Dr Catalin Haiduc
Raspunsuri - Pagina 3
marybehappy spune:
Grati.ela sa-ti traiasca bebelusul si sa fiti amandoi sanatosi si voiosi!Asteptam cu nerabdare sa scrii ca a fost bine.Ma bucur ca a fost o.k. cu dr Haiduc si te rog cand mai ai timp sa-mi mai dai amanunte despre cum a fost (cand ai platit si cat si ce tarife sunt).Te pup si sa auzim numai de bine.
35
grati.ela spune:
Multumesc mult Eseea!!! Am fost paralizata de frica in ziua operatiei dar dr. m-a incurajat...a fost extrem de delicat in timpul cezarienei: nu s-a auzit ce face, ce aparatura cere...
mami de Ozi si Tudorash
ramyteo spune:
Buna fetelor, ia intrebatil pe domnul dr. nu cumva este fiul d-lui dr. Haiduc din HD? Pe bune ca Haiduc de aici are un fiu tot ginecolog si sincer daca e fiul dr. de aici toata cinstea si respectul, ca datorita lui eu am iesit la "liman" sa zic asa, m-a ajutat foarte mult acest dr. si are un simt al umorului ca si daca te doare ceva te face sa razi, sa uiti de toate.
Va pup pe toate!
Teo
Perlute
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Ciufik
Lamuriti-ma, va rog, dr Haiduc mai profeseaza la CMU?
Din pacate, eu stiu ca nu. Atunci cand am sunat la ei mi-au spus ca dr. Haiduc a intrerupt colaborarea cu CMU.
Eseea spune:
Ba da, este fiul dl dr din Deva. Eu am patit chiar o faza tare haioasa cu d-lui la telefon. ( Catalin deviase apelurile ca era pe drum spre Bucuresti si ramasese fara baterie la telefon).
my baby
grati.ela spune:
Teo si tot asa frumos este si tata Haiduc? Ca fiul este!!!!
Ciuflik nu mai are colaborare cu CMU ci il gasesti la Euroclinic vineri de la 16-18 (se face programare).
mami de Ozi si Tudorash
Eseea spune:
Hei, hei stiam eu ca e delicat, e un finutz, ce mai......in ziua in care ai nascut, Grati, am vb cu el la tel intr-o probl personala si l-am intrebat si de tine, mi-a zis ca esti bine si ai un baietel sanatos si frumos , nu mai stia ca tu mi-l recomandasei...si l-am mai intrebat de o gravidutza pe care am trimis-o eu la el..f amabil
da'chiar, nu ne pui poze cu Tudor?
my baby
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by Eseea
Ba da, este fiul dl dr din Deva. Eu am patit chiar o faza tare haioasa cu d-lui la telefon. ( Catalin deviase apelurile ca era pe drum spre Bucuresti si ramasese fara baterie la telefon).
my baby
Aha misto , e un dr. de milioane imi pare rau ca nu am avut sansa sa nasc cu el din cauza nora din familia sotului , da in fine de cate ori am avut intrebari sau nevoie de ceva tot deauna m-a ajutat chiar si cand eram gravida.
PS:eu nu il cunosc pe cel tanar doar sotul il stie eu il stiu pe dr. haiduc taticul.
Tatal e inalt facut bine ,carunt si are o privire de om calm, asa si e si are rabdare sa-ti explice orice, un om de milioane.
Eu cel putin sunt foarte incantata de el si niciodata nu m-a repezit sa scape de mine cum fac alti dr. cu pacientele lor.
Teo
Perlute