Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 24
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Ti-ai cam pierdut rabdarea mai nana mai...
36+ cu Ioana
E he he. Iti da mana sa razi de altii, asa ca mine, ca tu esti in sapt 36, dar eu bre, ca ajung la DPN si bb nimic, nimic?
Uff. Sper sa imi faca vreo surpriza weekendul asta! Hihihi. Vrabia....
Pup.
Nana, 39+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
devylla tare draguta printesa ai.sa iti fie sanatoasa!
carpatina ma ingrijorez mai fata draga ca nu prea misca,ce sa fac?abia astept sa vina o data ca sa mai scap de griji!
nana mai bei ceai din ala de frunze de zmeura?eu beau cate 3-4 cani pe zi dar nu au nici un efect absolut.
danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by danielle02
nana mai bei ceai din ala de frunze de zmeura?eu beau cate 3-4 cani pe zi dar nu au nici un efect absolut.
danielle 38+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Nu am mai baut ptr ca eu aveam de fruct nu de frunze si as fi baut sa ma aflu in treaba.
Nana, 39+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxali spune:
Cecilia pe ce maini ai nimerit...iti urez refacere rapida.
Nana cred ca nici in week end nu va veni bb sta bine la mami in piscina si vad ca se cam lasa asteptati baietoi.
Ali34si Enrico 7ani
poze
carpatina spune:
Pai nu ti-a zis moasa ca vine abia in 41 ca asa-i moda pe acolo? Daca erai in Romania.. era bb nascut pana acum...
36+ cu Ioana
Sabina spune:
buna dragelor.
eu am avut ieri ozi mai proasta, am crezut ca raman fara lapte, bb a supt incontinuu, o diferenta uriasa fata de acu 2 zile cand dormea cate 3 ore.
acuma ma duc sa ma culc repede, vad ca numai asa creste productia.
Tomasa, sanatate, imi pare rau sa aud ca esti bolnava :(.Cat despre data nasterii, si mie mi-a ales-o doctorul :)
Mandarinutza, cand ma simt in stare sa ies cu bb, iti dau un semn.Deocamdata doarme pe balcon sau cu geamul deschis, pt ca sotul meu zice ca n-are sens sa-l scoatem in poluare.Balconul meu e ferit cat de cat, si e mare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
carpatina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
abia astept sa vina o data ca sa mai scap de griji!
Scapi de unele, dai de altele... asa ca... rabdare!
36+ cu Ioana
mandarinutza spune:
Bine ai venit pe lume bebe Sasha! Felicitari Alice!
Cecilia, este un scump baietelul tau, si pare tare cumintel.
Devylla, ce ochi frumosi are printesa ta! ma bucur ca ati iesit afara, eu ma relaxez tare bine la plimbarea din fiecare zi.
Irina, tare frumoase fete mai ai!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxali spune:
FELICITARI ALICE SI BINE AI VENIT SASCHA-DANIEL!
Slim carnea de porc nu este recomandata ptr lapte abondant , mai degraba pui, curcan, vitel,peste la cuptor.
Devylla ce bine ca ai rpins si din sezonul calduros...apropo pana cand mai tine??
Ali34si Enrico 7ani
poze
sim_stoian spune:
Am reusit sa scriu si eu povestea nasterii de la cap la coada. De fapt, e povestea sarcinii si a nasterii .
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii