Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
fatima spune:
Dandusa, scuze, dar tot caut pe net, si nu gasesc, de unde ai tu informatia cu branzica si zerul? pai daca e branza, de orice fel ar fi, cum sa contina zer? nu asa se prepara ea, prin separarea zerului? ce stiu eu e ca se prefera cea facuta de noi pentru ca normal, e mult mai sanatoasa si proaspata, si doi, cea din comert poate contine sare..
..iar praful de sare recomandat de pediatrii nu e pentru gust, ci cred ca pentru aportul de iod, foarte important..in germania stiu ca pediatrii chiar recomanda suplimentul de iod..nici eu nu pun deloc sare, dar ma intreb, poate ar trebui..
eva ioana (08.11.2006)
danutz spune:
Mey, am tot vrut sa va povestesc si voua de cum ma saboteaza pe mine casa mea...asa , sa va amuzati un pic...
Deci ajung intr-o seara acas, nervoasa ca am stat in trafic cam o ora, ma joc cu Rares , il pun in tarc ca sa apucam si noi sa mancam...la care Cata zice, hai sa punem mancarea pe masuta din sufragerie ca sa-si vada el nu-s ce la TV. Booon, aduc eu mancarea aburinda si de fierbinte ce era scap o farfurie pe masuta (care masuta avea tablia de sticla groasa cam de 3 cm). Si unde nu se sparge sticla de pe masuta in n bucati bucatele, care mai de care imprastiate peste tot!!! Noroc ca Rares era in tarc si nu pe jos...Zic,asta este, cine m-a pus sa cumpar masuta de sticla si pun aspiratorul sa aspir jalea de pe jos. Cand colo, din aspirator iese un fumalau, de ziceai ca a luat ceva foc...
Hait, acu' ce naiba facem , zice Cata...poi, zic eu, o sa-ti pun covorul in spinare sa te duci jos sa-l bati, iar eu sa dau cu mopul intre timp. Pleaca saracu Cata cu covorul pe umeri, 7 etaje pe scari (ca liftul nu mai are autorizatie ...si administratia si locatarii au dilema de al repara sau sa puna unul nou) iar eu ma duc in baie sa pun apa in galeata ca sa spal pe jos. Si raman cu dusul in mana, rupt si blocat...Am zis ca nu-i adevarat!!!
Epilog...masuta de sticla nu-mi mai trebuie, am desfiintat-o cu totul iar Rares e fericit ca i s-a marit teritoriul de joaca. Aspirator-cumpar unul nou ...iar dusul, care oricum trebuia schimbat...l-a mobilizat pe Cata care l-a rezolvat a doua zi...deci tot raul spre bine!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
madaluta spune:
va salut si va pup de 1000 de ori..Cred k urarile voastre si gandurile bune au facut k azi sa ma simt excelent..nici greata nici voma....o stare de spirit excelenta...Am fost la plimbare, la biserica, am facut mancare, iar dupa ce se trezeste darius mergem la targul de haine..k doar azi ne-au intrat banii pe card...
In alta ordine de idei voiam sa va intreb asa de curiozitate ce parere aveti de salariul unei bone.tot pe forum citeam k in bucuresti o bona care sta 5 ore pe zi ia 5 mil pe luna, 6 ore..6 mil..8 ore-8 mil..si tot asa....Mie mi se pare mult, dar eu intotdeauna raportez cu salariul meu din invatamant, asa k va intreb pe voi ce parere aveti...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
madaluta spune:
aaa...am primit parola....multumesc mult
mirona: esti foarte inventiva..am ras cand am vazut ce ti-trecut prin minte sa scrii...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
simo29 spune:
pentru sarbatoritii de azi:Ianis,Daniel,Rares,David,Darius!!!
Fulguleti bolnaviori sa va faceti bine! Mamicilor multa putere si rabdare!
Fetelor ati vazut ce s-a intamplat la Zalau? Teroare! Parca vad ce-i la servici acum (eu lucrez la e-on gaz cluj - "lucram")!
Cred ca pe toti i-a chemet la servici - azi e zi libera - e ziua gazistului - nasol! - pacat pentru copii care au murit!
Vb. cu prietena mea care-i si ea la servici - ea e din Zalau - si mi-a spus ca tatal fetei care a murit e la lucru in Italia - si prietenii nu stiu cum sa ii spuna despre tragedie!! Pacat!
Scuze ca v-am impuiat capul cu intamplari de astea triste....
Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)
desiree spune:
Octavian tot nu mananca! Spicuieste de ici de colo, ba o linguritza de papa si restul arunc, ba un biscuite Nestle ( traiasca!) ba ii mai var o bucatica de branzica calcica in guritza ! Hmmm, scot biciul!SI il pun pe mine, mama cretina care nu stie sa gateasca copilului sa ii placa mancarea!
Tema suzetei! La inceputul vietii sale a acceptat-o f putin, insa a aruncat-o defintiv cand au inceput mancarimile de gingii, il enerva! Acu daca o vede, urla! Tz sa traiasca!
alt subiect re-actualizat vad: CE E IN NEREGULA CU ZEAMA DE CARNE? OARE NU ASTA E CIORBITZA?
eu folosesc o parte din supa in care a fiert carnea+legumele LA BLENDUIT, ca doar nu oi completa cu apa!..e chiar f gustoasa! evident, colectam spuma la fiert !
fetelor, va multumesc pentru sustinere, nu cred ca Octavian e bolnav, cred ca e doar mofturos, se joaca cu nervii mei putin! si cred ca iese dintisorul!
