Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

O vrem pe AELITA inapoi!

La multi ani Ianis de Dianarus! Sa fie sanatos, norocos si sa aiba parte numai de bucurii!

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Daniel de Laura
Darius de Madaluta
Rares de Danutz
Sebastian de Cameluta.v

Chinico, Dia
Daphna
Ktrinel, e dulce foc, foc, foc Julia pregatita pentru gradinita! Nu mai spun ca pozele din mall m-au terminat! Cat e de mititica in magazinul ala mare!
Oanacat, ma bucur ca Nicole e mai bine! Bravo!
Danita, asa cum ai zis si tu, cred ca asta este doar Lesson 1! Din pacate, lumea e plina de persoane care stau prost cu nervii!
Yagmur, admirat frumosul barbatel Luca!
Auras, bine ai revenit! Tare ma bucur ca sunteti bine cu totii! asteptam poze din vacanta.
Dianav, eu n-am s-o duc pe Alexia la analize decat daca imi recomanda dr, nu pentru ca primesc un cupon acasa.
Dianarus, ce vesti bune! Bravo! Ma bucur ca Marc e sanatos, iar Ianis e mult mai bine! Foarte frumoase pozele, se vede ca s-au distrat de minune copiii!
Danutz, am ras de m-am tinut cu mainile de burta! Parca povestesti un film de comedie! Saracul Cata, el voia doar sa vada ceva la TV in timp ce lua cina si s-a ales cu un drum pana in fata blocului, pe scari si cu covorul in spate! Am vazut pozicile cu frumusetea de Rares!
Sbogdana, felicitari pentru vestile bune de la analize! Asteptam vesti la fel de bune si dupa investigatia la rinichi!
Dia, pana acum noi nu am facut brad de Craciun, dar anul asta vom face. Sunt convinsa ca vom sta tot timpul sa o scoatem ba pe Alexia, ba pe Natasha, ba pe Mitzuka (pisicile mele) de prin el, dar de-abia astept sa le vad reactia cand vor gasi bradul in sufragerie!
Roxana c., Danita, eu ii dau Alexiei Oscillococcinum, un tubulet pe saptamana (il dizolv in 5 ml de apa si i-l dau cu seringa de la Nurofen), timp de 6 saptamani, deocamdata. Am intrebat-o pe pediatra si mi-a spus ca e ok. Altceva nu ii dau pentru imunizare.
Dolores, ti-am raspuns pe mess.
Raluca Adinutzu scump si mamica ingrijorata! Nu te mai invinovati! Se intampla, asta e! De acum incolo, daca incep sa mearga, trebuie sa ne asteptam la tot felul de incidente si accidente. Prevenim cat putem, dar intotdeauna mai exista cate o scapare.

Referitor la zeama de carne, noua ne-a spus pediatra ca, teoretic, este permisa dupa varsta de 10 luni, dar ea ne-a recomandat sa-i dam Alexiei cat mai tarziu, mai ales ca ea are si DA, si, daca putem, sa o evitam si noi, pentru ca este plina de toxine. Pentru noi eu fierb carnea separat 15-20 de minute, arunc apa si pun alta apa in care sa fiarba, pe care o folosesc la mancare. Este tot zeama de carne, e adevarat, dar macar arunc o parte din toxine. Alexiei ii voi da zeama de carne mai incolo, dupa un an si ceva...

Noapte buna, dragele mele!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

in sfarsit e oficial , incep jobul pe 1 oct...ne-am inteles si la bani si mai ales la pauza de masa de o ora si jumatate (acu' sa vezi shopping) ...

