Dr Catalin Haiduc

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui izabela603

buna, lipseste intre 6 si 10 iulie.

Multumesc pentru raspuns. Nastere usoara

de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor,

Sunt pe cale sa devin pacienta doctorului Haiduc. Lamuriti-ma si pe mine in ce consta o consultatie la acest medic? Face echo?

Eseea si eu sunt o fosta a dr t.

Va multumesc

14+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Monnica, ai ales f bine

eu am fost mai mult la spital ( doar de cateva ori la clinica) si in principiu faceam eco cam de fiecare data. Eu iti sugerez sa te programezi pt inceput la Medical City. Sarcina usoara!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Eu ma gandeam la Euroclinic fiindca are program mai tarziu (pana la 20.00). Crezi ca este mai bine la Medical City? La clinica face echograf?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

stiu ca prefera Medical City.......face si eco, bineinteles. dar il poti suna direct pe el si il poti intreba ce vrei.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

O sa ma programez la Medical City. Imi este cam jena sa il sun avand in vedere ca nu il cunosc si nu ma cunoaste.

Mergi la inceput

Gata, m-am programat vineri pentru un consult la Medical City. M-am programat la consult findca echo era 280 lei! Mi s-a parut f scump. Voi cat plateati la medical City pentru echo? De fiecare data 280 lei?

16+ si mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucatyo spune:

Buna,
am intrat si eu in 35 de saptamanai si am inceput sa fac bagajul pentru spital. Nu stiu ce suma de bani ar trebuie sa am la mine pt doctor si asistente. Pana acum nu i-am dat lui Catalin nici un ban, m-am dus doar la Medical City si am platit la receptie. Daca puteti, dati-mi si mie un mesaj.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela603 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnica
M-am programat la consult findca echo era 280 lei! Mi s-a parut f scump. Voi cat plateati la medical City pentru echo? De fiecare data 280 lei?

Monica,
Din cate am inteles eu te duci pt prima oara la Dr Haiduc...sunt mai mult ca sigura ca va dori sa-ti faca si eco sa vada si el copilul, placenta etc...Nu costa mereu 280 de lei. Eu am facut si eco de 110 lei, 2D, ramane la latitudinea dr ce fel de eco iti face. Eu ma duceam 1 data pe luna si uneori doar stateam de vorba despre cum merge sarcina (de obicei cand eco de 22 si 32 sapt facute de Steriu erau recente si nu avea sens sa imi mai faca si el).

Izabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela603 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucatyo

Buna,
am intrat si eu in 35 de saptamanai si am inceput sa fac bagajul pentru spital. Nu stiu ce suma de bani ar trebuie sa am la mine pt doctor si asistente. Pana acum nu i-am dat lui Catalin nici un ban, m-am dus doar la Medical City si am platit la receptie. Daca puteti, dati-mi si mie un mesaj.
Multumesc.

Din cate am auzit eu nasterea normala e undeva intre 700 si 1000 lei dar am intalnit persoane in maternitate care au dat 400 lei (nu dr haiduc ci altui dr)...deci se cam da dupa buget.
La asistente cate 10-20 lei, moase 50-100 lei fiecare (sunt doua).

Mergi la inceput