Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Ianis de Dianarus78. Sa-ti traiasca mami.
mortale pozele. Le-am vizionat de 2 ori.

si pentru restul sarbatoritilor zilei.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

frumos foc spiderman, ... sa-ti traiasca!... . ce faina a fost petrecerea! si imi place tare mult cum i-a pictat ... cred ca le-a placut la nebunie copiilor

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

azi in parc o mamica:
ea: cum stati cu dintii?
io: numai doi.
ea: mmmm, cam putini, cam putini.
io: ne-au iesit 2 la 7 luni si de atunci nimic.
ea: mda.

imi vine sa-mi smulg paru din cap. De ce m-oi fi justificat in fata ei? si ma rog, de ce? parca eu dictez cati si cand sa-i iasa.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

mirona: cum stati cu dintii?
io: numai doi.
ea: mmmm, cam putini, cam putini.
io: ne-au iesit 2 la 7 luni si de atunci nimic.
ea: mda.
na

cam putini nu ?...noi nu avem nici unul
la capitolul suzeta sunt pro ....are multe avantaje : 1- o calmeaza cind au o indispozitie , 2- cu suzi are gurita ocupata deci nu poate baga in gura , cind suntem afara , miini murdare si diverse pietricele , frunzulite; 3-minunata cind afara bate vintul sau e frig pt ca o obliga sa respire pe nas si o protejeazade rosu in git ;4-nu am vazut copii de 8 ani cu suzeta dar copii care la virsta asta isi mai sug degetul mare, cunosc ;5- mai usor poti sa o faci sa renunte la suzi de cit la deget ;6 -....daca ma mai gindesc cred ca as mai gasi argumente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

mor de dragul ei. poate sa ascunda in pumn si jumate de ora o bucata de frunzulita si sa astepte momentul potrivit s-o bage in gura . a facut si pa-pa cu pumnul inchis si a si verificat de vreo 3 ori, pe sub gene sa n-o vad eu, daca o mai are ... si a tinut-o atata timp ca pe ceva de pret in pumnutz, si eu acum sa i-o iau si sa n-o las sa o bage in guritza????

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Pun si eu pozici din a 9-a luna de viata a lui Rares

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

repejor ca-s grabita (si mi-i casa ne-ngrijita si mi-s rufele la soare si copii-mi cer mancare...) - am un painter in casa care-mi vopseste holul, fetele sunt afara adormite in carucior, iar Tudor moare de foame pe aici; a vomat de dimineata asa ca nu l-am trimis la scoala, in schimb e pe dieta; e o calduraaaaa afara, le-am dezbracat in body-uri ca asta vara

ce mare s-a facut Julia !!!
costumase de iarna sunt la winners cu 40CAD; eu le-am vazut si i-am zis nasei lor care mi-a zis sa nu le cumpar ca vrea ea sa le ia, asa ca astept acum cu sufletul la gura sa le ia, sa nu ramana fetele fara; donia nu m-am uitat special la baieti, dar mi se pare ca au si un fel de bej pe langa cele roz pal si lila

apropos de posta si ikea, cred ca e o chestie specifica europeana: cand aveau fetele vreo 2 luni si eu de abia incepusem sa ma misc afara din casa, am fost la un magazin alimentar polonez; una din fete a inceput sa planga, iar o vanzatoare ne-a atras atentia ca plange, sa-i facem ceva; si Mihai al meu i-a zis ca pana una alta noi suntem customeri, iar treaba ei e sa ne serveasca, si cand a mai incercat sa mai zica ceva ca o deranjeaza, Mihai i-a zis ca vrea sa vorbeasca cu managerul; s-a potolit, si evident ca si fata a adormit indata...

la multi ani Ianis ! nu am apucat sa vad pozele

parca mai era ceva... da, suzeta nu vor decat ca pe o alta jucarie, si numai daca o vad la 'cealalta' atarnata de haine , in schimb isi sug degetele: una pe cel opozabil (probabil ca taica-su), cealalta aratatorul si mijlociul (ca mine sigur)

mirona, ale mele nu au nici un dinte; e chiar o poza cu Karina de Mirona pe pagina - cea cu floare la ureche...

daca mai am timp mai intru

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

ianis ,daniel , rares, david, darius

aelita nu-mi vine a crede ca ti-a fost inchis contul ...nedreptate e putin spus ...nu meritai sa fii tratata astfel , nu o persoana ca tine ... pt tine si sofi

si nu in ultimul rind multa sanatate tuturor fulguletilor raciti , kk-ciosi sau cu alte probleme ... va dar ma cheama ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Vazut pozici cu Luca plimbaret, Julia cea frumoasa, Ianis cel pictat! Ce copii frumosi avem!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dianarus-superbe pozele Ianis spiderman si Antonia a stat cuminte langa mine si a privit pozele

Danutz-am vazut sarbatoritul de azi

ma duc sa pregatesc ceva de papa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput