Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna ziua mamici si fulguleti!

multumim ca ati admirat pozele.

deci asa sta treaba cu borcanasele Donia, tu cum stii ca mananca destula carne cand ii dai din borcanas? mersi de idea cu Sears, nu stiu de ce,dar merg rar pe la ei ...si tot imi propun , dar uit. acum sunt indragostita de mall-ul asta in aer liber de langa mine.

suzeta a ramas doar pt somn la noi. vivat gradinita, ca altfel i-o tot indesam in gura cand plangea..

yagmur, bafta cu sala! hai ca poti

madaluta, iarta-ma nu am apucat sa te felicit pt burtica!!! multa sanatate!!! off-topic, cat e salariul in invatamant ?

sbogdana, si eu am remarcat ca doarme bine cand are mai mult spatiu,asta de vreo cateva luni deja....doar ca de la patutz s-a extins la pat mare dublu, iar acum la toata camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

despre pupici: sa indraznesc sa afirm ca baietii sunt mai "pupiliciosi" decat fetele? ca a mea nu sta sa o pup, sa o dragalesc...zici ca o dau cu smirghel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Dia, de care HN ii dai? Ca de bebeii de care am auzit eu.. erau topiti dupa Humana HN (cu banana). Chiar una a inceput sa se sclifoseasca apoi la formula normala, vroia HN..

Ce tare e Luca!!!

tema cu suzeta:
N-am nici un gand sa renuntam la ea. Mai ales ca noi n-o folosim prea des. Dar de abia acu or incepe si nopti cu temperatura, viroze, alea, alea.. si daca suzi ii alina durerile si-i asigura (si lui, dar si noua ) un somn linistit cand va fi sa fie bolnavior... de ce sa-mi tai singura craca. La Matei ne-a salvat de atatea ori.
Grigore nu primeste suzi decat cand e marait ziua; iar de dormit nu doarme cu ea, decat rar.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Milupa HN... ca ea oricum papa lapte Milupa... dar e tare rau Milupa HN.. ieri am cautat sa iau Humana HN, dar n-am gasit... e mai bun, zici? o sa mai caut ... ti-am zis ca Milupa HN e cu morcovi?
acs, merci
cu suzeta: o mai cere doar la culcare, mai nou nu mai doarme cu ea ca o scapa din gura (ca ea inca are suzeta 0-6 luni pt ca pe aia de la 6 luni nu a acceptat-o) ... in timpul zilei nu i-o mai trebuie, seara la culcare o cere clar... cand o fi pregatita, o sa renunte singura la ea, oricum pana la 1 an inca mai exista reflexul de supt ca forma de linistire, asa ca nu am de gand sa i-o iau eu.
dandusa, da mai, seamana, asa e .. la multe chestii aseamana manechinele noastre dar se si deosebesc la cate o chestie: a mea doarme noaptea si a ta nu-i sclifosita la mancare

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

am uitat sa va zic ca de vreo sapt Julia se ridica singura in picioare cand cade...adica asa ca omul mare...nu se mai sprijina de ceva ...ci pe propriile picioare.mie mi se pare cool, ca numai copii de peste un an am vazut sa faca asta.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Julia e .. oricum, e cea mai hotarata dintre fulguletzi

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

referitor la borcanase si continutul lor: de unde stiti voi cata carne contin? parca zicea cineva de vreo 10 % ...io m-am tot uitat pe etichete si nu zice cat e carne, cat e leguma, etc...la voi scrie asa ceva? ar fi interesant de stiut.
in cartea mea (de pe noptiera) made in quebec scrie ca 3 lgte sunt de-ajuns ca aport de carne la o masa...deci 3 lgte de carne, restul leguma sau altceva.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

scrie pe ele 10% carne de pui de ex
asa stiam si eu , ca 2-3 lgte sunt suficiente... dar cica e suficient ptr copii mai plinuti, la aia mai slabi (ca Oana) trebuie cantitate mult mai mare de proteine (implicit de carne) ... eu acum ii dau cam 50-70 g carne /zi si vad ca functioneaza, a inceput in sfarsit sa ia in greutate

