Dr Catalin Haiduc

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Felicitari pentru bb!!!!!!!!! Eu o sa nasc la sf lunii martie cu Catalin ma intereseaza si pe mine tarifele. Multumesc mult. poti sa-mi trimiti prin PM.+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc pt felicitari. din pacate nu va pt ajuta cu tarife pt ca eu am nascut la Euroclinic.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Perfect Corina si eu tot acolo vreau sa nasc,poti sa-mi spui te rog cit costa si cum este. Mersi mult.

Mergi la inceput

Zaizak, pana reusesc sa scriu eu mai multe, poti citi ce a scris sotul meu: http://www.bogdangheorghe.ro/page/2/

M-a costat totul 50 milioane, inclusiv cu testul screening pt bebe. Noi avem asigurare si am avut reducere 15%. Am numai cuvinte bune. A fost o experienta frumoasa pt mine. Personalul super amabil, conditiile f bune, mancarea buna. O singura bila neagra: 2 asistente de la neonatao, care aveau chef de barfa si nu prea m-au bagat in seama, mai mult erau vizibil deranjate d eprezenta mea, si m-au rugat sa plec, ca cica se schimba tura. Dar le inteleg, au avut o noapte grea, cu atati bebei care urlau
Mai intreaba-ma ce vrei sa stii, pt ca nu prea am timp de povesti, dar pot raspunde la intrebari.
Nastere usoara!!!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Mersi mult pentru raspuns,am citit ce a scris sotul tau.Vroiam sa te intreb daca l-ai chemat de acasa de dr.,presupun ca ai nascut cu Catalin Haiduc.Oricum m-ai convins ca merita sa nasti la Euroclinic.Cite zile ai stat in spital? Eu vreau sa nasc prin cezariana.Mersi mult pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Pe dr l-au chemat ei. El imi spusese sa-l sun lla orice ora, dar mi-a fost jena sa-l deranjez. Eu luni dupa amiza am fost la control si el imi spusese ca se simte capul bebelinei si ca pot naste oricand. I-am zis ca vin marti, cand e de garda sa nasc. Si noaptea cand am vazut ca sangerez mi-a fost teama ca e posibil sa fie fals travaliu, sa imi doresc eu prea mult sa nasc marti. Eu aveam contractii dureroase de pe data de 19oct, si n-am nascut. Asa ca m-am dus lla Euroclinic, la camera de garda, sa ma vvada un medic sa spuna daca nasc sau nu. M-a vazut dr si a spus ca sigur nasc, desi inca nu sunt in travaliu. Asa ca m-au cazat in rezerva (nu stiu exact ora, cred ca era in jur de 4 si de abia la ora 8 am fost dusa in sala de travaliu si atunci a venit si dr.
Revin, mma duc la datorie.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Stiti cumva dc se face papanicolau la sp filantropia?
si mamografie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

papanicolau se face sigur, am facut eu . De mamografie nu cred...dar mai bine intreaba!

Mami de fetita si de baietel 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

se face si mamografie...vorbeste cu Cata

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

sigur Grati? pai asta e super, nu stiam.....

Mami de fetita si de baietel 25+

Mergi la inceput