Dr Catalin Haiduc

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Mai am o dilema : recoltarea celulelor stem.
Catalin m-a cam descurajat, zice ca in cazul meu : bb mic, placenta mica, sanse sa se recolteze destul sange e cam mica...
Pe de alta parte, nasterea e singura oportunitate si dc doamne fereste apar pb dupa si nu am recoltat, nu o sa mi-o iert niciodata ...
Narcisa, cu baietel lenesutz DPN clinic 01.06.2009(e fff posibil sa ma insel la UM) , DPN eco 22.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy85

Salutare, fetelor1 Ma alatur si eu

Luni merg pt prima data la dr Haiduc, sunt in 8 sapt si as vrea sa nasc cu dansul; vad ca ati scris numai lucruri frumoase despre acest dr. Problema e ca nu prea stiu cat sa-i dau... pt prima vizita... si eventual o eco.

Crissy bine ai venit! Esti pe maini f bune! Unde mergi la Catalin? La clinica particulara presupun. Atunci vei plati tariful impus de clinica, la receptie si asta e tot. Nu-i dai lui nimic, e si anormal si nici nu are voie sa ia ceva in plus. Asa e normal si logic, de aia te duci la clinica particulara.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Ce liniste e pe acest topic, altadata atat de animat... cu toate ca doctorasul nostru iscusit nu duce lipsa de paciente si chiar cazuri deloc simple.
Vroiam sa reamintesc celor care vor citi aici ce OM minunat e dr Haiduc; m-a urmarit din S 4 si pe parcurs ce sarcina a evoluat, datorita circumstantelor, mai putin fericite din pacate, am ajuns sa ne vedem foarte des si sa apreciem si eu si sotul meu caracterul deosebit si interesul pe care il acorda.
Totul s-a terminat cu bine, si am reusit sa imi tin in brate dismaturelul meu de 2350 gr la nastere; s-a ingrijit si de mine si de bb care nu mai era responsabilitatea lui in timpul sederii in maternitate.
Ce bine ca mai exista si asemenea doctori!Sa fie intru ceas bun si bb2 Haiduc care trebuie sa apara in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Felicitari Narcisica!!! Deci Catalin va avea bb2???????

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Multumesc Eseea.
Da, cam pe la sfarsitul lui iunie trebuie sa apara bb2 Haiduc ; cum am aflat: am lasat pe ultima suta achizitionarea kitului de recoltare celule stem si dl doctor a fost atat de dragutz ca s-a intalnit cu cei de la firma si mi-a luat un kit, iar intre timp reusisem si eu sa ma vad cu ei; kitul in plus a picat la tanc ;nu l-am mai descusut daca primul baietel va avea un frate sau o surioara.
Numai bine la toata lumea!
Mami fericita de mic Mihnea Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Bun gasit

Chiar e liniste pe aici... am intrat mai de mult sa vad ce si cum si intre timp am ajuns pacienta lui Haiduc. Pare asa cum povestiti voi, sper sa am o sarcina / nastere usoara si sa nu trebuiasca sa-l apas pe toate butoanele pe doctor.

Si l-am vazut prin oras cu sotia acum o saptamana... e destul de graviduta, probabil de iulie sau ceva

Cine mai e la el in perioada asta?

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela603 spune:

Buna,

Eu sunt in 39 de saptamani si am DPN-ul pe 6 iulie. Problema e ca dr. Haiduc va lipsi din Bucuresti cateva zile si ma lasa in grija dr Chirita. Stie cineva ceva despre ea? Am cautat pe net si n-am gasit pe nimeni care sa fi nascut cu ea, fapt care ma cam ingrijoreaza...nu stiu ce sa fac...daca ati auzit ceva despre dr Chirita va rog postati urgent sa iau si eu o decizie.
Multumesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui izabela603

Buna,

Eu sunt in 39 de saptamani si am DPN-ul pe 6 iulie. Problema e ca dr. Haiduc va lipsi din Bucuresti cateva zile si ma lasa in grija dr Chirita. Stie cineva ceva despre ea? Am cautat pe net si n-am gasit pe nimeni care sa fi nascut cu ea, fapt care ma cam ingrijoreaza...nu stiu ce sa fac...daca ati auzit ceva despre dr Chirita va rog postati urgent sa iau si eu o decizie.
Multumesc.

Nu stiu nimic despre acest/aceasta dr. , dar trebuie sa fie cineva de incredere, de vreme ce te lasa in grija; sunt colegi si cu siguranta nu isi permit sa nu trateze bine si pacientele colegilor.
Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios.

Mami fericita de mic Mihnea Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui izabela603

Problema e ca dr. Haiduc va lipsi din Bucuresti cateva zile si ma lasa in grija dr Chirita.

Buna Izabela,

Imi pare rau, nu stiu nimic de dr.Chirita. Vroiam insa sa te intreb cam cand e plecat dr.Haiduc din Bucuresti. Eu la inceputul lui iulie trebuia sa ma programez la controlul de 6 saptamani dupa nastere, si as vrea sa stiu cam in ce perioada lipseste, daca ti-a spus cumva. Multumesc

de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela603 spune:

buna, lipseste intre 6 si 10 iulie.

Mergi la inceput