Donia, noi ce facem ? nu bagam o schema de imunizare pt fulguletii canadieni? tu ce stii? ce se practica aici? in afara de slapi si fuste scurte iarna ...si inca o intrebare tot pt tine : tu stii cam cat e o bona aici? sau un ajutor din asa in casa? o filipineza, portoricana, ceva...exotic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Haideti la !
Dolores, vad ca ti-au raspuns fetele, Eu am tinut maxim 2 ore laptele afara (asta iarna ca asta vara nu am indraznit mai mult de juma de ora), iar in frigider l-am tinut si peste noapte-adika n-a papat tot seara am pus la frigider (dar tot iarna).
Raluca, offf saraca Adinutza! Asta e, se intampla, tre sa fim cu ochii cat cepele...bine ca ai fost inspirata si ai stiut ce sa faci!
Ktrinel, deci iti spun OFICIAL, Bun venit in clubul mamicilor muncitoare!
Danita, noi am inceput cu oscilo, o doza pe saptamana, de vreo 2 saptamani. Dizolv in putina apa si-i servesc cu bibele.Astazi, mergem la controlul de 9 luni si chiar vreau sa-l intreb pe pediatru ce si cum!
Chris, bine ca intr-un final va mutati! Sa le tzatzaie tot ce au la directorii aia, fiindca eu nu am mai auzit ca o renovare de apt.cu 4 camere sa dureze atat!!!
Zeama de carne...nu servim...are tot timpul din lume!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Na, ca am prins scutecul si nici nu mi-am dat seama!!!
Voiam sa urez multe lunisoare fericite pentru motanul Eric de a-deju, Elisa de Daphna si Alex de Roana.
Gata, noi avem multe misiuni azi...mergem la doctor, apoi la un pic de shopping (inclusiv sa inlocuim aspiratorul decedat) si mai tre sa ajungem si intr-un parc ceva totusi!
O zi minunata va doresc!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

miro, merci ca ai citit subiectul cu amigdalita lui ianis si multumesc celor care mi-au scris acolo. n-am vrut sa explic aici detaliile...

ruxandra, primit pm parola, merci

lavinia, merci de pm.

danita, am vazut la real ceva deserturi nestle la raionul cu borcanele, iaurt cu fructe si budinca sau asa ceva...

roxanica, si marc papa 100g iaurt zilnic. de-ala acru, simplu, ingrosat cu o lingurita de cereale, asta e desertul dupa masa de legume. ii place mult. rosiile si ardeii fierte. pastele zdrobite cu furculita.

dia, una dintre ierni am sarit-o, nu am facut brad, tocmai ca sa nu si-l traga in cap. aia cand avea 1 an si 3 luni. anul asta nu stiu... poate fac unul mic in holul de la etaj, acolo nu prea sta marc, dar sa aiba unde sa vina moshul la copiii cuminti.

dianocica, am postat ieri la 17.00 mesajul cu pozele si l-am gasit la pag 13 sau 14... azi. deci s-o fi scurtat pagina...

dolores, eu fac seara la 10 pt noapte, il serveste undeva in intervalul 2-5, depinde cand cere. il tin la frigider.

raluca, offff, un pt adina si unul si mai mare pt tine. a trecut, linisteste-te si nu-ti mai face mustrari, se poate intampla oricui.

pt imunizare, oscilo ii dau de vreo saptamana, 1/2 doza/zi, seara, in apa, cu 15-20 minute inainte de laptele de la 10pm. de sapt viitoare ii dau in fiecare duminica cate 1 doza, 6 saptamani. imunobaby ii dau tot de 1 sapt, 3ml/zi. oricum, in oct merg la homeopat si mai vad.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna dimineata soare! e buna ca am dormit mai bine, tata e acasa si azi avem program numai si numai de distrat copilul: mergem in parc, la zoo, in strand, la gratar la coada lacului...

DANUTZ, si eu am ras de intamplarea voastra, cand se strica un lucru se strica toate!

RALUCA, imi pare tare rau pt ce s-a intamplat, bine ca Adina e ok nu a fost grav, ea o sa uite, acu trebuie sa mai uiti si tu, oricum toate gresim dar trebuie uneori sa preconizam pericolul.

SIMO, am vazut pe net stirile si m-am ingrozit ce fu in Zalau, la prima vedere imi pare ca au gresit cei de la gaz ca s-au facut sesizari in ultimii 2 ani si nu s-a luat nici o masura. Se poate sa gresesc, asta consider la prima vedere. Oricum, condoleante familiilor e si-au pierdut copiii, imi pare rau si pt cei care au ramas fara locuinte in miez de toamna.

Despre zeama de la carne, eu nu pun deloc in mancare, fierb carnea separat.
Despre sare, nu-i pun deloc in papa, mancarea fara sare e uneori buna, iar ea nu are de unde sa stie ce gust are cu sare.
Despre imunizare, nu-i dau absolut nimic, nici un siropel, mi se pare normal sa-si formeze singura imunitatea, organismul ei sa-si formeze singur anticorpii.

revin..

