Clubul cititoarelor (8)

Clubul cititoarelor (8) | Autor: sofia_misicu

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Nota informativa : mi-au ajuns ieri pachetele de la Polirom; adica exact intr-o saptamina de cind le-am comandat :-)) ca urmare ma apuc de www.revistapresei.ro/articol_83019-Decojind-ceapa-de-Gunter-Grass-cea-mai-controversata-carte-de-memorialistica-a-ultimilor-ani.htm" target="_blank">decojit ceapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:


Lilanda, vrei sa spui ca ai comandat la Polirom si ti-au trimis pachetul la tine la denezi ?
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Mik


Lilanda, vrei sa spui ca ai comandat la Polirom si ti-au trimis pachetul la tine la denezi ?Daaa...doua pachete!! Am descoperit saptamina trecuta ca Poliromul a inceput sa livreze si in strainatate, in conditii superavantajoase. Practic, la pretul oficial al cartilor ti se ofera 10% reducere (mai putin la oferta aia de 1 euro/carte) si se adauga doar transportul...care in Europa e de 7 euro/pachet (cu posta normala) ori 10euro/pachet (cu posta expres). Intr-un pachet sint 4 carti! Eu am comandat cu posta expres si fix intr-o saptamina am avut pachetele. Si nici vama n-am platit!! (nu stiu cum e in Franta, dar aici cind comand de pe Amazon si primesc pachet cu mai mult de doua carti, trebuie sa platesc si vama...dar de la Polirom, vad ca nu m-au taxat :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor !!!

Super afacerea cu Polirom.

Am venit si eu din Romania cu "Ma numesc Rosu" si "Don Quixote" .. Nu am cumparat prea multe carti, ca mi s-au parut scumpe, si nici nu eram in mare elan de mers la cumparaturi.
Sant pe la ultimele capitole cu "Rainbow" - cartea lui D H Lawrence.
La sala citesc Rosamund Pilcher, ca e stilul usor si haios. Acuma sant la "Dormitorul Albastru." Inainte am citit "Tigrul Adormit" si mi s-a parut cam trasa de par, si ma asteptam mai mult de la ea...

Lilanda, sa scrii cum e Gunter Grass, si ce face ultima lui carte asa de controversa. Acuma aud prima oara de el, si suna interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lil spor la citit! si bila alba ptr Polirom...sa o tina tot asa!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare cititoarelor ,

Am terminat de citit Breakfast at Tiffany's, draguta...dar asteptam mai mult de la ea

Acum citesc o carte spumoasa pe care v-o recomand cu caldura, cu siguranta ca va va descreti fruntile, un bestseller la vremea publicarii in Franta ....se numeste Hello Laziness (Why Hard Work Doesn't Pay ), traducerea originalului Bonjour Paresse, de frantuzoaica Corinne Maier, o economista care a lucrat la Electricité de France. Ca sa va starnesc si mai tare curiozitatea va spun doar cateva capitole The Cretins Who Sit Next To You, Why You Lose Nothing By Resigning.

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ma primiti si pe mine?
Am terminat The Last Secret of the Temple, de Paul Sussman, mi-a placut, m-a tinut cu sufletul la gura pana la final. A citit-o cineva?

Acum am luat Wolf of the Plains, de Conn Iggulden, e recent lansata si deja se vinde f bine aici. O stiti, ati citit?

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Nota informativa : mi-au ajuns ieri pachetele de la Polirom; adica exact intr-o saptamina de cind le-am comandat :-)) ca urmare ma apuc de www.revistapresei.ro/articol_83019-Decojind-ceapa-de-Gunter-Grass-cea-mai-controversata-carte-de-memorialistica-a-ultimilor-ani.htm" target="_blank">decojit ceapa "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol
Lectura placuta, poate treci o fuga prin zona sa ne zici cam cum e. Eu auzisem de ea aici, nu ma asteptam sa fie tradusa in romaneste atit de repede.Bravo Poliromului!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

M-am apucat si eu de My sister's keeper de Jodi Picoult, la recomandarea cuiva de aici....nu mai stiu a cui din pacate , oricum multumesc mult pt. recomandare , e genul meu de carte, nu o mai pot lasa din mana, iar autoarea scrie chiar bine . Am inteles ca va fi si ecranizata cat de curand .

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Khristin, daca iti place cum scrie Jodi Picoult atunci cand termini ce citesti acum eu iti recomand Plain Truth de aceeasi autoare. Eu am inceput-o ieri si am stat pana la doua azi noapte. Continui cu cititul imediat ce scriu mesajul asta.

Mergi la inceput