In Italia ( 21 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Scumpa mea Crista esti minunata , scuze de intarziere . Am facut chiar asa cum spuneai , fiind mai multe persoane carora ne adresam , ca sa nu facem gafa am scris doar subievtul incepand cu prima versiune pe care mi-ai dat-o , amintind doar numele matusii Zia Maria care decedase , iar destinatarul era numele familiei si prenumele sotului (unchiul) ei bineinteles !
Mesajul s-a dus cu bine si-ti multumesc inca o data ca am putut conta pe ajutorul tau atat de pretios si ca sa nu uit : BRAVO ptr Italiana ta perfecta sunt mandra cand vad cat sunt de inteligenti romanii nostrii dragi ! Si eu m-am adaptat ff bine in limba Franceza daca-ti pot fi de folos vreodata , o voi face cu o mare placere !
Baccione ! Toate cele bune-ti doresc tie si tuturor fetelor din Italia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Fetelor, sunt deschise magazinele duminica in Roma?
Multumesc.

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

In ultima vreme duminica sunt deschise mai toate magazinele, la mine in oras asa este, imi imaginez ca si la Roma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

in general sunt deschise dar depinde si de magazin...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Sunt in Romania de luni!!!E fain si aici,de fapt nici nu-mi dau seama unde-mi place mai mult.In orice caz am avut o experienta faina in Italia, imi place mult si o sa mai merg la anul, of courseExceptie a fost doar perioada de dupa cazul Mailat, stiti si voi ce s-a intamplat si ce s-a vorbit (si inca se mai vorbeste)dar per total pot sa zic ca a fost super, de multe ori uitam unde sunt, adica daca sunt in Romania sau Italia, asa multe asemanari din aproape toate punctele de vedere sunt intre cele 2 tari si oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Abia acum te-ai intors de asta vara ?? mai ce plimbareata esti

-ce

www.reteteculinare.ro/index.php?mpage=dictionar" target="_blank">Dictionar Culinar Multilingv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Da Crista,mare plimbareatamai vb pe mess cand ne mai intersectam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Am si eu o rugaminte la voi, daca stiti.
Am platit taxiul in Milano de la aeroport pana in centru 90 EUR. E reala treaba asta sau m-a pacalit pe mine? asa scumpe sunt taxiurile pe-aici?

Adina + Olivia Q1.04

preturile sunt impuse de Regiunea Lombardia, chiar zilele trecute le-am vazut afisate la Regiune ... textul este in italiana, insa cred ca se intelege ...

-da qualsiasi punto di Milano all’aeroporto di Malpensa si pagheranno 70 euro;
-da Malpensa al nuovo Polo fieristico di Milano Rho (Fiera Polo esterno di Rho-Pero) 55 euro;
-dall’aeroporto di Linate alla Fiera Milano Rho Pero 40 euro;
-dall’aeroporto di Malpensa all’aeroporto Linate 85 euro.
.............

Mezzi alterantivi:

-con il Malpensa Express, partenze da Milano Cadorna ogni 30 minuti, la singola corsa costa 11,00 euro, andata e ritorno in giornata 14,50;
-con il servzio Pullman da Milano Centrale (www.malpensashuttle.it), singola corsa 5 euro, andata e ritorno 5+5 euro con collegamenti ogni 20 minuti.

http://www.blog.varesehotels.it/fiera-milano/taxi-milano-malpensa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Sper ca ati avut un Craciun fericit!!
Sa aveti un an nou 2008 fericit si plin de impliniri!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

buna fetelor!
suntem si noi la Milano
intru in clubul vostru c-o speranta
noi suntem mari amatori de munte si zilele astea organizam o mica iesire (inca n-am stabilit exact unde)
e cineva amator?
suntem cu 2 copilasi (1 si 3 ani) si am agrea prezenta altor copilasi
noi pana acum am facut cateva trasee pe care le veti regasi si pe acest site
http://www.passolento.it/

poze munte
poze munte 2
poze munte 3
multumim mult fetelor si vacante placute!

DarkBendis, ma intriga si pe mine de ce dark ....
avem o fetita, Bendis, "botezata" in onoarea zeitei Lunii (Marea Zeita, Iside, Platon, etc)

Bendis, 10 luni solidarietate :-))
Felix, 2 ani jumate
botezul muntelui
cin cin
www.youtube.com/watch?v=IVnPotcVkFQ" target="_blank">Giorgio Gaber "Non insegnate ai ... "

Mergi la inceput