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Daniel de LAURA

Darius de MADALUTA

Rares de DANUTZ

DIANARUS, tare mi-am dorit sa vad pozele de la ziua lui Ianis, eu nu pot intra pe Picassa de vreo 2 luni, mor de ciuda...

DIA, Craciun fara brad nu se poate, facem musai chit ca n-avem decat o camera, o sa stam mai mult cu ochii pe ea, asta-i treaba, dar unde sa stea Moshu cand o veni la fata daca nu langa brad?!

am plecat, weekend placut va doresc!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Si eu ma intrebam daca sa facem pom de Craciun sau nu. Parca as face, ma mai gandesc. Sa il pun in bucatarie poate.

Acum deja s-a facut frig si am inceput sa folosim diverse surse de incalzire, care este umiditatea optima in camera copilului?

Salutari si pupici tuturor fulguletilor si mamicilor, dar eu trebuie sa fug dupa amiaza la sora mea. Fac de garda la bebelusi la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
i-am dat ciorba de vacuta cu carnea fiarta in prelabil separat...,am aruncat apa,apoi am pus alta apa si acolo am fiert cu restul...Doar intr-o zi ,cind i-am dat legume la cuptor,am pus bucati de carne de pui peste,nefierte separat...si acolo,pot spune ca a fost ceva gen zeama de carne...,dar de acum incolo am sa incerc sa-i fierb separat macar fiarat jumate...Stiu ca-i toxica zeama de carne si pentru noi...,asa ca ma feresc sa-i dau ei...,deci fierbem separat carnea intr-o apa si apoi punem alta apa si fierbem cu restul legumelor...
Fatima,
deci laptele de vaca nu este recomandat la copilasii pina intr-un anisor,deoarece contine "nu stiu ce"...,dar in momentul in care facem brinzica calcica este ok,deoarece acele "nu stiu ce" chestii ramin in zer...,deci dam brinzica si aruncam zerul,deaia este ok,brinzica calcica si laptele de vaca nu,intelegi?...,cred ca iar am explicat aiurea... shineva sa ma ajute...,cu termeni de specialitate...
Dianarus,
superbe pozele de la party,foarte frumos...,abia astept si eu petrecerea de 3 anisori...,cu tortulet,copilasi,joculete...,superrrr
Ktrinel,
bai nene ,Julia ta,ma imbolnaveste...,prima si prima data cind am auzit o mamica ca fiica ei merge de la 10 luni...,mi-am spus in gind..."yeah right!"...si porcul zboara......,dar vazind-o pe Julia ta,mi-a zis..."cere-ti scuze aclelei mamici!"...,tot in gind... Fataaaa,va puuupam tare pe amindoua...,da' tareeeee
Roxanicaaaaaa,
iubirea mea din tinerete...,cum sa nu te mai iubesc?!?...[omulet cintind o serenada sub balconul tau]...,cred ca te-am cam neglijat in ultima perioada...,dar fara intentie...,am sa-mi revizui comportamentul...,va puuupam tareeeeeeeee
Danutz,
fataaa...,voi sinteti de belea...,bei nene ,,n-am mai auzit asa ceva...,parca povesteai un film...,super tare...,apoi am vazut pozele cu frumosul de Rares...care il ajuta pe tati sa asambleze noua masuta...,v-ati luat aspirator?...,cum mai este fratele tau?...,asa aramas pina la urma?...,este impostoare tipa?...,vai de capul meuuuuuuuuuu
Yagmur,
am vazut poze cu Luca cel frumos...,ma enerveaza ca nu prea ma descurc cu albumele pe acolo...,dau clickaiurea si nu mi le afiseaza pe toate...,acum de ex., am vazut doar citeva poze...,cred ca am dat aiurea...,da' ,nenea cu burta din poze,cine este?,te-am prinsssss
Ktrinel,
acum nu mai sta coafura mea...,las ca pun poze dupa citeva rectificari...stii...,in noaptea dupa ce m-am tuns...,s-a trezit Crinuta de nspe' mii de ori...,m-am enervat teribil...,ca ma calrea...si somnoroasa cum eram...,o dadeam jos dupa capul meu de grija coafurii ...,ea nimic...,tot pe apul meu se urca...,nu prea inteleg de ce...,dar cind este vorba de calareala in somn...,numai la ore nocturne...,se urca sau incearca sa se urce pe capul meu...,apoi dimineata cind m-am dus la baie...,m-am enervat si mai tare cind am constatat ca intr-adevar imi stricase tot...