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am fost la posta totul a fost OK si Antonia incepuse sa tipe dar a scos-o tati afara

Pt.pranz i-am facut paste cu branza de vaci la cuptor i-au placut f mult

Dbunny-da am mai dat-o cu calgel pe dinti pt ca plangea si nu mai stiam ce sa-i fac,ii mai amelioreaza din durere cel putin la noi functioneaza se mai linisteste,off abia astept ne iasa toti dintii si sa scapam de chin

Dianav-daca e obligatoriu cred ca vom merge la analize cu toate ca eu as vrea sa i le fac la particular,este traumatizant pt ei luatul sangelui din vena dar ce putem face,poate totusi le ia din degetel ,voi intreba medicul de familie sa vedem ce zice

Dianarus-ma bucur ca sunteti mai bine pt Ianis

Danutz-toate astea le-ati patit cumva ieri?

Simo29-nu am vazut nimic despre ce e la Zalau

Desiree-zeama de carne contine prea multe toxine,sigur ii iese vreun dintisor si de asta nu vrea sa pape

Sbogdana-pt bucute de Zara tinem pumnii sa fie totul ok

Dia-Oana papa in fiecare zi carnita

astept sa se trezeasca Antonia si fugim afara,azi e frumos si soare 19 grade in Iasi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

madaluta, eu una nu m-as duce sa am grija de un copil ca al meu 4 ore pe zi cu 4 mil... mi s-ar parea f putin pt munca ce o fac... si n-as putea face nimica cu banii astia.. parterea mea...
am intrebat0o deunazi si pe maica-mea care e profesoara si care mai are 2 ani pana la pensie daca ar ingriji un copil mic 8 ore pe zi pentru 8 milioane ... si a zis ca nu, pt banii astia nu, daca ar fi cazul, ar cauta o munca mai usoara ... adevaruyl e ca e f greu si f solicitant, si nu numai din pct de vedere fizic...
dianocica, si Oana face chestii de mare finete de vreo 3 sapt incoace, spre marea mea disperare. de ce? pt ca aduna toatre scamele de pe covor... cand o vad concentrata cum prinde o scama cu 2 degete imi vine s-o mananc de drag ... si apoi, evident, o duce la gura

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta
Pt.pranz i-am facut paste cu branza de vaci la cuptor i-au placut f mult

Dia-Oana papa in fiecare zi carnita

astept sa se trezeasca Antonia si fugim afara,azi e frumos si soare 19 grade in Iasi

luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

ia da repede reteta aia... detaliat, ca pt prosti, pliiz
da, papa carnita in fiecare zi, asa ne-a zis pediatrul, sa nu mai avem zile numai de le gume ... si galbenus de ou de 2 ori pe sapt

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Meniul zilei:
-5 dim -260ml laptic
-10.30 -cereale cu musli de la milupa +jum iaurt campina + jum banana cam 150 gr a papat
-14.30 -paste cu branza calcica la cuptor cam 200gr
-18.30 -mar cu biscuiti de la Hipp
-22.30 -250-270ml laptic cu 2 masuti de cereale orez

Paste cu branza la cuptor :

Am fiert pastele(cam 200gr de la Barila),intre timp am facut branzica calcica(din 250ml lapte +3 pastile calciu) care am amestecat-o cu 1 pahar lapte si un galbenus de ou,am uns un vas Yena cu ulei de masline am pus pastele si am turnat peste branza cu laptele si oul...le-am pus la cuptor 30 min la 190 grade...Pofta buna

gata fugim afara

editez ca am uitat sa scriu gramajul si de care paste

ps.mi-a facut Antonia un kk de a trebuit sa o dezbrac pana la piele plus imbracat din nou cu hainele pt afara [omulet care isi sterge fruntea transpirata]

luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

poze party-ul de aseara, poze party Ianis alea cu copiii pictati sunt faine de tot. au fost toti f incantati :-))

va pe toate si va iubesc!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput