Dr Catalin Haiduc

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vesta spune:

Salutare burtici,

Sunt o viitoare mamica, am 29 saptamani, iar dl.doctor Haiduc imi urmareste sarcina. Din pacate nici eu nu imi permit sa nasc la Euroclinic, deci voi merge pe varianta Filantropia. Ma intereseaza si pe mine tarifele pentru nastere, daca ma puteti ajuta, va rog mult ..

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132997
Buna vesta, poti intra pe acest link sa te mai uiti la tarife pt filantropia!

26+ Paul Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bon jia micute dragute
uite ca dupa ce am tot patinat in sus si in jos pe net , am ajuns sa merg si io la dr haiduc ; vreau sa fac hsg si histero cu dansul ..prima infatisare cu toate "catrafusele" dupa mine a fost la euroclinic , apoi am inceput sa merg la filantropia ..si acum sunt in pregatire pt hsg , mi-a facut un set de analize de sange si secretii , au iesit toate ok si in luna ce urmeaza voi merge la hsg

ce sa va zic , am ramas uimita de bunavointa dansului , imi place sa mi-a spus care imi sunt sansele , uitandu-se pe istoricul meu medical ...s-a uitat pe IA pe care am facut-o in ungaria , ca acolo aveam o schema de stimulare complexa ..

sper cat de curand sa vin si io sa anunt ca port in burticuta un pui produs marca "haiduc"

aaaa.. si sa nu uit .. vreau sa va intreb cum procedati cu atentiile catre dl dr ( io pana acum nu i-am dat nimik ...e poveste lunga)... imi puteti transmite pe PM

ralucapaun, MaraAnisia

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucatyo spune:

Buna,

Sunt o viitoare mamica si tot la Catalin Haiduc m-am programat. Ne-am vazut doar o singura data cand mi-a citit analizale pe care le facusem si ne mai vedem in doau saptamani. De cateva ore citesc toate paginile din acest subiect si alte cateva. Va multumesc pentru toate sfaturile, stiu ca imi vor prinde bine.

Va pupup,
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Hei, join the club Georgia si Raluca!Sunteti pe maini bune . Eu tocmai am nascut al doilea bb cu Catalin, vi-l recomand din toata inima.

Georgia ( e si al doilea prenume al fetitei mele )tu nu ai fost /esti pacienta lui T? Si io am fost

Vezi ca mie Catalin mi-a zis ca o sa raman gravi repede si asa a fost!! ( eram dupa 5 ani de lupta cu infertilitatea si 2 sarcini pierdute). Apoi se lauda ca mi-a purtat noroc. Si asa si e, mi-a purtat, drept dovada am mai facut unul repede, sa nu se duca norocul.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

din partea prietenei mele care a nascut asta noapte cu dr. Haiduc: nota 20+++ pt doctor si intreaga echipa de la Filantropia.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

..mi-am schimbat titulatura, ati observat? Acu scriu cu piticul pe pieptul meu. e asa de frumooooosssss!!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Eseea, felicitari din inima pt bebe 2. nu ne pui si noua o poza, doua cu Minunile tale?

te puup si sanatate si fericire intregii familii

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Eseea..sa-ti traiasca bbii...
ba da, am fost pacienta dr t ,insa acum m-am reorientat , si sper sa-mi poarte si mie acelasi noroc pe care ti l-a purtat tie

carmenpit77.. nu stiu in detaliu cum sunt conditiile de la filantropia , insa spitalul a fost renovat si arata f bine .. presupun ca si saloanele sunt ok , io nu am intrat ca inca nu sunt gravi

intrebare... stie cineva dl dr afce hsg si histeroscopie la filantropia ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varta06 spune:

Buna! sunt noua pe acest forum
Mi-am deschis cont pt a-mi spune parerea despre dr Haiduc.E un medic in adevaratul sens al cuvantului. Am nascut cu d-lui in oct 2008 si am doar cuvinte de lauda...am nascut la Filantropia si pot sa spun ca a fost singurul dr. care venea special in salon dimineata pt a te lua sa verifice cum evoluezi dupa nastere.Felicitari domnule doctor pt atentia pe care o acordati pacientelor, pt rabdare, devotament si bun simt! nu sunt cuvinte mari, ci adevarul

Mergi la inceput