Dr Catalin Haiduc

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaraAnisia

Eseea, felicitari din inima pt bebe 2. nu ne pui si noua o poza, doua cu Minunile tale?

te puup si sanatate si fericire intregii familii

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mara , nu pun poze pe net cu copiii mei, cu familia mea. Daca vrei sa ne vezi, trimite-mi un pm cu adresa ta de email te rog.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Salutare burtici si deja mamici ingrijite de dr Haiduc.
Va citesc de cand am devenit si eu pacienta lui la recomandarea unei prietene care a fost pacienta a tatalui Haiduc in Deva si este pacienta fiului in Buc.
Subscriu la cuvintele frumoase spuse despre domnul doctor pana acum, sper sa continue in aceeasi maniera sa se poarte cu noi.
Sarcina mea a evoluat bine pana la sapt 24 cand dr Steriu la care fac eco importante a constatat o intarziere de 1 sapt in crestere care s-a agravat dupa o luna si a ajuns la 15 zile. Analizele mele sunt bune si nu se gaseste explicatie pt problema. Sunt in medical de 2 sapt timp in care retentia macar nu s-a mai agravat iar bb a continuat sa creasca in ritmul lui "alert", are 1154 gr. Trebuie sa repet eco peste 2 sapt si atunci zicea dna Steriu ca o sa se hotarasca dc il mai lasa in burtica sau il scot, dr Haiduc nu a fost asa de categoric..
A mai trecut cineva prin asemenea probleme ? Daca da, poate aveti ceva sfaturi pentru mine ...
Sanatate multa la toata lumea.

S31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

la 30 de sapt bebele meu avea 1200gr...s-a nascut la 39s5z cu 3000gr. In fapt avusesem ovulatie tarzie iar copilul era mai mic pt ca era de fapt de 28s3z la eco respectiv 38s la nastere. La primele eco nu s-a constatat nici un fel de decalaj. La momentul respectiv am masurat cresterea pana la sapt 37 cand bebe avea 2400gr deci luase ca la carte. Cu argumentele date si mai ales cu sprijinul medicului neonatolog Catalin a fost de acord sa programam operatia la 39s5z (a doua cezariana). Personal as repeta eco la Pop.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Multumesc Gratiela pentru raspuns.
De ovulatia tarzie ti-ai dat seama tu sau ati ajuns cu totii la aceasta concluzie ? (la noi bb nu a fost programat si niciodata nu am fost preocupata de determinarea perioadei fertile, durata mestruatie, etc...).
Din cate am citit pana acum pe forum, prietena ta este medic neonatolog la Filantropia, imi pui si mie o vorba buna sa ma ajute sa luam decizia cea mai buna ?
La Pop este full pana dupa DPN-ul meu, am gasit in schimb la Iosup luni la CMU, am vazut ca si el este apreciat ... o a 2-a parere nu strica.
Ai facut cezariana ca sa il scoti pe bb mai devreme sau pt ca nu ti s-a recomandat naturala dupa cezariana ?
Sper sa nu te obosesc cu atatea intrebari.
Numai bine la toata lumea.
s 31

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui narcisica28

Salutare burtici si deja mamici ingrijite de dr Haiduc.
Va citesc de cand am devenit si eu pacienta lui la recomandarea unei prietene care a fost pacienta a tatalui Haiduc in Deva si este pacienta fiului in Buc.
Subscriu la cuvintele frumoase spuse despre domnul doctor pana acum, sper sa continue in aceeasi maniera sa se poarte cu noi.
Sarcina mea a evoluat bine pana la sapt 24 cand dr Steriu la care fac eco importante a constatat o intarziere de 1 sapt in crestere care s-a agravat dupa o luna si a ajuns la 15 zile. Analizele mele sunt bune si nu se gaseste explicatie pt problema. Sunt in medical de 2 sapt timp in care retentia macar nu s-a mai agravat iar bb a continuat sa creasca in ritmul lui "alert", are 1154 gr. Trebuie sa repet eco peste 2 sapt si atunci zicea dna Steriu ca o sa se hotarasca dc il mai lasa in burtica sau il scot, dr Haiduc nu a fost asa de categoric..
A mai trecut cineva prin asemenea probleme ? Daca da, poate aveti ceva sfaturi pentru mine ...
Sanatate multa la toata lumea.

