006)
danikpopa spune:
Pe mine m-a lovit in ultima vreme mania filmelor romanesti, in special de productie noua. Zilele trecute am urmarit, cu interes chiar, un film relativ simplu dar cu un scenariu care ascunde multe detalii care il transforma intr-un foarte bun studiu al vietii de cuplu, fie el si unul format dintr-o femeie care isi inseala sotul si un profesor de matematica demisionar. Poate va incita sa aflati detalii si chiar sa vizionati <a href="http://www.infoarte.ro/noutati/Pescuit-sportiv-3099-6.html" target="_blank" title="Pescuit sportiv">filmul</a>
danat spune:
Sophie's Choice - cu cea mai dramatica scena pe care am putut-o vedea vreodata, cand Meryl Streep este pusa de nazisti sa aleaga la care copil, dintre cei doi pe care ii avea, renunta si-l trimite la gazare
Pianistul - foarte realistic realizat (ma impresioneaza, in general, cele de razboi, cand vad ce nenorociri a creat umanitatea asta de-a lungul timpului)
Once upon a time in America - pur si simplu, cap-coada, inclusiv coloana sonora superba!
Minority Report - ca idee si punere in scena (Spielberg)
Dana mama lu'Radu Stefan
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A" target="_blank">Melodia mea de azi :-)