Aseara pela 3-4 ,sa fi fost...,a inceput sa urle,mititica...,da-i si cut-o prin pat...,ea nicaieri...,unde era?!?...linga pat...,stiam eu ca va cadea...,pina la urma...,offff,am dormit bustean ,n-am simtit cind mi-a escaladat capulsi a cazut fix in dreptul meu...La ce oboseala am acumulat ieri...,cred si eu...,aseara am cazut lata...,am avut o zi super frumoasa...,am facut poze superrrr,abia astept sa vi le arat...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Pacat ca nu am aparatul foto la mine sa ma vedeti.... impiedicata de mine s-a trantit pe pasune, bineinteles fara sa imi doresc acest lucru... in concluzie, am noroi si in par
Ca sa imi treaca necazul m-am delectat cu poze cu copii frumosi: Ianis si Rares....
Brad sper sa faca ai mei la Bucuresti... ca acolo vom fi de Craciun... oricum nu stiu cum ne vom descurca.. casa alor mei e ceva de gen..... vase scumpe, ghivece de flori, masutze etc. etc... toate pe jos bineinteles.. daca nu strang ai mei casa (si mama refuza sa faca asa ceva ).... o sa faca ravagii Luca (parca vad ca ma voi certa cu ei si ne ducem sa stam la prieteni) - aviz Dandusei - poate venim la voi
De analize nu stiu nimic.. o sa verific cu medicul de familie
Chris, spor la treaba.... la iarna venim sa facem ravagii si la voi
Bambo, ce pofta mi-ai facut de paste; luni o sa-i faca si dadaca lui Luca, desi azi e prima oara cand ii dau galbenus de ou...
Raluca, imi pare tare rau de cele intamplate; mi-a spus Dana ieri cand am sunat sa pup trupa din Herastrau; toate vor trece; stiu cum te-ai simtit; la fel m-am simtit si eu cand a cazut Luca din carucior, dar la noi nu si-a spart capul.... imi inchipui ce a fost in inima ta; dar Adina e fata curajoasa si totul va trece; uite un dulce de la noi
Dolores, pupici de la noi.. ce bine ca m-ai apari si tu; laptele nu l-am tinut niciodata mult...si cand ieseam afara ma duceam cu termosul dupa mine si faceam laptele unde ma nimeream...
Apropo' de baut; Luca refuza in continuare orice altceva in afara de laptic, dar dadaca ii mai da sa bea din canutza; din aia normala, nu cu cioc... jumatate da pe el, dar mai intra ceva si in botic (Se mai si ineaca, dar tot perseveram )
Danita, miercuri vine la noi o doctorita care le mai stie si cu homeopatia si scheme de imunizare; o sa scriu ce imi zice ea... eu ii dau 5 granule Oscilo de 3 ori/zi, inainte de masa, dizolvate in 5 ml apa (direct in linguritza - dadacei nu-i tremura mana, eu nu pot asa ) la sfatul doctoritei de familie... ptr ca are muci si mi-e teama sa nu faca iarasi rosu in gat
Ktrinel, vreau si eu job cu atata pauza de masa... eu voi incerca sa si pap ceva la cantina si sa merg si la fitness.. in 30 de minute; de fapt, cred ca voi trage chiulu vreo 30 pana se prinde sefu ; welcome to the club of working mothers
Marani, vrem si noi cu voi; e asa o vreme faina afara si eu in container, plina de noroi
Si acum din memorie: sare nu folosim (in minivacanta insa am folosit borcanele care aveau si sare, dar chiar nu gaseam timp sa gatesc, fiind toata ziua prin diverse sate), carnea o fierb la steamer.. si alte teme nu mai tin minte
LA MULTI ANI!!!! Eric si Eliza
E sambata, nu am chef de lucru, as sta afara toata ziua.... mi-ar placea sa am si companie placuta... deh, ma tot gandesc ca am inceput sa simt lipsa unui barbat ; trebuie sa revin la realitate
Va pup dulce pe fiecare in parte

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput