Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor,

nu am scris de ceva timp si astazi am fost certata ca stau in umbra si doar citesc. asa ca iata-ma. acum o sa povestesc putin despre noi dar sunt prea varza sa raspund cuiva, sper sa ma intelegeti si sa nu va suparati.

sunt terminata. am avut o zi... si parca tot nu e suficient datul asta cu capul de pereti. eu macar am capul intact pe cand copilul meu...

astazi aveam planificata intalnirea cu fetele in Herastrau, bun toate bune si frumoase pana aici. ne-am pregatit si noi mancarica, bagaju tot. mai trebuia sa ne imbracam noi doua si sa plecam ca rucsacul era deja la usa ne astepta. ma duc in camera adinei sa ii schimb scutecelul si sa ii pun pantalonasii pe ea. de aici incolo as vrea sa pot schimba ce s-a intamplat, sa ma intorc in timp si sa sterg tot. am pus-o pe pat, i-am desfacut body-ul si scutecelul si tinand piciorul in dreptul ei ma intorc in dreapta jos sa i-au un scutec. in spatele meu era un scaun. cand eu m-am intors Adina s-a ridicat in fundulet si a vazut o jucarie jos la marginea patului si s-a intins eu am prins-o de mana dar s-a lovit la cap de coltul scaunului. a inceput sa urle ingrozitor. cand i-am ridicat capul deja sangele ii curgea destul de tare .

urmarea - cap spart, chemat ambulanta, a venit in 25 de minute pt ca a venit de la grigore alexandrescu si era super trafic. cu exceptia taieturii copilul e bine, a fost verificata atent si se pare ca nu are nimic. cica mai speriata e mama decat copilul si cum sa nu fii speriata si suparata cand doar din cauza mea a ajuns in starea asta. pentru ca am fost inspirata si am apasat f tare pe rana sa nu curga sange mult si cand sangele s-a oprit am pus compresa rece, nu a facut nici hematom.

imi pare rau ca m-am lungit atat dar pur si simplu nu am avut puterea sa va spun din prima ca din vina mea copilul meu are capul spart.

una peste alta am ajuns si la intalnire, adina s-a jucat cu trupa a si dormit 1 ora si jumate dar cand s-a trezit am dat in alta. am vrut sa ii schimb scutecul si cand colo o ditamai iritatia la fundulet spre spate. facuse un caca cam ciudat si efectiv a ars-o. cand am sters-o cu serv umed i-a dat si sangele. am crezut ca o iau razna, urla mititica mea... noroc cu fetele. am lasat-o fara scutec si Teutz a si dat-o cu crema ca avea la ea - multumesc. s-a linistit si am plecat acasa cu Alex sotul Dianei - multumesc si voua inca o data si multumesc si Ruxandrei si Danei pt sprijinul moral.

acum doarme dar e cam agitata.
of nu va doresc sa treceti prin asa ceva. de fapt daca stau si ma gandesc asta e nimica toata fata de ce a suferit iubita mea cand era bebita mica, dar tot mi se rupe sufletul ca din neatentie i-am provocat asa durere.

scuze ca m-am intins atat si va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi.

PS cu cresa e ok, merge bine. va povestesc despre asta alta data.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

of, Raluca, ce rau imi pare... saraca Adinuta... bine ca nu a fost grav, cred ca te-ai speriat tare cand ai vazut sangele.... bine ca ai avut prezenta de spirit sa tii apasat si sa pui compresa rece... offf... sa stii ca absolut orice li se intampla e din vina noastra, si din pacate, mai avem si noi scapari ... ma bucur ca Adinuta e bine acum, sper sa iti revii si tu .. amandoua fetele

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Draga Raluca, imi pare tare rau de intamplare. Nu vreau sa ma gandesc ce ai simtit. Of, bine ca totul e bine acum. Noi o pupam pe Adinuta pe caput.

Azi era sa facem si noi o prostie. Fiul meu a gasit o moneda de cinci mii pe covor si a bagat-o drept in gura. Recunosc ca azi nu am verificat ce e pe jos. Aveam in vizita o fetita de 1 luna si eram mai mult cu ochii la ea. Bai, bine totusi ca am fost pe faza. Doamne, nu-mi inchipui ce s-ar fi putut intampla... E ditamai moneda, nu asa oricum. Mama vaca, vorba lui a_deju. Concluzie este ca trebuie sa fiu mult mai atenta. Gata, v-am zis. Iar imi vine sa-mi trag cu ceva in cap.

Totusi ce facem cu Aelita?! Nu avem voie sa zicem aproape nimic? Nu, nu, eu nu inteleg. Ea este unul dintre membrii forumului care fac forumul asta sa fie foarte bun, plin de informatii, etc. Nu zic mai mult, ceva imi scapa. Ma mai gandesc si poate ma lamuresc.

Ma duc sa fac piureul pentru maine. Va pup. Noapte buna.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

aaa... [omulet picat din luna]dianocica, am cautat tot capitolu' asta, si precedentul..care-i faza cu dormitul noaptea si largirea spatiului de somn? adica unde-l culci pe d de doarme mai bine? oare exista o raza de speranta si pentru mine? [omulet privind spre cer cu disperare]

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

raluca, off..ce zi grea ai avut..si mie mi-e tare frica de cazaturile astea..pe la 5 luni, o secunda de neatentie si a cazut eva de pe canapea direct in cap, am zis ca mor pe loc..bine ca n-a patit nimic..
..sa nu uiti sa ne povestesti cum e la cresa..e una particulara sau de stat?