....avusei intentii bune sa imi misc si eu fizicul prin Herastrau azi da daca Octavian s-a trezit la 6 si nu a mai adormit decat la 10? dupa aia s-a trezit si chinuie-te o ora sa il hranesti sa aiba si el ceva in burta!Apoi strange dupa el! Apoi i s-a facut iarasi somn...Apoi...cred ca ma dovedeste pana la urma..dar e un dulce..si il iubesc de mor!..sa simt si eu ca am baiat, nu?
..ma duc..fierbe supica...desi cred ca o mananc eu pana la urma!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!
Mirona spune:
salutare,
pe scurt ca nu prea am timp.
va pup pe toate - va multumesc pentru sustinere, pentru rasunsuri.
Kara e spre bine - a mai avut un episod de febra azi dimineata pe la ora 6 - i-am pus un supozitor cu paracetamol si i-a mai scazut. Noaptea - per ansamblu a fost ok. Inca mai avem muci - insa nu ca ieri. Incepem sa ne revenim - dar continam cu nurofen si supozitor cu paracetamol si oscillo inca vre-o 2-3 zile.
Parca asiza ma intreba de mingi. Uite aici. Sunt din plastic si usurel moi - deci daca apesi bine pe ele ti se afunda degetul in ele. Sun t funy pentru ei - si teroare sa le strangi din nou in plasa - pentru noi.
Va multumesc si pentru raspunsurile cu suzi. SUZETA face parte integranta din Kara - de aceea eram eu asa stresata de ea. Nici unde nu plecam fara, nici in bazin nu intra fara ea, nici baita nu faceam fara ea ... asa ca astea 4-5 zile de iesit afara fara suzeta - sunt un adevarat progres pentru noi. Ma gandeam ca ar fi ok si noaptea sa scape de ea. Cand va vad pe voi asa de relaxate .... ma mai gandesc si eu sa i-o las. MERCI mult.
am vazut si pozele Iuliei - si cele ale lui Luca.
fug la fata, revin mai pe seara.
Miro
desiree spune:
quote:
Originally posted by Mirona
[
Va multumesc si pentru raspunsurile cu suzi. SUZETA face parte integranta din Kara - de aceea eram eu asa stresata de ea. Nici unde nu plecam fara, nici in bazin nu intra fara ea, nici baita nu faceam fara ea ... asa ca astea 4-5 zile de iesit afara fara suzeta - sunt un adevarat progres pentru noi. Ma gandeam ca ar fi ok si noaptea sa scape de ea. Cand va vad pe voi asa de relaxate .... ma mai gandesc si eu sa i-o las. MERCI mult.
Miro
miro, eu cred cu tarie ca suzi nu face nici un rau..e un mit ca deformeaza dintisorii..mai ales ca acum exista suzi ortodontice..eu m-as ruga de Octavian sa mai accepte si suzi din cand in cand da nu vrea si pace!
las-o! va renunta singura la ea! pentru bebelusi este o reala placere sa suga! ti-o spune o mamica-suzeta!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!
acs spune:
Dianav, eu lui Victor ii voi face analizele la 1 an, dar acolo unde le-am facut si fetelor (adica la Medicover). In schimb Mariei, care are 5 ani si a primit "invitatia" la analize, nu-i fac nimic. Nici pe Ioana n-o voi duce la nalize cand ii va veni randul. Mi se par suficiente deocamdata analizele pe care le-au facut la 1 an. Din cate stiu nu-s obligatorii analizele, pe care, de altfel, medicul de familie poate sa nu ti le prescrie. In schimb este necesara prezentarea la medicul de familie, cu talonul primit acasa (eu n-am facut nici macar atat :( ).
Victoras adora pupacelile :). Asa incat profit la maxim de perioada asta. Cand ii aplic pupici pe ceafa sau sub barbita, rade in hohote :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
sbogdana spune:
mamici minunate si fulguleti nazdravani
sunt intr-o mica pauza si incerc sa scriu putin;
multe pentru Dianocica, Dandusa, ca citindu-le pe ele am aplicat si eu metoda largirii spatiului de somn, adica am improvizat o saltea din plapuma de marimea 1.4*2 m si surpriza fata mea a dormit mai bine, s-a culcat la 11 si s-a trezit la 1,2,3,4 si apoi abia la 7.30 si trezirea finala la 8.30. deci e mult mai bine decat inainte cand nu dormea legat mai mult de 2 ore si asta rar, media era de o ora, si sper sa fie si mai bine. am observat ca somnul ala lung l-a facut cand a fost dezvelita si nimic nu a mai incomodat-o in miscarea ei. deci trebuie sa am grija cum o imbrac si sa o las in patul ei imens improvizat.
azi am fost si la doctor sa mai verificam urina inainte de investigatiile la rinichi pe care le vom face luni si a iesit foarte bine; Doamne ajuta sa nu aiba nici o problema pe la rinichi si nici reflux; avem aproape 10kg jumatate, desi mancam lapte la greu si ciugulim din celelalte;
edit: am uitat sa spun ca acum 3 saptamani si un pic aveam 9.8kg
Ruxandra, Bamboletta multumesc pentru parola ;
Donia sper ca nu te superi ca am luat copyright la minunate dar intreadevar mamicile de fulguleti sunt minunate
la minunate si nazdravani