Dr Catalin Haiduc
Raspunsuri - Pagina 14
herinean spune:
Buna ziua,
As dori sa ma ajute si pe mine Eseea sa imi spuna cam cat costa o nastere cu dr Haiduc Catalin (tarif dr, asistente, etc), am auzit numai vorbe bune despre el.
Iti multumesc. O zi buna.
Eseea spune:
am fost si eu la dr...toate bune si frumoase, dupa ce mi-a venit rau la metrou iar aseara am avut si tensiunea 14 cu 9. :( Dar totul e bine cu bb, e chiar mai mare cu cateva zile, colul lung si inchis, totul super bine deci. Si am fost si la Institut sa fac anticorpii antiRh. Aaaaaaaaa, si Grati, nu pleaca nicaieri in martie. Deocamdata .
Carmen, chiar am vazut de dimineata pe cineva ca-si facea fisa de internare pt mamografie, deci se fac la spital.
Mara, Elena, .....?!
Mami de fetita si de baietel 26+
MaraAnisia spune:
Eseea, raspund prezent,
sunt aici, in umbra, citesc zilnic dar deocamdata nu am noutati - a ramas sa fac analiza anticorpi antispermatici, cred ca maine merg. si in rest astept ianuarie sa ma apuc de Inseminare cu doctorasul nostru.
ma bucur ca totul e bine la tine si iti doresc sa fie asa pana la 9 luni.
Bye,
Mara
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png
Eseea spune:
multumesc de urari Mara!
unde faci anticorpii antispermatici? i-am facut si eu, la Medicover parca.......
MaraAnisia spune:
La Medsana voi face, pt ca sunt ff multumita de modul si rapiditatea de recoltare a sangelui.
ce ma intriga este faptul ca mi-au spus carezultatul dureaza intre 1-4 saptamani.
la tine a durat la fel de mult?
si altceva - doctorasul nostru nu stia ca se face si in Romania aceasta analiza. inca astept mail de la el referitor la acest subiect.
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png
Eseea spune:
Mara, analiza eu am facut-o acum vreo 3-4 ani cred, nu mai stiu cat a durat, sorry........dar ma mir ca dr nu stie, poate nu o fi avut prea multe cazuri de infertilitate?! de cand astepti email? de ce nu-i reamintesti??
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui herinean Buna ziua, As dori sa ma ajute si pe mine Eseea sa imi spuna cam cat costa o nastere cu dr Haiduc Catalin (tarif dr, asistente, etc), am auzit numai vorbe bune despre el. Iti multumesc. O zi buna. |
Bine ai venit ! Tu ai scris pe data de 17 si abia acum, pe 30 ti-a aparut mesajul??? Unde s-a pierdut intre timp? Mai vrei pm sau ai aflat intre timp?
Mami de fetita si de baietel 27+
lara_ro spune:
Buna ziua,
Si eu sunt o viitoare mamica (am 23 saptamani), iar dl.doctor Haiduc imi urmareste sarcina. Pana acum totul a fost ok. Din pacate nu imi permit sa nasc la Euroclinic, asa ca o sa optez pentru Filantropia (de care am auzit ca a fost recent renovat, si ca atare conditiile s-au imbunatatit...sper!). Ma apropii de momentul in care o sa deschid subiectul delicat al tarifului la nastere...ma puteti ajuta insa cu o informatie in acest sens, sa stiu la ce sa ma astept?
Multumesc
23+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Valeria&year=2009&month=5&day=22&babycount=1
Eseea spune:
Lara ( ce nick frumos ai ! ), nici nu e nevoi sa nasti la Euroclinic, la Filantropia e ff bine. Vezi ca sunt mai multe subiecte despre Filantropia chiar aici al "Nasterea pe gob".
iti trimit un pm.
Mami de fetita si de baietel 31+