Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
Mirona spune:
Ianis de Dianarus78. Sa-ti traiasca mami.
mortale pozele. Le-am vizionat de 2 ori.
si pentru restul sarbatoritilor zilei.
Miro
Dia1609 spune:
frumos foc spiderman, ... sa-ti traiasca!... . ce faina a fost petrecerea! si imi place tare mult cum i-a pictat ... cred ca le-a placut la nebunie copiilor
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Mirona spune:
azi in parc o mamica:
ea: cum stati cu dintii?
io: numai doi.
ea: mmmm, cam putini, cam putini.
io: ne-au iesit 2 la 7 luni si de atunci nimic.
ea: mda.
imi vine sa-mi smulg paru din cap. De ce m-oi fi justificat in fata ei? si ma rog, de ce? parca eu dictez cati si cand sa-i iasa.
Miro
auras_v spune:
mirona: cum stati cu dintii?
io: numai doi.
ea: mmmm, cam putini, cam putini.
io: ne-au iesit 2 la 7 luni si de atunci nimic.
ea: mda.
na
cam putini nu ?...noi nu avem nici unul
la capitolul suzeta sunt pro ....are multe avantaje : 1- o calmeaza cind au o indispozitie , 2- cu suzi are gurita ocupata deci nu poate baga in gura , cind suntem afara , miini murdare si diverse pietricele , frunzulite; 3-minunata cind afara bate vintul sau e frig pt ca o obliga sa respire pe nas si o protejeazade rosu in git ;4-nu am vazut copii de 8 ani cu suzeta dar copii care la virsta asta isi mai sug degetul mare, cunosc ;5- mai usor poti sa o faci sa renunte la suzi de cit la deget ;6 -....daca ma mai gindesc cred ca as mai gasi argumente
Dia1609 spune:
mor de dragul ei. poate sa ascunda in pumn si jumate de ora o bucata de frunzulita si sa astepte momentul potrivit s-o bage in gura . a facut si pa-pa cu pumnul inchis si a si verificat de vreo 3 ori, pe sub gene sa n-o vad eu, daca o mai are ... si a tinut-o atata timp ca pe ceva de pret in pumnutz, si eu acum sa i-o iau si sa n-o las sa o bage in guritza????
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
danutz spune:
Pun si eu pozici din a 9-a luna de viata a lui Rares
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
mamaana spune:
repejor ca-s grabita (si mi-i casa ne-ngrijita si mi-s rufele la soare si copii-mi cer mancare...) - am un painter in casa care-mi vopseste holul, fetele sunt afara adormite in carucior, iar Tudor moare de foame pe aici; a vomat de dimineata asa ca nu l-am trimis la scoala, in schimb e pe dieta; e o calduraaaaa afara, le-am dezbracat in body-uri ca asta vara
ce mare s-a facut Julia !!!
costumase de iarna sunt la winners cu 40CAD; eu le-am vazut si i-am zis nasei lor care mi-a zis sa nu le cumpar ca vrea ea sa le ia, asa ca astept acum cu sufletul la gura sa le ia, sa nu ramana fetele fara; donia nu m-am uitat special la baieti, dar mi se pare ca au si un fel de bej pe langa cele roz pal si lila
apropos de posta si ikea, cred ca e o chestie specifica europeana: cand aveau fetele vreo 2 luni si eu de abia incepusem sa ma misc afara din casa, am fost la un magazin alimentar polonez; una din fete a inceput sa planga, iar o vanzatoare ne-a atras atentia ca plange, sa-i facem ceva; si Mihai al meu i-a zis ca pana una alta noi suntem customeri, iar treaba ei e sa ne serveasca, si cand a mai incercat sa mai zica ceva ca o deranjeaza, Mihai i-a zis ca vrea sa vorbeasca cu managerul; s-a potolit, si evident ca si fata a adormit indata...
la multi ani Ianis ! nu am apucat sa vad pozele
parca mai era ceva... da, suzeta nu vor decat ca pe o alta jucarie, si numai daca o vad la 'cealalta' atarnata de haine , in schimb isi sug degetele: una pe cel opozabil (probabil ca taica-su), cealalta aratatorul si mijlociul (ca mine sigur)
mirona, ale mele nu au nici un dinte; e chiar o poza cu Karina de Mirona pe pagina - cea cu floare la ureche...
daca mai am timp mai intru
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
auras_v spune:
ianis ,daniel , rares, david, darius
aelita nu-mi vine a crede ca ti-a fost inchis contul ...nedreptate e putin spus ...nu meritai sa fii tratata astfel , nu o persoana ca tine ... pt tine si sofi
si nu in ultimul rind multa sanatate tuturor fulguletilor raciti , kk-ciosi sau cu alte probleme ... va dar ma cheama ancuta
danutz spune:
Vazut pozici cu Luca plimbaret, Julia cea frumoasa, Ianis cel pictat! Ce copii frumosi avem!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
bamboletta spune:
Dianarus-superbe pozele Ianis spiderman si Antonia a stat cuminte langa mine si a privit pozele
Danutz-am vazut sarbatoritul de azi
ma duc sa pregatesc ceva de papa
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!