S31

si la mine s-a vazut dupa ecografia de la 12 saptamani ca bb e mai mare cu 10 zile decat credeam, dar decalajul asta s-a pastrat pana la finalul sarcinii, de altfel am si nascut dupa DPN-ul ecografic.

Eu te sfatuiesc asa : fa eco la Iosup ( desi Catalin nu prea e de acord, nu-l prea agreeaza)daca nu gasesti la Pop ( desi era mai bine la el, ai incercat sa rogi la Diagnosis poate iti gaseste un locsor, roaga-i, spune-le ca e o urgenta, explica de ce, eu stiu ca a mai primit peste rand urgente). Ia vezi ca la odiseea sarcinii e un subiect pe la pagina 2 cred, cineva cedeaza o programare la Pop, poate nu s-a dat inca!!). Eu zic asa : daca decalajul asta nu se mareste, e ok, pot aparea decalaje de astea de maxim 2 saptamani pe parcursul sarcinii - dar nu mai mulut, atentie!!. Daca se mareste decalajul, tb cautata cauza, daca nu se gaseste, eu as insista pt scoaterea lui bb ( sa nu risti sa nu se mai alimenteze, nu e de gluma). Eu nu vreau sa te sperii, din contra, solutii exista, eu personal asa as face, cu acordul medicului, bineinteles. Cat ai IR-urile? Daca sunt mari, pot fi o cauza. Vezi cat le aveai la Steriu, o sa vezi si la Iosup ( desi el te cam panicheaza cu Ir-urile astea, vezi sa nu te sperii, cam la toate gravidele le gaseste marite!!).

bafta multa, sa ne tii la curent

Mergi la inceput

Eseea, multumesc pentru incurajari.
Am fost la Iosup pana la urma, s-a purtat f. dragutz si nu m-a panicat; intarzierea e aceeasi, de 15 zile, si partea buna e ca ia in continuare in greutate; placenta e ok si de IR-uri nu a zis nimic...cred ca sunt Ok.Cu lichidul amniotic stau cam prost, tr sa beau mai multe lichide.
Sa vedem acum ce zice si Catalin luni. Sper sa se termine cu bine , important e ca bebele sa fie sanatos, indiferent de solutia aleasa.
S32 clinic, S 29+6z ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy85 spune:

Salutare, fetelor1 Ma alatur si eu

Luni merg pt prima data la dr Haiduc, sunt in 8 sapt si as vrea sa nasc cu dansul; vad ca ati scris numai lucruri frumoase despre acest dr. Problema e ca nu prea stiu cat sa-i dau... pt prima vizita... si eventual o eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

acum am vazut mesajul...despre ovulatie tarzie am banuit de la inceput dar confirmarea am avut-o deabia la nastere (la nastere era acoperit cu vernix la greu si aparea ca un bebe de 38s)...cum dupa socotelile mele copilul luase in greutate ca la carte in ultimul trimestru nu am fost convinsa ca are retard de crestere in trim III asa cum zisese initial Catalin. Cand i-am spus ce parere am s-a uitat inca o data cu mare atentie pe ecografii si a fost de acord sa scoatem bebele cat mai aproape de termen.
Prietena mea nu mai e neonatolog la Filantropia...s-a mutat la alta maternitate.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui narcisica28

Eseea, multumesc pentru incurajari.
Am fost la Iosup pana la urma, s-a purtat f. dragutz si nu m-a panicat; intarzierea e aceeasi, de 15 zile, si partea buna e ca ia in continuare in greutate; placenta e ok si de IR-uri nu a zis nimic...cred ca sunt Ok.Cu lichidul amniotic stau cam prost, tr sa beau mai multe lichide.
Sa vedem acum ce zice si Catalin luni. Sper sa se termine cu bine , important e ca bebele sa fie sanatos, indiferent de solutia aleasa.
S32 clinic, S 29+6z ecografic

ma bucur mult ca e totul bine!! Ce a zis Catalin?

Mergi la inceput

Concluzia lor (Catalin si Steriu) a fost ca bb chiar dc e micut isi continua evolutia si il lasam in burtica,deocamdata, sa creasca.Refacem eco peste 3 sapt sa il evalueze din nou.sper sa fie bine.

Paste fericit la toata lumea. Invierea Maintuitorului Hristos sa aduca cu ea numai lucruri bune.

Mergi la inceput