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by fatima

aaa... [omulet picat din luna]dianocica, am cautat tot capitolu' asta, si precedentul..care-i faza cu dormitul noaptea si largirea spatiului de somn? adica unde-l culci pe d de doarme mai bine? oare exista o raza de speranta si pentru mine? [omulet privind spre cer cu disperare]

eva ioana (08.11.2006)

da da da! se poate . eu l-am luat pe d cu mine in pat. alex s-a retras un sufragerie ca cica nu doarme bine....la inceput am inconjurat patul de perne si plapumi, in caz de ceva sa pice pe moale in primele nopti se foia saracul...a facut turul patului de n ori...adevarul e ca si acum se foieste mai mult dar incomparabil...ideea e ca de la atata foit in patutul lui se trezea de n ori pe noapte. si normal ca nu adormea decat la tzi...acum,. dupa 2-3 saptamani, se trezeste MAXIM de 2 ori, si sunt nopti in care nu suge deloc. mi se pare incredibil dar...se poate...sa nu te astepti la rezultate spectaculoase din ziua 1..dar in 2-3 zile o sa simti diferenta. mai sunt si alte fete in afara de mine si dandusa. katrinelsi chinico parca,. erau tot mutate pe jos. si pt prelungit somnul de dimineata recomand cu drag o patura buna in fereastra . hai, sa ne tii la curent. io sunt sigura ca o sa mearga. si dupa, astept sa descoperi tu cum facem sa manance mai putin tzi ziua si sa nu ne traga de bluza cand o vor

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am zis ca revin asa ca am revenit.

In legatura cu suzeta.....nu stiu sa raspund ca nici unul din copii n-a vrut-o. Daca la Ana sau la Oana rezista 5 minute in gurita lor, Calin in schimb o scuipa de cum i-o dadeam.

Despre branzica, ii fac in casa sau ii iau din cea de Covalact. Aia calcica nu i-a placut deloc.

Bamboletta, daca mai tin minte bine, Antonia a fost printre primii fulguleti dintosi sau am incurcat borcanele? Ai incercat sa-i dai putin Panadol seara, inainte de culcare?

Dia, noi am facut bradul in fiecare an si nimeni nu s-a cocotat in el( Ana mea era cam la fel cu Oana ta- am dedus io asa....din ce povestesti tu).

Raluca, imi pare rau ptr ce ti s-a intamplat, dar bine ca Adinuta e bine, uite ptr amandoua

Dolores, laptele gata preparat l-am tinut cam pana in 2 ore la temperatura camerei( cand am plecat asta iarna in Bucuresti cu Calin si l-am facut mai fierbinte, ca sa nu i-l dau rece). La frigider n-am idee cam cat il poti tine. Ce face David?

Si inca ceva: am citit ca si Dianarus si Mirona dau copiilor ceva ptr imunitate. Din ce am mai cautat azi pe internet, am gasit 2 produse care s-ar da la copiii pana intr-un an: Oscilococcinum si Imunobaby. (Sper sa nu scriu prostii, mi-am luat notite dar le-am uitat la servici) Pediatra mea e cam dusa cu pluta, de cate ori am intrebat-o mi-a zis sa caut eu ceva naturist, ca ea nu stie ptr bebel. Asa ca m-am apucat sa caut. Spuneti-mi si mie, voi dati ceva copiilor? Daca da, ce anume , cat....ma rog, spuneti tot

Tot n-am inteles care-i povestea cu Aelita si de ce i s-a inchis contul, n-am apucat sa citesc pe mailul comun, dar o las pe maine dimineata la servici ca acum mi se inchid ochii

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KTRINEL,e mortala Julia,nu am cuvinte...e dulce foc,o iubesc!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
fug si eu la somnic, dar am vrut sa il laud....donia ieri a baut pt prima data puiul meu din canita. din canita cu cioc, dar cu supapa scoasa, deci tot sucul venea buluc in gurita.....ceea ce ii place. acum intrebarea: i se umplea gurita cu suc, dadea cana la o parte, inghitea, apoi o lua de la capat. e ok? asa invata? ca la cata experienta am eu..........
va pup dulce, o noapte usoara cu bebelusi cuminti

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor,

venim si noi in noapte cu dileme de zi ;) :
am gasit pe net urmatoarele scheme de imunizare :
Oscilococcinum 1doza pe saptamana
Imunobaby 3ml/ zi
Extract din mladite de maces 50ml de 2 ori pe zi

si:

1) cura cu Ribomunyl timp de 6 luni (in prima luna se dau 12 pliculete, apoi urmatoarele luni cate 4 pliculete/luna);
2) cate un tubulet de oscilococcinum pe saptamana ( se dizolva in putina apa granulele).

am mai auzit de siropul de catina - nu stiu dozajul .

acum supun atentiei domniilor voastre ce, cum, cat, daca ..... stiti ceva de aceste scheme ....le aplicati .etc .

noi am inceput cu oscilo de o saptamana .

pupici si o noapte de exceptie pt parinti;)
D

Mergi la inceput