Mamici de septembrie - octombrie 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 21
devylla spune:
am fost la prima plimbarica.a fostsuper.eu cred ca am fost cea mai mandra,cine mai era ca mine.
cecilia tare scump mai e bb tau.
annisia ce crezi ca doar yannis al tau suzeta ete cum ne rupem si noi in figuri:
http://good-times.webshots.com/photo/2201492950079224975GzSAqT
Si eu mai plec si o las pe asta mica in grija bunicilor...de ex,azi am tras o fuga la cumparaturi si mi-am luat cateva bluzite noi,m-am simtit asa bine,sa mai ies din casa.Alta viata,iar cand s-o face bebelina mai mare,mergem cu catel cu purcel.
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
japonia prin ochii unui amator
sim_stoian spune:
Teodora, Doamne fereste, nu iti urez asa ceva. Stiu ca vrei sa nasti natural. Glumeam si io
Andries, e langa metrou la IMGB.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Povestea nasterii
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Alice, felicitari din suflet! Sa va traiasca minunea!
Tomasa, off, ce rau imi pare, stiu ce rau e sa nu te odihnesti noaptea. Daca mai ai si un copil care te ia de bun….
Georgiana, felicitari pt asa o nastere usoara….
Annisia, de tine ce sa mai zic….Decat ca musai sa iti faci echipa de rugby….Bravo, fata, felicitari, ai un baietel mortal.
Cecilia, imi pare rau de patanie. Ce chestie! Recuperare usoara iti doresc!
Ana, asa scump e Vladut! Repet, leit mami!
Roxana, parka esti cu moralul mai ridicat, asa-i?
Noi am iesit la prima plimbare..pe balcon, acum dormim epuizate. A venit preotul. Asa ca iesim si afara, sa profitam de vremea frumoasa!
Pupici!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Danuta cred ca mai toate avem dureri...eu nici nu am curajul sa le bag prea mult inseama, dar ma baga ele pe mine, ca de, mai am o gramada de asteptat.
Ali34si Enrico 7ani
poze
Roxali,eu pana acum nu prea am avut,iar acum m-au napadit mai multe si sunt si de durata,nu prea trec...mai iau cate un no-spa,dar nu vreau sa ma obisnuiesc cu pastile...Si as vrea sa trec de saptamana 37..
Dana 36s+
Gabriela77 spune:
Sabina Y, asa dulce e Erika!
Cecilia, frumusel foc flacaul!
Annisia, ce maricel e Yannis. Asa bine conturat! Nu imi dau seama cu cine seamana, pare o combinatie extrem de reusita din voi doi! Frumos foc, orisicum!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Yaia spune:
Fetelor, m-am intors de la spital. Tot 2 in 1.
Ne-au facut ecografie, ne-au masurat si apreciat greutatea (2,9 kg), diametrul capului 9,3 cm si lichid suficient. Placenta pozitionata sus (cica e bine). Apoi incercat intors bebe, care nici nu s-a sinchisit. Capul e deasupra buricului meu, fundicul jos, picioarele in dreapta mea. A durut putin operatiunea, dar nu a durat decat cateva minute. Fundicul a mai reusit doctorita sa-l mute putin, dar capul nici nu l-a miscat bebe si atunci doctorita a decis sa o lase balta. Ne-a monitorizat putin dupa aceea, dar bataile inimii lui bebe au fost ok si eu nu am avut nicio contactie. Ne-a facut tanti asistenta injectie pt. Rh negativ, apoi am facut 3 radiografii pelviene sa vedem daca totusi canalul e suficient de larg pentru o nastere vaginala, cu fundicul la inaintare. Daca nu, cezariana.
Pe 21 septembrie mergem din nou, sa vedem care e situatia, sa analizam ce si cum.
Eu acum incep sa ma documentez cum e cu nasterile cu fundul inainte. Nici nu stiu ce sa facem. Doctorita ne-a spus ca nu e asa de neobisnuit si ca ei o fac fara probleme. eu si sotul incercam sa aflam cat mai multe acum. Ne gandeam sa asteptam sa decida bebe ca vrea sa vina, apoi sa incercam nastere vaginala, dar la cel mai mic semn de problem, sa intram la cezariana de urgenta. Voi ce ziceti?
Si multumesc tuturor fetelor dragute de aici pentru suportul moral. pe toate.
