Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 23
irina.c. spune:
quote:nu dioptria e prolema, ci fundul de ochi- adica starea retinei Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by oanacris28
nana, mersi mult de raspuns. Adevarul e ca nici nu stii dupa ce sa te iei, din ce am mai citit si eu, se spune ca de la -7 in sus e cu bai, in alte locuri zice -10.......habar n-am cum sta treaba.......oricum, daca e s-o iau asa, sunt si sub -7 si sub -10. Totusi, ai dreptate, n-o sa ma mai necajesc si o sa ma duc frumusel la dr sa vedem ce si cum. E cel mai simplu.
Culmea e ca pana acum nu m-a interesat problema, nu stiu ce mi-a venit asa dintr-odata sa caut despre asta.......de fapt, ginecologul de la primul control m-a intrebat ce dioptrii am si cand i-am zis, n-a spus cum ca ar fi vreo problema.....iar eu, fiind preocupata de control in sine si de starea bebelushei, am omis sa mai insist pe subiect.
Pupici! si nastere usoara celor care urmeaza!
am blog
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Pinacolada
buna! incerc sa va trimit niste poze cu noul membru al familiei!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
nu se vede nici o poza noua...
36+ cu Ioana
carpatina spune:
Yaia, ce sa-ti zic.. iti tin pumnii.. Pana la urma conteaza si moralul tau.. daca esti dispusa sa incerci intai vaginal.. atunci incearca. Rezultatul de la radiografii il stii?
36+ cu Ioana
sim_stoian spune:
Am pus o pulpa de porc la cuptor ca mi s-a facut pofta . BB iar vrea in brate, cu capul sub tzitzi, asa ca scriu cu o mana...
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii
amar spune:
Irina ..suuuuper blogul tau..iar cele doua fetite sunt superbe...eu mi-am dorit din totdeauna sa ma fac prof. de limba romana..am si acum regretul asta, si mi-am dorit sa ma nasc intr-o casa cu multe carti, nici asta n-a fost sa fie...asa ca am nostalgia bibliotecilor si a cartilor...
carmen 39s Oana Isabella
AMR ?? zile
sim_stoian spune:
Teodoraaaaaa, sper ca nu te-ai suparat pe mine
Merit
Poze
Povestea nasterii
amar spune:
Mai Sim ..da azi e vineri draga...auzi pulpa de porc la cuptor...nici nu vreau sa ma gandesc cat e de mare
carmen 39s Oana Isabella
AMR ?? zile
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by amar
Mai Sim ..da azi e vineri draga...auzi pulpa de porc la cuptor...nici nu vreau sa ma gandesc cat e de mare
carmen 39s Oana Isabella
AMR ?? zile
O fi, da' eu cu ce fac lapte? Ca numai cu ceai nu merge Sa stii ca nu e asa mare pt ca am taiat-o bucati mai mici.
Poze
Povestea nasterii
irina.c. spune:
quote:multumesc de aprecieri mai bine ca nu te-ai facut profa,salarul e mic dar sunt alte avantaje,recunosc;oricum,daca te pui pe cheltuit vor putea copiii tai sa povesteasca ca s-au nascut intr-o casa cu multe carti.Ilinca are deja o gramada,doar ale ei,nu mai zic de ale noastre. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by amar
Irina ..suuuuper blogul tau..iar cele doua fetite sunt superbe...eu mi-am dorit din totdeauna sa ma fac prof. de limba romana..am si acum regretul asta, si mi-am dorit sa ma nasc intr-o casa cu multe carti, nici asta n-a fost sa fie...asa ca am nostalgia bibliotecilor si a cartilor...carmen 39s Oana Isabella
AMR ?? zile
am blog