Dr Catalin Haiduc

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violetkitten spune:

Buna fetelor. Am intrat de curand pe acest forum si mi s-au parut foarte interante subiectele. Sunt si eu insarcinata in 14 saptamani si as vrea sa-mi schimb doctora actuala. Cum am auzit numai lucruri bune despre dr Haiduc ma gandeam sa devin pacienta lui si vroiam sa stiu cam care sunt "tarifele" si cum pot ajunge la dansul, sun pt programare la una din clinicile la care lucreaza sau trebuie neaparat sa-l sun pe mobil? Daca tb sa-l sun pe mobil v-as ruga sa-mi dati si mie nr, daca se poate binenteles.

P.S. Cum se face sa-mi apara emoticonul cu burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Felicitari pt sarcina !

Eu te sfatuiesc sa te programezi la una din clinicile la care lucreaza ( Medical City sau Euroclinic ), cred ca e cel mai bine asa ( a fost o fata la spital si a fost f nemultumita, pt ca dr a fost f grabit si nu a avut timp sa vb nimic cu el). tariful e cel de la clinica respectiva, la receptie, nimic mai mult.

Pt emoticonul cu burtica scrie gravi intre paranteze patrate. sau ia-l din lista de emoticonuri atunci cand scrii raspunsul.

Mami de fetita si de baietel 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Eseea ce stii de Elena ce a facut la Catalin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetkitten spune:

Mersi mult pt informatii Eseea, ma voi programa pt saptamana viitoare la un control (sper sa mai aiba locuri libere) si va voi tine la curent cu parerea mea despre el.

Mergi la inceput

asteptam parerea ta

Mami de fetita si de baietel 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Pe 18noiembrie am nascut cu dr. Haiduc. A fost super ok. Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa nu aiba timp...cateodata cred ca l-am cam obosit cu ideile mele tampite, cu grijile mele....ma mir ca m-a suportat . Dupa ce m-am intors acasa chiar l-am disperat cu telefoanele, l-a sunat pana si sotul sa-i spuna ca am tendinte sinucigase . S-a purtat super. Cred ca altul ma trimetea la plimbare sau la spitaul 9.
Ii sunt mai ales recunoscatoare ca m-a ajutat sa duc la termen o sarcina cu probleme.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BINDINA spune:

Buna, BV. Sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa. Si eu merg tot la dr. Haiduc (o sa nasc pe la inceputul lunii februarie, cu putin noroc) si m-ar interesa foarte mult detalii despre tarife si, in general, despre orice...mi-am cam facut eu deja o idee, dar sti cum este, parca niciodata nu ai suficiente informatii. Tu ai nascut in timpul programului pe care il avea la spital sau a trebuit sa vina de acasa?

Mergi la inceput

Felicitari Corina pt bb!!

Timp de consultatii nu prea are la spital, nu e vorba de clinicile particulare.

Mami de fetita si de baietel 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Corina felicitari mami! Sa va traiasca minunea mica! Ma bucur din suflet ca ai facut echipa buna cu Catalin. Ce a trecut timpul...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

aaaa!!! si eu l-am disperat dupa nastere....saracul a venit duminica dimineata la spital sa vada o nebuna care avea senzatia ca intrase in saptamana mortii (la 2 zile de la externare m-am umflat bute...nu mi se mai vedeau degetele de la picioare...)...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput