Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 22
Happiness_4_us spune:
Amar cred ca atat a stat cu ochii pe mine, ca a luat-o nascarea!
Si doar am avertizat-o!
Nana, 39+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danuta36 spune:
Felicitari Alice!Bun venit pe lume Sasha Gabriel!
Isabeluta m-am mai linistit un pic..
Cecilia,Devylla am vazut pozele cu bebelusii vostri,sunt tare scumpi
Alinus mama,am vazut ca tu ai de multisor problemele...Mi-a zis si mie o prietena sa stau mai mult in pat,dar ma satur si acolo.Eu pana mai ieri ieseam zilnic la cate o plimbare,la cumparaturi.Astept ca nu mai e mult pana luni,cand merg si eu la control,sa vad,nu cumva bb vrea sa vina mai repede?Mi-e sa nu ma apuce nascarea,caci nici nu mi-am pregatit bagajul de spital.
Dana 36s+
Happiness_4_us spune:
Alice, felicitari ptr bb Sasha. Sa fiti sanatosi!
Nana, 39+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danuta36 spune:
Yaia ce injectie pentru Rh negativ ti-au facut?Eu stiam de vaccin,ca se face preventiv.La mine n-au aparut anticorpi si a zis doctorul ca nu e cazul nici de vaccin..
Dana 36s+
amar spune:
Sunt aici...sunt aici....umflata ca o butie si nimic....fetelor in ultima saptamana parca baga cineva aer in mine ..nu stiu de ce ma umflu la picioare asa de tare , abia pot merge...mainile la fel ..la fata nu mai zic...si nu a avut nimic toata sarcina la capitolul asta
Yaiasotul meu e nascut cu fundul inainte...si e bine mersi, frumusel si dragalas...are hemoroizi acum dar nu de acolo i se trage...e cam incapatanat uneori..dar e Taur...asa ca nu cred sa fie o problema musai de ceza asta...
Bai care imi dati si mie un verdict...ca vreau sa nasc odata...
carmen 39s Oana Isabella
AMR ?? zile
amar spune:
Nanuta sa ai gura aurita...dupa tine, inaintea ta, odata amandoua parca mai conteaza....vreau sa nasc odata.....dar sa stii ca tot cu ochii pe tine stau...
carmen 39s Oana Isabella
AMR ?? zile
valentina_22 spune:
Buna fetelor!
Dupa cateva zile de absenta motivata, revin si eu la apel cu ultimile noutati. Intai vreau sa felicit tinerele mamici care au nascut deja. Refacere rapida, moralul cat mai sus, iar comorile voastre sa fie cele mai cele din toata lumea, frumosi, cuminti si destepti!
Tin sa multumesc apoi tuturor fetelor care mi-au fost alaturi, inca nu am apucat sa recuperez din urma, dar sunt sigura ca au fost destule cele care prin gandurile lor au fost alaturi de mine.
Va ceream duminica un sfat intr-o problema, pentru care nu gaseam rezolvare. Nu am mai stat pe ganduri si am plecat urgent la spital pentru ca sangerarea si durerile atat de mijloc cat si cele de burtica devenisera f puternice. M-au internat de urgenta in spital cu amenintare de nastere si trecuta pe tratament cu No-spa, Scobutil si Gyprinal i.v. Au urmat zile destul de neplacute , dar totul s-a terminat cu bine,eco a iesit bine, bebe este asezat transversal dar sper sa se intoarca in sapt care urmeaza. Acum stam la pat , atat cat ne putem permite pentru ca,(virgula) casa este un dezastru, iar durerile inca nu au disparut complet si continuam tratamentul incepul la spital. Sper ca bebe sa mai sta acolo macar pana la sf lunii si sa nu-mi mai de-a emotii de genul asta.
Cam atat deoacamdata, printre picaturi incerc sa ma pun la curent si revin. Trimit pupici la toate fetele, cele super dragute si ne auzim cat mai curand!
35 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by amar
Nanuta sa ai gura aurita...dupa tine, inaintea ta, odata amandoua parca mai conteaza....vreau sa nasc odata.....dar sa stii ca tot cu ochii pe tine stau...
carmen 39s Oana Isabella
AMR ?? zile
Mie-mi spui de nascut? Parca nu se mai termina perioada asta. Duminica fac DPN-ul si se pare ca bb nu are nici un gand. Degeaba imi faceam eu iluzii ca o sa nasc de la 38 de sapt ca uite ca nu fu asa.
Asa cum zicea si Teodora, mi s-a luat de burtica, a avut si ea farmecul ei, insa acum imi este tare greu cu ea.
Nana, 39+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Pinacolada spune:
buna! incerc sa va trimit niste poze cu noul membru al familiei!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
alinus_25 spune:
Yaya, uite, pt mai multe informatii:
http://www.emedicine.com/emerg/topic868.htm
http://www.breechbabies.com/turning.htm
Si pe http://www.birthdiaries.com/ cauta 59 E A frank breech baby is born vaginally at home.
Mie nu mi se pare de speriat, si am vazut multe poze si filmulete, chiar se poate naste astfel fara probleme. La spital sunteti oricum amandoi safe, ca sa zic asa. Zi merci ca, nu esti in tara, ca aici astia nu prea cred sa ia astfel de variante in calcul...ce evaluare, radiografie bazin, nastere cu poponeata inainte...nu...aicea nu, direct
Spor la documentat.
Foto nashit
Alinus 36s cu Iulius
Am intrat in luna a9-a!!!