Irina 36+
oanacris28 spune:
kriss79, isabeluta, roxali, irina, andries, tomasa...sunteti niste scumpe, va multumesc mult de raspuns si de incurajari. O sa iau de bun sfatul general si saptamana viitoare voi merge la un oftalmolog. Sper sa fie ok.
In rest, vreau sa va zic si eu o chestie: vad ca voi aveti controale programate mai des acum, pe cand eu am fost sapt trecuta la ginecolog, adica in sapt 34 si mi-a zis ca ne vedem la spital, cand nasc, ca nu mai e nevoie de nici un control. Nu e ciudat? Ca si in carti citeam ca in ultima luna controalele sunt mai dese, iar la mine, deloc. ei, poate ca prea ma stresez eu. Voi ce ziceti?
Annisia, imi place reteta ta de nastere usoara: moralul bun si sotul alaturi........nu se pune daca sotul e plecat cateva zile din saptamana, nu? Oricum, vad ca mai am pe aici "surori" de suferinta care sunt mai mult singurele decat cu sotii. Dar nu pot sa sper decat ca va fi in momentul cheie acasa.........si, vorba aia, speranta moare ultima.....sanatosi sa fim!
Alice, mama eroina, sa fii fericita si sa-ti traiasca puiul! Refacere rapida iti doresc si sa vii repede cu povestea, ca vorba Annisiei, au inceput "nasterile la misto". Tare-mi place denumirea asta!
Gata, am plecat, ca n-am papat nimic pe ziua de azi si Mariuca mea se supara c-o tin flamanda.
Pupici!
Cristina 35s cu Mariuca Diana
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by oanacris28
Neatza tuturor!
Va rog daca poate cineva sa-mi raspunda la o intrebare, ca sunt foarte ingrijorata. E cineva pe aici care poarta ochelari? Sau care cunoaste cate ceva despre nastere si dioptrii? Eu am o miopie de -3,5 la ambii ochi si, desi stiam ca nu e nici o problema pt o nastere normala, m-am pus sa caut asa, intr-o doara, pe net si m-am cam speriat, ca am vazut ca parerile sunt cam impartite. Aproape toata noaptea n-am dormit, m-am tot trezit din 2 in 2 ore si apoi mi-era greu sa adorm, tot gandindu-ma la chestia cu dioptriile. Si eu nu vreau cezariana
Pls help! Astept un raspuns.
Va pup
Cristina 35s cu Maria Diana
Aceeasi nedumerire o aveam si eu, intrucat sunt una posesoare de ochelari. Cand am intrebat moasa, a facut niste ochi de parca vorbeam de nave spatiale. A zis ca ea n-a mai auzit niciodata asa ceva si ca aici toate femeile nasc natural, si ca au nascut o groaza cu cohelari si nu au fost probleme. M-am simtit si prost. Oricum astia sunt dusi. Singura chestie care ma linisteste e ca eu am astigmatism si am inteles ca problema este la cei cu miopie, cum ai tu., Asa ca ia legatura cu un oftalmolog si vezi ce recomanda el. Insa si la miopie trebuie dioptria mare, parca de la 5 in sus apar probleme. Sper sa nu spun prostii. Nu te mai necaji ca-i faci rau lui bb.
Pupici.
Nana, 39+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
oanacris28 spune:
nana, mersi mult de raspuns. Adevarul e ca nici nu stii dupa ce sa te iei, din ce am mai citit si eu, se spune ca de la -7 in sus e cu bai, in alte locuri zice -10.......habar n-am cum sta treaba.......oricum, daca e s-o iau asa, sunt si sub -7 si sub -10. Totusi, ai dreptate, n-o sa ma mai necajesc si o sa ma duc frumusel la dr sa vedem ce si cum. E cel mai simplu.
Culmea e ca pana acum nu m-a interesat problema, nu stiu ce mi-a venit asa dintr-odata sa caut despre asta.......de fapt, ginecologul de la primul control m-a intrebat ce dioptrii am si cand i-am zis, n-a spus cum ca ar fi vreo problema.....iar eu, fiind preocupata de control in sine si de starea bebelushei, am omis sa mai insist pe subiect.
Pupici! si nastere usoara celor care urmeaza!
carpatina spune:
Hai mai danielle, lasa grijile... daca n-ar misca mai deloc te-as intelege... dar spui ca misca.. asa ca.. bucura-te in continuare de sarcina... ca vad ca nu mai ai nici tu mult.
Amar.. pe unde esti draguta?
36+ cu Ioana