In Italia ( 21 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buon Natale! Sarbatori fericite fetelor, voua si familiilor voastre!

Sper ca ati petrecut bine si ati avut un Craciun minunat!

Sa-ti traiasca fetita, Gazzella, are un nume minunat si binecuvantat!

Offtopic: La intrebarea referitoare la nick-ul meu, raspunsul e simplu... prima optiune ar fi fost tot Bendis, tot in onoarea Zeitei... dar era deja "ocupat". Aceeasi situatie se petrecuse mai demult, cand mi-am facut o adresa de email - dar sotul meu scotian a venit atunci cu ideea numelui de Dark Bendis observand ca subsemnata, cu parul ori negru, ori rosu inchis (depinde de ce a fost in cutia de vopsea) nu prea are de-a face cu Luna cea balana...in plus se potrivea cu pasiunea mea pentru cam tot ce tine de gotic (literatura, arta, arhitectura, muzica, imbracaminte etc)...oh well... uite asa am devenit Dark Bendis...

Un an nou fericit sa aveti cu multa, multa sanatate la toata lumea.

Dark Bendis

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fete dragi, am o rugaminte la voi.
In iunie voi merge cu prietenele la Verona. Nu am gasit zbor avantajos la pret Cluj-Verona, dar avem varianat Cluj-Milano si apoi cu trenul la Verona. Nu puteti sa-mi spuneti cam cat costa un bilet de tren clasa a 2-a Milano-Verona?
Vom ateriza la Milano-Bergamo, de acolo pana la gara de unde luam trenul e distanta mare? Cum ajung?
Va pup si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

Moniland, din Bergamo la Milano se ajunge f usor cu autocarul, sunt mai multe firme ce funct pe traseul asta.Autocarul se ia din fata aeroportului, sunt cam din 30 in 30 de minute, costa aprox 7 euro, te lasa exact in fata garii centrale din Milano(5o de min, o ora dureaza)
Un bilet cls 2 la un tren regionale(echivalent personal in ro, insa aici e ok, curat, etc)costa 7.50 euro, la intercity cls 2 costa dublu. Mai multe info, pret, orar gaseste pe trenitalia.com.
drum bun! :)

Mergi la inceput

Multumesc mult Alinutza . Am inteles acum. De la aeroport la gara iau autocarul. Pentru tren m-am uitat pe site-ul trenitalia.com dar nu am gasit pretul. Acolo tariful nu e in functie de distanta? E in functie de cu ce tren circuli? Mersi inca odata. Mi-am facut o idee despre ce ne asteapta. Cred ca o sa ne descurcam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

moniland, cu placere :)
normal ca tariful e in fct de distanta, dar si de tip tren...ca doar nu platesti acelasi pret bilet la personal si intercity
am uitat sa scriu, pretul ala, de 7.50 e pret bilet milano-verona cu un tren regionale, m am uitat si eu pe site ca sa iti pot spune pretul...
ca sa poti vedea pretul tb sa dai click pe acquista si apoi de la tariffa sa alegi standard

Mergi la inceput

alinutza, am incercat din nou pt. pret, dar la aquista imi scrie no. Probabil pt. ca i-am dat luna iunie si nu stie pretul de pe acum. Dar am inteles. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyana spune:

[font=Arial Black][/font=Arial Black]Salut ,fetele din Italia,scuze daca deranjez,dar nu am la cine sa apelez am cateva cunostintze in italia dar nimeni din Roma ,deci rog daca e cineva din Roma sa mi dea niste informatzii,eu vreau sa merg luna viitoare si oscilez intre mai multe hoteluri (rezervate de mine pe net)si nu stiu daca sant toate in centru sau aproape de centru,la descriere scriu ca ar fi aproape de centru.
GIULIO CESARE Via Degli Scipioni
GRAND HOTEL OLYMPIC Via Properzia 21
EUROSTARS ROMA CONGRES Hotel CONVENVENTION CENTER Via Prenestina 944/c
PRIME HOTELS ROMA CASSIA Via Barbaramo Romano 19 .Asta ultimul in general ma intereseaza ptr ca avea un pretz fr bun daca ar fi aproape de centru sau alte informatzii.multzumesc fr mult si inca odata scuze
tyana mama lui alessia si elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna

adelyna2611
Trimis la - 22/02/2008 : 12:37:33
--------------------------------------------------------------------------------

Buna tuturor,ma numesc adelyna si sunt o mamica a unui printisor de 4 ani si in curand a unei printese(sper) si stau in italia,as vrea sa cunosc mai multe mamici din italia si sa vb,poate chiar sa ne cunoastem depinde de zona in care sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna tuturor ! imi pare rau ca nu am reusit sa mai intru in ultima vreme ,timpul mi s-a injumatatit cu micutza si pana am invatat (ca nici acum nu sunt prea breza) cum sa imi impart timpul a durat ceva... si imi pare rau ca nu am putut intra si pe aici as fi incercat sa te ajut tyana ...
adelina noi, mamici si gravidute (cateva dintre noi)ne mai unim aici deci eu iti fac o invitatie cand vei vrea si vei putea...
acum va doresc tuturor un Paste fericit... eu merg la pitica mea si sper sa revin cat mai curand...
va

Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasibebica spune:

Buna tuturor mamicilor de Italia,
Am ajuns si eu in Italia si pot sa stau cateva luni. Am niste nelamuriri totusi.
Limba nu e grea, deja vorbesc, ma inteleg cu ceilalti insa as vrea sa stiu daca aici sunt recunoscute diplomele de la facultatile din Romania si mai ales care. As vrea sa-mi echivalez studiile superioare si poate sa reusesc sa predau in aceasta tara. Stau pe langa Perugia si pot sa dau un examen la universitatea pt stranieri, celi5 se numeste, e un examen de limba recunoscut de ministerul Instruirii, cum se numeste aici, adica al Educatiei cred. Insa specialitatea mea trebuie si ea recunoscuta de o facultate, ca obiect al predarii.
Mai e cineva in situatia aceasta, care a incercat sa-si echivaleze studiile?
Sau dati-mi un link spre niste informatii care sa ma ajute, va rog.
Multumesc.

Mergi la inceput