Dr Catalin Haiduc
Raspunsuri - Pagina 11
Eseea spune:
nu s-a suparat cred...ca daca se supara ii fac reclama negativa, ca sa fie multumit atunci , daca nu-i place cea pozitiva. Nu, nu mi-a zis nimic de tine...eram preocupati de ale mele...Suna-l cum ti-a zis si stai linistita. Astept sa-mi spui ce ai facut.
Mami de fetita si de baietel 22+
ElenaBondila spune:
Eseea am vb cu dr. la tel ieri si m-a chemat la spital la camera de garda maine. Sper sa aiba timp de mine, sa nu fie grabit. Si vroiam sa te intreb cum sa fac acum, ca tre sa-i dau ceva, si nush cand si cat?! HELP!!
MaraAnisia spune:
Buna
Da, am fost luni la doftoras, sa-mi interpreteze rezultatele de la analizele de secretie si au fost in regula. a ramas ca ne auzim si vedem in ianuarie sa incercam o inseminare.
Eseea, nu am inteles eu bine, tu cand ai ajuns la dr. erai deja gravida, nu? ai ramas asa, natural, pur si simplu?
Mersi si sarcina usoara in continuare.
PS: ma intereseaza si pe mine subiectul de la PM , ca inseminarea o voi face la spital si habar nu am de "cat" "cum".
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png
Eseea spune:
Mara, ma bucur ca analizele sunt bune
uite ce scrisesem la subiectul tau de la aspirante..
"noi nu am aflat o cauza nici pana acum, desi am schimbat mai multi dr. Pur si simplu totul era f bine, si la mine si la sot. Am pierdut o sarcina in 2001, apoi 5 ani nu am mai ramas deloc, am ramas apoi si am pierdut iar in 2006, dupa 2 cicluri am ramas iar ( !!!) si asa a aparut prima minune. Apoi...........am vrut bb 2,desi alaptam la greu, am ramas cand avea fetita un an dar a fost avort menstrual ( confirmat cu bhcg) iar la ciclul imediat urmator am ramas iar si acum am burtica. La fetita am ovulat in ziua douazeci si ceva iar acum prin ziua 33 , plus alaptat, de altfel am alaptat pana la 16 saptamani de sarcina. asta e povestea, pe ff scurt. Cred ca, pur si simplu, asa a fost sa fie........"
eu am ajuns la dr haiduc dupa pierderea sarcinii din 2006....nu-mi mai venea ciclul dupa chiuretaj, trecusera vreo 8 saptamani si dr care mi-l facuse ma tot :ameninta" ca s-ar putea sa fie vreo sinechie uterina in urma chiuretajului, asa ca am mai vrut si o a doua parere. Am ajuns la Catalin, mi-a zis ca nu e nicio sinechie, apoi dupa vreo 2 saptamani mi-a venit ciclul. Nu am mai fost la el, am ajuns apoi cand am ramas insarcinata iar, mi-a supravegheat sarcina cu fetita, am nascut cu el si acum merg si pt bb 2.
Chiar aseara am vb si eu cu el, ca am facut eco morfologica la Pop si i-am citit rezultatele prin tel. ma mai duc inainte de sarbatori, sper sa nu apara nimic pana atunci.
Legat de ce ma intrebasei, cu banii, habar nu am cat sa-i dai pt o inseminare. Nu stiu daca se plateste ceva oficial la spital sau nu. daca nu, intreaba si tu pe fetele tale aspirante cat dau la dr pt asa ceva si da si tu cam atat. sorry, dar chiar nu am idee.
Mami de fetita si de baietel 23+