Dr Catalin Haiduc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

s-a discutat si aici, poate un moderator uneste subiectele.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109777

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Teoretic nasc intre 26 ian si 3 februarie...sper sa nu plece in concediu!!!!!!!!!!! Altfel il oblig pe tata nashu sa ma ia in grija!

Eu zic ca totul ar fi bine dak...n-as fi colectat niscavai lighioane: enterococ la pishu, streptococ B pt col, candida sa puna capac....rezultat: 10 zile augumentin + alte 10 zile penicilina.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Grati.ela iti doresc multa multa sanatate si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

frumos dr intr\adevar

eu l-am vazut pe culoar la filantropia si mi-a ramas imaginea ,,,, hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Buna!Sunt noua pe acest site si ma intereeaza orice informatie despre dr Haiduc.Eu am nascut acum multi ani cu un dr de care am fost multumita atunci, dar acum in cazul acestei sarcini, am fost obligata de situatie sa renunt la el.Cautand si pe net liste cu doctori si comentariile aferente am ajuns la dr Haiduc(la Euroclinic, caci nu am stiu cum sa dau altfel de el).Am fost deja la doua consultatii si sunt multumita de cum consulta si mai ales de cum comunica.Din pacate nu stiu prea multe despre Sp. Filantropia si despre conditiile de acolo, asa ca daca aveti informatii abia astept sa le aud.Si orice informatie noua despre doctor.Va urez sanatate si astept vesti bune.

Mergi la inceput

Dr.Haiduc este exact asa cum l-am descris si cum l-ai si simtit: atent, dispus sa discute cu pacientele. Din spusele colegilor este si competent, ceea ce conteaza in mod deosebit. Eu voi naste peste 10 zile si cu siguranta voi putea da mai multe detalii. Cat despre spital, eu zic ca e ok. In primul rand e curat (cel putin toaletele sunt luna!). Personalul mie mi-a parut discret si amabil. Sper sa fie bine!

38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile

Mergi la inceput

Grati.ela iti multumesc de raspuns.Eu sunt in 32 de saptamani si data nasterii ar fi in jur de 13 martie.Sper sa fie bine si sa fie si dr.Haiduc prin tara (caci am inteles ca ar fi posibil sa aiba o conferinta in acea perioada).Tinand cont ca tu mai ai putin de asteptat iti urez sa nasti usor si fara probleme si cel mic sa fie sanatos!Asa ca astept vesti bune si de multa sanatate sa ai parte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

uite aici date recente despre Filantropia :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109287

my baby

Mergi la inceput

Eseea multumesc de link. Am gasit acolo si pareri si preturi recente.Mi-a fost de ajutor.Va urez sanatate gravidutelor si noilor mamici sa se bucure de bebelusii lor!

Mergi la inceput

am nascut pe bebe Tudor cu dr. Haiduc - cezariana cu epidurala. Nota 10 ca medic, 20 ca om! Nu stiu cum e sa nasti la Medlife sau Euroclinic, dar pot spune ca am avut superconditii in Filantropia. Personalul extrem de amabil, de la infirmiere la asistente.

[bebe]Tudor Gabriel

Mergi la inceput