Dr Catalin Haiduc

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

La 24 de sapt se fac analizele de trim II. Eu le-am facut pe la 27. Apoi am mai facut la 34 si ieri am fost la control si mi-a recoltat pt secretie.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

aha, m-am lamurit...merci fetelor! Grati sa vad, cred ca totusi ma duc la Iosup, la el am primul...ca de Pop am tot citit ca anuleaza programari cei de la Diagnosis fara sa te reprogrameze...niste nesimtiti! Si nu vreau sa risc sa raman fara eco...cred ca ma voi duce si la Pop numai daca doamne fereste imi zice Iosup ceva nasol..vad io, mai e pana atunci.

Mami de fetita si de baietel 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krys_nico

Gata, am activat pm. Am crezut ca se activeaza singur, sorry.
Mersi :)

ai pm

Mami de fetita si de baietel 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Fetelor vreau sa-mi fac un control la Catalin, mai face consultatii in spital sau unde sa ma duc in alta parte. ajutati-ma cu un sfat gravidutelor va rog.

Mergi la inceput

Carmen, cred ca cel mai bine il suni. Mai are consultatii la Euroclinic si Medical City.

Mami de fetita si de baietel 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Eseea, intru si aici, dupa cum ti-am promis .
Am fost ff multumita de dr. si lunea viitoare merg din nou la dansul. A fost exact asa cum l-ai descris: diplomat, sensibil, delicat, serios, rabdator, intr-un cuvant PROFESIONIST.

te pup si sarcina usoara in continuare. tu unde mergi la ecografii? la el?

mersi

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png

Mergi la inceput

multumesc de urari , abia astept sa te felicit ca esti gravi

ma bucur ca ti-a placut dr....parca suna prea frumos descrierea, asa ti-am zis io ?? suna mai degraba a descriere facuta de Gratiela!..Glumesc...dar sper ca reclama facuta de mine si Gratiela, si nu numai sa nu i se urce la cap ( ca mai stim noi si pe altii) si sa piarda din calitati ..si mai sper sa te ajute sa devii gravi si apoi sa aduci pe lume un bb frumos si sanatos!

la eco merg si la el, la cele de rutina ( desi e f prost ecograful de la camera de garda de la Filantropia...nu stiu acum dupa marea renovare daca s-o fi schimbat ceva, ca ar fi cazul sa aduca altul nou!!) iar la cele f importante ( morfologice) merg la alt dr.

Mami de fetita si de baietel 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita si sa auzim curand de sarcina mea.
apropo de descrierea facuta, tre sa tii cont ca e primul medic barbat la care am fost.

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png

Mergi la inceput

Mara, ma bucur ca ti-a placut, sper sa te si ajute. Uite, incurajeaz-o si pe Elena, careia ii e teama de prima intalnire.

acum...continuarea de la alt topic :

Elena,probabil Zaizak are dreptate, asa te va chema. Fii calma, ok? Si va fi totul bine, uite Elena e multumita de prima intalnire. daca te duci la privat, platesti consultatia la receptie, lui nu-i mai dai nimic, ce sa-i dai??? Ca de aia e la privat! Intr-adevar dr e ff ocupat, am fost si eu fugitiv ieri pe la el la spital, ca trebuia sa-i arat o fotografie, a zis ca are paciente ff multe, i-am zis ca te-am trimis la el. Asa ca suna-l cum ti-a zis, daca asa a zis e om de cuvant. Dar eu nu-i mai trimit pe nimeni gata!!! ca daca deja e f ocupat, va fi si mai si si se va strica!! Si vreau sa nasc linistita cu el, si sa am consultatii ok pana atunci cu el.

Zaizak, habar nu am cu pm, de ce nu intrebi un moderator?? Vezi ca e un subforum de probleme tehnice sau asa ceva.

Mami de fetita si de baietel 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

Mersi mult Eseea, m-ai linistit. Gata stau cuminte pana vorbesc cu el incerc sa ma linistesc, si-l sun luni dimineata. S-a suparat cumva pe tine ca mi-ai dat nr lui, fiindca e foarte ocupat? A zis ceva de mine cand i-ai spus ca m-ai trimis la el??

Mergi la inceput