Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
mamaana spune:
mi-am adus aminte: ce e cu analizele la 1 an? ce fel de analize tre sa faceti? de cand e chestia asta? acum 10 ani nu era sigur...
ma interesez luni, ca tot ma duc cu ele la un control sa vad daca si pe aici se fac...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
dianocica spune:
bogdana ma bucur muuuult ca si zara e pe drumul cel bun cu somnul. eu zic ca i-am cam dat de cap la nebunia asta. si noi care credeam ca e dragoste de tzi...
dia tare dor mi era sa ne mai povestesti asa cu drag de oana. pupa nora pletoasa
diana super petrecera. pupam baietii
a sters cineva un mesaj? ca le-am gasit altfel puse in pagina...?!?!? sau a editat cineva muult? da' nu gasesc..hmmm...sau am io vreo problemutza
venim de la petrecere paturica, obositi morti da' cu un chef de joaca....sa vedem cum trecem de baitza...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Dia1609 spune:
intrebare aparent stupida si prematura: voi o sa faceti brad anul asta? ca eu tare as vrea dar nu stiu dc Oana nu ar tabari pe el... poate fetele care mai au copii ne zic ce si cum
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
intrebare aparent stupida si prematura: voi o sa faceti brad anul asta? ca eu tare as vrea dar nu stiu dc Oana nu ar tabari pe el... poate fetele care mai au copii ne zic ce si cum
Dia de Oana 29.11.06
chiar asta il intrebam pe sot acum cateva zile,daca mai facem brad el a zis ca mai bine nu facem cu siguranta Antonia se va catara in el dar eu nu concep sarbatorile fara brad deci vom face eventual ii punem un gardut
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by bambolettaquote:
Originally posted by Dia1609
Dia de Oana 29.11.06
chiar asta il intrebam pe sot acum cateva zile,daca mai facem brad el a zis ca mai bine nu facem cu siguranta Antonia se va catara in el dar eu nu concep sarbatorile fara brad deci vom face eventual ii punem un gardut
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
.
eu ma gandeam sa-l agatam in tavan ... Oana se catara pe orice, asa ca s-ar catara si pe garduletz [:D}
Dia de Oana 29.11.06
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dianocica
a sters cineva un mesaj? ca le-am gasit altfel puse in pagina...?!?!? sau a editat cineva muult? da' nu gasesc..hmmm...sau am io vreo problemutza
diana si david 03.12.06
sa stii ca si eu am aceiasi problemuta cred ca cineva a sters un mesaj sau la editat
luna 11
dianocica spune:
quote:da bei, nu-s io nebuna. mesajul de la dianav, ala scris cu negru, nu era primul pe pagina. ntz ntz ntz...
Originally posted by bambolettaquote:
Originally posted by dianocica
diana si david 03.12.06
sa stii ca si eu am aceiasi problemuta cred ca cineva a sters un mesaj sau la editat
luna 11
diana si david 03.12.06
dolores spune:
buna seara,
am o intrebare: cat rezista laptele praf gata preparat la temperatura camerei si cat la frigider?
multumesc anticipat
dolores si David Cristian -22.11.2006-
dianocica spune:
Programul nat. de analize medicale-copii sub 3 ani
parca auzisem ca se fac numai analizele pe care nu le a facut in ultimele 3 luni. cica sunt maxim 8, din care le face pe cele recomandate de dr de fam. asta e din auzite de la soacra...
admin zice: am facut un update la forum - pentru cresterea performantei si acum sunt 10 raspunsuri pe pagina la fiecare topic. Nu s-a pierdut nici un mesaj :). deci nu eram noi , doar pe faza
diana si david 03.12.06
doradora spune:
facem brad, nici nu ma gandesc sa nu, nu e craciun fara pom...si daca au rezistat brazii nostri la atacurile iepurelui, i-or supravietui cumva si lu` pisi....
vestea cea buna e ca maine ne mutam!!!! trebuia luni, dar ne-au sunat de la firma de relocare daca vrem maine, si evident, am vrut. o sa ne ia o vesnicie sa aranjam, dar asta e! mai interesant e ca luni:
-vin desteptii cu dressing-ul, sa imi schimbe o usa, care era stramba rau si nu pica in linie dreapta
-vine individul cu usa dubla de sufra
-or sa isi miste fundul astia cu bucataria, mai au sa imi puna politele, nu au avut prima data la ei tot ce le trebuia.
mai interesant e ca toti astia trebuiau sa vina azi, m-au sunat, au amanat din diverse motive; i-am lasat, ca nu mai aveam chef, trebuia sa vin sa mai strang pe aici, dar luni voi avea forte proaspete si incep sa sun pe directorii firmelor respective. asa e mai amuzant, o sa le tzatzaie posteriorul, dar si-o merita, ca toti astia ma plimba de 2 saptamani. asa le-am facut celor de la termopane, care imi dadusera gaura de la hota pe lateral, inspre balconul vecinei, in loc sa o dea drept, afara, si dupa aia, desi vorbeam zilnic la telefon, pauza. pana m-am suparat si i-am explicat directorului cum e cu publicitatea negativa pe internet.
in concluzie, maine sa imi urati spor la treaba, ca o sa fiu omul muncii.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri